Trailers och videor

Metro: Last Light

Efter en tumultartad konkurs för THQ har utvecklarna för Metro: Last Light nu brutit tystnaden och släpper en trailer för det kommande spelet. Videon är helt skapad med sekvenser från spelet vilket ger ett bra intryck i hur titeln kommer att se ut.

Dungeon Defenders 2

Dungeon Defenders avslöjar att en uppföljare är på gång med orden om att en hjälte inte kan bli stoppad av någonting, men att lite samarbete inte skadar. Det ryktas även om att titeln kommer att falla under MOBA-genren.

Duke Nukem 3D Megaton Edition

Vi har inte sett det sista från Duke Nukem, men den här gången handlar det om en nylansering till speltjänsten Steam. Duke Nukem 3D: Megaton Edition innehåller mer av det som gjorde spelserien bra på den gamla goda tiden.

Audiosurf 2

Utvecklarna bakom Audiosurf avslöjar även de en uppföljare, men istället för att visa förvalda videosekvenser visar de helt enkelt en snutt av det faktiska spelet. Det är ändå det som är det viktigaste.

Wildstar

Det kommande MMORPG-liret Wildstar släpper en trailer som förklarar allt en potentiell spelare behöver veta om spelet. Kort om handlingen, stridssystemet, hantverk och mycket mer.

Dead states

Utvecklarna Double Bear Productions tar tillfället i akt och visar spelmekaniken för det kommande Zombie-liret Dead States, med stridssystemet i fokus. En av utvecklarna förklarar allt in i minsta detalj.

GM_Doom

Ibland har tankarna gått till att Half-Life 2 har för lite Doom i sig, men lyckligtvis har ett par moddare redan tänkt på saken och släppt en video som visar just detta. Versionerna är fullt spelbara och ska enligt utvecklaren släppas via Garry's Mods Workshop på Steam.