Trailers och videor

Battlefield 3 – Aftermath

Aftermath må redan vara tillgängligt på Playstation 3, men för oss PC-entusiaster är det nästa vecka som gäller. För att inte väntan ska vara för olidlig har DICE släppt ett par trailers för tillägget. Den första är den officiella trailern för Aftermath medan den andra fokuserar på att berätta om kartan Talah Market och vad som gör banan bra.

Diskutera Battlefield i SweClockers forum

Sniper Ghost Warrior 2

Krypskyttar specialiserar sig på att dölja sig och att ta ut sina offer innan någon vet vad som är i görningen. Trailern för Sniper Ghost Warrior 2 visar hur två kakratärer tar ut sina mål, en efter en.

Sim City

Den senaste titeln i Sim City-serien byggs sakta med säkert upp till en färdig produkt och videon visar mer om valmöjligheterna i att forma sin egna stad och hur närliggande städer påverkar den.

Dirty Bomb

Spelutvecklarna Splash Damage som bland annat tillverkade spelet Brink har en ny titel på gång. Dirty Bomb heter spelet och av trailern att döma ett FPS som utspelar sig på Londons gator.

Garry's Mod Kinect

Garry Newman fortsätter att fundera ut uppdateringar till Garry's Mod och nu senast har han lekt med Kinect till PC. Efter ett par tidigare testklipp har utvecklaren nu gjort en video för den kommando uppdateringen till spelet.

Snyggt klipp från Battlefield 3

Veckans videor avslutas med ett klipp från Battlefield 3 där en spelare tar ut två jetplan på raken med ett raketgevär. Det visar på att galna taktiker ibland fungerar bättre än väntat.

Diskutera Battlefield i SweClockers forum