Nya trailers och videor

Bioshock Infinite

Bioshock har utforskat städer på havets botten, och nu är det dags för en metropol bland molnen. I en färsk videosnutt syns bland annat många av de vapen som huvudkaraktären kan använda sig av, samt nya fiender med speciella förmågor.

Forza Horizon

När bilen inte nöjer sig med pendlingen till och från jobbet återstår bara en sak att göra, ringa och göra slut med sin ägare. Snabba bilar på öppna vägar, en klassisk trailer för ett bilspel.

Marvel Heroes

En video från kommande gratisliret Marvel Heroes visar hur karaktärerna kan skräddarsys med olika dräkter. Spelet, som kommer att likna Diablo i utförandet, börjar ta form, men ännu är inget lanseringsdatum satt.

Assassin's Creed III

Nu är det inte långt kvar till nästa Assassin's Creed finns i handeln, och spelutgivaren Ubisoft laddar upp med en sista video för att stilla abstinensen. I klippet syns många av de miljöer kampanjen kommer att besöka, självklart kryddat med häftiga actionscener.

Playstation All Stars Battle Royal

Super Smash Brothers på Sonys vis är vad All Stars handlar om. Karaktärer från Playstationspel gör upp i en gränd, bland annat Kratos från God of War, Nathan Drake från Uncharted och Sackboy från Little Big Planet.

Lost Between Levels: Stockholm

En amerikans syn på spelvärlden i Sverige. Shaun Mcinnis från Gamespot har korta intervjuer med svenska utvecklare för att försöka förstå varför så många bra spel tillverkas i vårt avlånga land. Klippet är på engelska och 24 minuter långt, men sevärt för att få en inblick i hur den svenska spelindustrin ser ut.