Trailers och videor

Splinter Cell: Blacklist

Ubisoft lägger upp kanske det kortaste klippet någonsin för Splinter Cell: Blacklist. Videosnutten visar helt enkelt att spelmekaniken är trogen till föregångarna med att smyga fram till fienden och ta ut dessa ljudlöst.

Guild Wars 2: Lost Shores

Guild Wars 2 har ett stort evenemang på gång i from av Lost Shores. Händelsen utspelas från och med den 16 november till den 18 november och lägger till en hel del intressant till den virtuella världen. En gigantisk fiendekrabba tar upp det mesta av platsen i trailern, förhoppningsvis går det att utföra ett vapenbyte i realtid och fokusera attacker på krabbans svaga punkter för massiv skada.

Diskutera Guild Wars i SweClockers forum

Cities in Motion: London

Cities in Motion är en spelserie från svenska utgivaren Paradox interactive. Staden som ligger i fokus för trailern är dock allt annat än svenskt. Som titeln antyder är spelvärlden baserad på den brittiska huvudstaden London med detaljerade landmärken spridda över staden.

Diskutera Cities in Motion i SweClockers forum

The Secret World - Big trouble in the big apple

Från en storstad till en annan, Secret Worlds senaste tillägg tar spelaren in i hjärtat av New York för att slåss mot gigantiska tentakelmonster. Även motorsågar gör sin entré i expansionen och trailern visar hur den kan användas effektivt mot fienden. Trailern visar mycket intressanta finesser för titeln och ackompanjeras med kommentarer från utvecklarna.

Diskutera The Secret World i SweClockers forum

Element4l

När den perfekta titeln för ett spel är upptaget får man kompromissa och kanske byta ut bokstaven "A" mot en fyra. Trots namnet har spelet en väldigt fin trailer med mycket trevlig musik. Mekaniken ser riktigt intressant ut där "karaktären" byter form till ett av de fyra elementen; eld, vatten, vind och jord, för att ta sig fram i banorna. Titeln är planerad att släppas någon gång nästa år.

Primordia

Glansperioden för peka och klicka-spel kanske är över, men ännu släpps det nya titlar med den välbeprövade spelmekaniken. För den som inte gett upp hoppet för spel med en bra handling och simpla kontroller, verkar Primordia vara en mycket lovande titel som släpps den 5 december.

Bonus-video: Twilight i 8 bitar

Den senaste filmen i den glittrande trilogin går för närvarande på svenska biografer och för den som inte riktigt är övertygad över Stephanie Meyers skrivkonst, finns här ett alternativ. En video på Youtube visar hur Twilight hade fungerat som en klassisk RPG-titel.