Trailers och videor

The Walking Dead: Survival Instinct

Spelet The Walking Dead av Telltale Games får konkurrens av Survival Instinct som satsar på en FPS-upplevelse inom zombiekategorin. Trailern följer två karaktärer som Walking Dead-entusiaster känns igen från TV-serien.

Age of Wonders 3

Age of Wonders tillkännager en tredje del i serien med denna trailer, lyckligtvis visas även små glimtar av det faktiska spelet i slutsekunderna.

Starcraft 2: Heart of the Swarm

Blizzard fortsätter med sina informativa Heart of the Swarm-videor där de visar förbättringar och nya funktioner. Denna gång visas hur träningssystemet och orankade matcher kommer att fungera.

Tomb Raider

Utvecklarna till Tomb Raider förklarar hur utforskande av spelvärlden kommer att fungera. Med lägerplatser som bas kan spelaren välja att hoppa tillbaka till tidigare områden, för att utforska delar som kanske missades första gången.

Quadrilateral Cowboy

Ett spel där vapnet som finns till hands är en bärbar dator med 256 KB RAM och ett 56,6K-modem. Titeln handlar självklart om att hacka sig in i system för att klara uppgifter och utmaningar.

Half-life 2 med virtuell verklighet

En modifikation till Source-motorn och en hemmabyggd hjälm för virtuell verklighet, visar hur Valves titlar går att spela med hårdvara liknande Oculus Rift. Utvecklaren lovar även att bygga in stöd för Oculus Rift när väl mjukvaran släpps för allmänheten.

LA Noire – Bloopers

Spelveckan avslutar med lite humor från skaparna av LA Noire som släppte en video på tagningar som gick lite fel. Det är lätt att glömma röstskådespelarnas roll i spel, men detta påminner om deras existens.