Test

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

47

OCZ Revodrive X2

Amerikanska OCZ fortsätter att satsa på PCI Express-baserad lagring för vanliga dödliga. SweClockers tar en titt på företagets andra version av omtalade Revodrive.

199

Fractal Design Define XL

SweClockers lägger till ytterligare en datorlåda i testcentret, denna gång fulltowermodellen Define XL från svenska Fractal Design.

35

Paddytek Paddy-T

Surfplattor är en av årets stora snackisar och allt fler modeller dyker upp på marknaden. SweClockers provar på den svenska utmanaren Paddy-T med Intel Atom under skalet.

437

Nvidia Geforce GTX 580

Grafikkortskriget fortsätter i oförminskad styrka och senast att ladda om bössan är Nvidia som lanserar det nya flaggskeppet Geforce GTX 580. SweClockers har resultaten.

71

Corsair Graphite 600T

Redaktionen fyller på med ytterligare en datorlåda i testcentret, denna gång omtalade mellanklassaren Graphite 600T från välkända Corsair.

83

Antec Lanboy Air

Välkända Antec lanserar ett nytt chassi med fokus på ventilation och modularitet. SweClockers tar en titt på om resultatet håller vad det lovar.

85

Video: Snabbtitt på Bitfenix Survivor

Tillverkaren Bitfenix rullar ut företagets andra chassimodell, LAN-vänliga Survivor. SweClockers tar en titt på resultatet och ringar in några nyckelfunktioner.

480

AMD Radeon HD 6870 och HD 6850

Efter månader av väntan är det äntligen dags att dyka på Radeon HD 6870 och HD 6850. SweClockers ställer upp inte mindre än 21 konfigurationer i 150 prestandatester.

57

Video: EVGA X58 SLI3

Påkostade moderkort med styrkretsen Intel X58 kryper ned i prisklasserna och EVGA hakar på tåget med modellen X58 SLI3. SweClockers tar en titt på ett nattsvart moderkort för Intel Core i7.

145

Nätaggregat i lyxklassen

En av årets hetaste trender är nätdelar med extra hög verkningsgrad. SweClockers undersöker modeller med 80 Plus Gold-certifiering - nätaggregat i lyxklassen.

60

Seagate Momentus XT

Seagate satsar på att kombinera mekanisk lagring med SSD i Momentus XT. SweClockers kontrollerar hur den nya 2,5"-hårddisken står sig bland solid state-monster och traditionell magnetisk lagring.

41

AMD Phenom II X4 970 och Athlon II X4 645

AMD utökar sortimentet med sex nya processorer för allt ifrån prismedvetna konsumenter till entusiaster. SweClockers ger två toppmodeller en omgång i testlabbet.

64

Video: Asus Rampage III Formula

Asus pressar priserna med moderkortet Rampage III Formula till Intel LGA 1366 som likt storebror Extreme ingår i den entusiastinriktade serien Republic of Gamers. SweClockers tar en titt på Asus senaste tillskott i klassen.

72

OCZ Revodrive

Den som läser SweClockers är inte främmande för snabba SSD-enheter. OCZ:s senaste lagringskort är dock någonting i hästväg. Häng med med på en resa i den yttersta prestandatoppen.

64

Video: Snabbtitt på Bitfenix Colossus

SweClockers undersöker nylanserade datorlådan Bitfenix Colossus och sätter fingrarna på både starka och svaga punkter.