SweClockers recensioner första halvåret 2014

SweClockers recensioner första halvåret 2014

Efter ett fullspäckat första halvår varvar tillverkarna ned för sommar och semester, vilket bjuder på ett ypperligt tillfälle att blicka tillbaka på prylarna som passerat testlabbet.

SweClockers testlabb första halvåret 2014

Den som inte surfar SweClockers i tid och otid har det tufft att välja i det väldiga utbudet av datorkomponenter. Nybörjare kan visserligen ladda inför höstens stora spelsläpp genom att ta ledtrådar från årets sommardator, men de riktigt inbitna nördarna vill se siffror, diagram och prestandatester.

I årets första hälft har många uppmärksammade lanseringar ägt rum och i vanlig ordning är SweClockers med på noterna och följer upp med detaljerade recensioner. Här är alla produkter som hittills testats under året!

Bildskärmar

Produkt

Datum

Utmärkelse

Länk

Samsung U28D590D 4K UHD

2014-07-10

Till artikeln

Philips 272C4QPJKAB

2014-05-16

Bra produkt

Till artikeln

Benq BL2710PT

2014-04-01

Bra produkt

Till artikeln

Achieva Shimian QH2700

2014-03-03

Till artikeln

Dell Ultrasharp UP2414Q 4K UHD

2014-01-15

Till artikeln

Bärbara datorer och surfplattor

Produkt

Datum

Utmärkelse

Länk

HP Spectre X2 13

2014-04-30

Utmärkt

Till artikeln

Dell Venue 11i Pro (7130)

2014-03-12

Till artikeln

Dell Venue 11 Pro (5130)

2014-03-12

Bra produkt

Till artikeln

Asus Zenbook UX302LA

2014-02-13

Till artikeln

Asus Zenbook UX302LG

2014-02-13

Utmärkt

Till artikeln

Sony Vaio Tap 11

2014-01-20

Till artikeln

Datorlådor och nätdelar

Produkt

Datum

Utmärkelse

Länk

Phanteks Enthoo Pro

2014-05-22

Utmärkt

Till artikeln

EVGA Supernova G2 750 W

2014-05-14

Toppklass

Till artikeln

Fractal Design Node 804

2014-05-06

Utmärkt

Till artikeln

Silverstone Raven RVZ01

2014-04-23

Utmärkt

Till artikeln

Corsair Obsidian 450D

2014-04-16

Utmärkt

Till artikeln

Cooler Master V700 700 W

2014-04-14

Utmärkt

Till artikeln

NZXT H440

2014-03-05

Utmärkt

Till artikeln

Antec Nineteen Hundred

2014-02-21

Till artikeln

Lian Li PC-V358

2014-02-07

Till artikeln

Corsair Obsidian 250D

2014-01-30

Utmärkt

Till artikeln

Be Quiet Power Zone 750 W

2014-01-24

Bra Produkt

Till artikeln

Grafikkort

Produkt

Datum

Utmärkelse

Länk

Powercolor Devil 13 Dual R9 290X

2014-07-11

Till artikeln

Nvidia Geforce GTX Titan Z

2014-06-23

Till artikeln

Asus Radeon R9 280 Strix

2014-06-18

Till artikeln

Asus Geforce GTX 760 DirectCU Mini

2014-05-29

Bra produkt

Till artikeln

MSI Geforce GTX 760 Gaming ITX

2014-05-29

Bra produkt

Till artikeln

AMD Radeon R9 295X2

2014-04-08

Utmärkt

Till artikeln

AMD Radeon R9 280

2014-03-04

Till artikeln

Sapphire Radeon R9 290X Tri-X OC

2014-02-24

Toppklass

Till artikeln

XFX Radeon R9 290X Double Dissipation

2014-02-24

Till artikeln

AMD Radeon R7 265

2014-02-18

Till artikeln

Nvidia Geforce GTX 750 Ti

2014-02-18

Till artikeln

Zotac Geforce GTX 780 Ti AMP

2014-02-10

Bra produkt

Till artikeln

PNY Geforce GTX 780 Ti XLR8 OC

2014-02-10

Till artikeln

MSI Geforce GTX 780 Ti Gaming

2014-02-10

Toppklass

Till artikeln

Asus Radeon R9 290X DirectCU II OC

2014-01-27

Utmärkt

Till artikeln

Gigabyte Radeon R9 290X Windforce 3X OC

2014-01-27

Bra produkt

Till artikeln

Kylning

Produkt

Datum

Utmärkelse

Länk

NZXT Grid+

2014-06-25

Till artikeln

Arctic Cooling Freezer 7 Pro (rev. 2)

2014-05-19

Bra produkt

Till artikeln

Cooler Master Hyper 212 Evo

2014-05-19

Utmärkt

Till artikeln

Silverstone Argon AR01

2014-05-19

Utmärkt

Till artikeln

Enermax Liqtech 120X

2014-03-10

Till artikeln

Be Quiet Dark Rock Pro 3

2014-02-05

Bra produkt

Till artikeln

Noctua NH-U14S

2014-01-04

Toppklass

Till artikeln

Kringutrustning

Produkt

Datum

Utmärkelse

Länk

Gamdias Hermes Ultimate

2014-06-16

Bra produkt

Till artikeln

Razer Blackwidow Ultimate (2014)

