Kreativ, Modern, och Responsiv Hemsida

Säljes Övrigt Publicerad 2015-05-07

Den här annonsen är avslutad.

Profilbild av Gode
Annonsör
Gode (dolt)
Medlem sedan
Maj 2012
Foruminlägg
187
Annonser
23
Marknadsbetyg
-
Pris:  2 950 kr

Halloj!

JUST NU: få en kreativ och professionell logga på köpet!

Oavsett anledningen att du har halkat in hit, så vill du förmodligen ha en professionell hemsida. Nu har du och/eller ditt företag unik möjlighet att representera dig själv eller ditt företag med en modern, responsiv och kreativ hemsida.

Mitt namn är Mikhail, och jag har över 12 års erfarenhet av grafisk- samt webbdesign. Med professionell utrustning så strävar jag alltid att överträffa Era förväntningar. Jag designar er nästa hemsida privat! Detta är min hobby, och jag älskar det jag gör - vilken i sin tur resulterar i att Jag bryr mig om den kvalitet Ni får.

Fördelarna att välja mig som samarbetspartner är många, då mina metoder är unika i branschen. Så här har jag möjlighet att erbjuda er ett pris som är 5-10 gånger billigare än att köpa från webbyrå, med likvärdig säkerhet, och stabilare framtidssäker kod - och mycket snabba leveranstider:

Steg 1:
Vi tar fram en idé på hur ni vill att hemsidan ska se ut.

Steg 2:
Jag föreslår ett premiumtema som är beprövat, stabilt, som kommer med full support, dokumentation, och uppdateringar. Skriver samtidigt en offert till er.

Steg 3:
När vi har kommit överens om tema och utseende, så ger ni mig all information ni vill ha med på sajten (bilder, text, kontaktuppgifter, etc).

Steg 4:
Arbetet genomförs, och jag kontaktar er ifall det är något jag undrar över.

Steg 5:
Ni har möjlighet att be om att få ändringar på hemsidan. När ni godkänt dessa är arbetet klart.

Jag använder mig utav de mest välkända, enkelhanterliga, och beprövade plattformarna såsom WordPress, Magento, och WooCommerce.

Smart. Mycket kostnadseffektivt. Kreativt. Modernt. Responsivt. Snabbt.

Priset varierar på hemsidans komplexitet och antal sidor. En vanlig blogg kan kosta 2450 kr, medan en hemsida med e-handel kostar det dubbla. För företagskunder brukar priset ligga på 3-5000 kr. Priset är exklusive temat som kostar 3-500kr.

Jag har möjligheten att leverera hemsidan till er inom 2 veckor från startdatum, och erbjuda Er 3 fria revisioner som effektivt innebär närmast 100% nöjesgaranti.

Maila gärna mig för exempelsidor som jag har tagit fram!

Se en del av framsidan på mitt senaste projekt (hemsida inkl. logga):

Redo att börja? Det är jag! Ser fram emot att höra från Er!