Den som hängt med ett tag känner till att SweClockers moderatorer med Lars "Lannovar" Levin och Niko "Kinekin" Häkkinen i spetsen arrangerat flera spelrelaterade projekt tillsammans med en hel armé frivilliga. Mest uppmärksammade är servrarna för Battlefield 3 och 4, som även blivit populära utanför SweClockers medlemsskara.

BF4-Second-Assault_2.jpg

Nu breddas satsningen på spel till bland annat en egen forumdel och förnyad aktivitet i SweClockers officiella Steam-grupp. Under parollen SpelClockers samlas inte bara information om servrar och evenemang, utan även diskussionstrådar, videoklipp, bilder och annat spelmaterial.

Nytt är också veckovis återkommande spelkvällar, där alla är välkomna att delta. Varje tillfälle fokuseras på en framröstad speltitel med alltifrån klassiker som Team Fortress 2 till ständigt högaktuella Battlefield 4. Som grädde på moset uppmuntras samtliga deltagare att dessutom att röstkommunicera med Mumble.

Nästa spelkväll går av stapeln redan den 11 mars. Klockan 19:00 är det dags att röja loss i Dota 2 och givetvis är både nybörjare och proffs välkomna att delta. Samling med efterföljande lagindelning sker i vanlig ordning på Mumble. Frågor och funderingar tas upp i en egen separat diskussionstråd.

Mer information om SpelClockers finns på den officiella forumdelen. Satsningen är även representerad på Facebook och via en egen kanal på Twitch, där spel-ledarna med jämna mellanrum bjuder på direktsänd action. Välkommen!