2014-03-13

Till artikeln

Lagring

Produkt

Datum

Utmärkelse

Länk

WD Black 2 Dual Drive

2014-03-26

Till artikeln

Moderkort

Produkt

Datum

Utmärkelse

Länk

Asrock Fatal1ty Z97 Killer

2014-06-02

Bra produkt

Till artikeln

Asus Z97-A

2014-06-02

Utmärkt

Till artikeln

Gigabyte Z97X Gaming 5

2014-06-02

Till artikeln

MSI Z97 Gaming 5

2014-06-02

Till artikeln

Processorer

Produkt

Datum

Utmärkelse

Länk

Intel Celeron J1900 "Bay Trail"

2014-07-01

Bra produkt

Till artikeln

AMD Athlon 5350 "Kabini"

2014-07-01

Bra produkt

Till artikeln

Intel Core i5-4690K "Haswell Refresh"

2014-06-27

Utmärkt

Till artikeln

Intel Pentium G3258 AE "Haswell Refresh"

2014-06-27

Till artikeln

Intel Core i7-4790K "Haswell Refresh"

2014-06-12

Toppklass

Till artikeln

Intel Core i7-4790 "Haswell Refresh"

2014-05-11

Till artikeln

Intel Core i5-4690 "Haswell Refresh"

2014-05-11

Till artikeln

AMD A10-7850K "Kaveri"

2014-03-31

Bra produkt

Till artikeln

AMD A8-7600 "Kaveri"

2014-03-31

Till artikeln

Kommentarer till artikeln

22 debattinlägg

Skicka en rättelse
2

Vinnande datorpaket blir MSI Carbon PC hos återförsäljaren Webhallen

Hundratals bidrag och en omröstning senare. Nu har ett datorpaket utsetts till vinnande bidrag och kommer säljas hos Webhallen som "MSI Carbon PC 2016" genom hela december. Läs mer

5

Cooler Master lanserar Mastercase Maker 5t

Cooler Master hoppar på årets hetaste trend på chassimarknaden, där det nya flaggskeppet Mastercase Maker 5t bestyckas med sidopaneler av härdat glas och avancerade ljusfunktioner. Läs mer

38

Rösta om SweClockers jullogga 2016!

Nio juliga bidrag har gått till final i SweClockers årliga julpyntartävling. Nu lämnar juryn över till läsarna, som får i uppgift att avgöra vilken logotyp som ska pryda sajten över jul! Läs mer

2

Nvidia släpper drivrutin för Oculus Touch lanseringstitlar

Oculus rörelsekontroll Touch har nyligen lanserats med tillhörande speltitlar. I samband med detta släpper Nvidia en ny drivrutin med optimeringar för dessa. Läs mer

Tävla om Seasonic Prime 850 W Titanium i lucka sex av Geeks Julkalender

  • idag 12:00

Effektivitet i absolut toppklass från Seasonic till ett värde om närmare 3 000 kronor gömmer sig bakom senaste luckan i Geeks Julkalender! Läs mer

32

Orsaken till problemen med Samsung Galaxy Note 7 upptäckt

Samsung har ännu inte gett någon officiell förklaring till varför Galaxy Note 7 exploderar, men enligt två ingenjörer som plockat isär telefonen beror det på fel i enhetens utformning. Läs mer

24

Testpilot: MSI Z170A Gaming M7

MSI satsar på mängder av finesser och lätta överklockningsfunktioner med sitt moderkort Z170A Gaming M7. Testpiloten David Rönnlund sätter tänderna i modellen och ser vad den går för. Läs mer

26

Nvidia förbereder Geforce GTX 1060 3 GB med grafikkretsen GP104

Defekta grafikkretsar som inte håller måttet för Geforce GTX 1080 och GTX 1070 ska användas till 3 GB-varianten av GTX 1060. Det här framgår av en ny ID-slinga i Nvidias senaste drivrutiner. Läs mer

30

Seagate lanserar portabla hårddiskar under varumärket Maxtor

Efter att för ett antal år sedan lagt ned varumärket Maxtor återupplivas det nu av Seagate. Maxtor tar över Seagates budgetsegment av portabla hårddiskar efter Samsung. Läs mer

21

HTML5 blir standard i Google Chrome

Google är ett av många företag som börjat överge Flash för att övergå till HTML5 och nu blir den sistnämnda standard i företagets webbläsare Chrome. Läs mer

14

AVOID av "timpelay"

På finalen av Cooler Master Casemod Championship på Dreamhack Winter 2016 kom det farliga bygget Avoid på en hedervärd fjärdeplats. Spana in bygget i SweClockers galleri! Läs mer

27

Direkt från Kappa Bar med Geeks Gaming

Spelsällskapet Geeks Gaming intar Kappa Bar för häng och god mat. Givetvis direktsänds hela kvällen, och gänget uppdaterar löpande med bilder. Läs mer