6800xt XFX speedster 319 Merc 16gb

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Grafikkort Publicerad 2024-05-17
Profilbild av rilly
Annonsör
rilly (Richard Sundström)
Medlem sedan
Okt 2013
Foruminlägg
10
Annonser
1
Marknadsbetyg
-
Pris:  4 000 kr
3
Östergötland, Ljungsbro
Skickas & Avhämtas

obs: mindre än ett år gammalt! endast använt till gaming.. mestadels kört undervoltat, inköpt från Amazon i september -23 från NR INFO (Portugal) köpte detta för 6500:- pga priset o sålde av ett 6800 Sapphire nitro som var betydligt tystare enligt mig.. så jag saknade helt enkelt Sapphire och har nu köpt ett Sapphire kort igen.

min upplevelse av XFX 319 Merc; Aningen högljutt (kan bero på mitt agg med) har haft en del krasher i spel som Assasins vilket förvånade mig då det ju är AMD baserat.. krasher ibland även i New world.. men det är rätt vanligt sägs det, har mestadels kört Desiny 2 helt utan krasher, samma med CS2.

med andra ord kortet är lite tjurigt tycker jag själv, om det beror på Amds drivers eller settings kan jag inte svara på, men har pillat hit o dit o provat de två olika biosarna som finns utan att bli helt nöjd tyvärr... i övrigt så har jag haft kanon-prestanda med kortet trots undervolt.. det krämar på bra! ett bra kort i 1440p o grejar ju alla spel på marknaden... Men jag föredrar helt enkelt Sapphire Nitro.

OBS: kortet mäter : (cm) 34 x 13.8 x 5.4
Ström krav: gärna 850w, kräver 2st 8 pins pci-e kablar

sätter priset 4000:- inkl frakt pga mina erfarenheter samt då det ändå är i samma skick som när jag köpte det.. tycker nån det är lite för mycket så kom med ett bud vetja! betalning först sedan skickar jag! alternativt så kan man komma hit till Ljungsbro/Linköping personligen.. inga skumma budfirmor..