Är det fortfarande hårda julklappar som toppar önskelistan, eller drömmer du om ett 10-pack riktigt sköna strumpor? Kanske var det en verktygslåda eller en prenumeration på blöjor med hemleverans som stod på önskelistan? Inet är riktigt nyfikna på SweClockers alla julgåvor och om det faktiskt finns något som kan utses till den perfekta julklappen. Daniel på Inet är dock säker på sin sak:

Namnlös.jpg

John och Daniel står redo vid julgranen inför Dubbelklick på torsdag.

Ember-muggen är den perfekta julklappen eftersom behovet och användningen av den är så enkelt att det nästan blir komiskt. Samtidigt är det få personer som är beredda att spendera så mycket pengar på en kaffekopp. Man kan undra, hur mycket är det egentligen värt? Enligt mig är det extremt värt. Och det bästa av allt är att om personen redan äger en Ember-mugg, är jag övertygad om att de förstår dess värde och blir glada för en till. Det är en present där man inte kan förlora, säger Daniel.

Så, vad blev det för julklappar i år? Köpte du någonting spännande till dig själv eller till nära och kära? Var med i omröstningen och berätta i forumet. Samtidigt passar Inet på att bjuda in till nästa livesändning av Dubbelklick, som drar igång nu på torsdag klockan 17:00 och givetvis kommer att innehålla julklappsdiskussioner med drops och specialerbjudanden. Häng med!

Inet Dubbelklick #167: Mellandagsmys

✅ Specialerbjudanden under stream!
✅ Giveaway under stream!
✅ Vinnare Lucka 24 från Inets Julkalender
✅ Ställ frågor direkt till vår inköpschef
✅ Vad händer på Inet 2024
✅ Allmänt gött snack

Nu på torsdag 17:00

I samarbete med Inet

inet-logo-black-RGB.png

Denna artikel produceras i samarbete Inet. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.