Virtuell verklighet väntas inte bara revolutionera spelindustrin, även filmens värld kommer påverkas och ta del av den återupplivade tekniken. Det här innefattar inte enbart Hollywood, utan även porrindustrin har varit heta på gröten med visat intresse.

Indiegogo söker nu Ejaculator finansiering för sin vuxenleksak riktad mot män, där just virtuell verklighet är i fokus. Förutom apparaten, som påminner om en helt vanlig så kallad fleshlight, är tanken att den ska användas tillsammans med en medföljande huvudbonad, vilken tillsammans med en valfri mobiltelefon på upp till sex tum utgör ett VR-headset. Lösningen synkar därefter med Ejaculator via en app, som ska finnas tillgänglig för Android, IOS och Windows 10 Mobile.

Med allt på plats kan användaren via medföljande kontroll navigera i menyer och välja valfri fantasi, för såväl visuell som kroppslig stimulans. Nämnvärt är att Ejaculator även kan användas som en fristående enhet via tre knappar på sidan för att sätta igång motorn och reglera hastighet.

Specifikationsmässigt mäter Ejaculator 12 tum (omkring 30 cm) och det invändiga omfånget varierar då silikonet kommer finnas i två alternativa storlekar; Mainstream och Holy Sh*t. Till detta hör en 12-voltsmotor med en livslängd som anges till över 5 000 timmar och ett uppladdningsbart batteri, med en uthållighet på 2–4 timmar beroende på intensitet. Laddning sker via USB och batteriet är utbytbart.

Virtuell verklighet är ingenting utan innehåll och här utlovas ett brett genomslag nästa år. Bolaget har redan två innehållsleverantörer på tåget och gör gällande att det kan finnas så mycket som över 1 000 videoklipp i slutet av nästa år. Om dessa är skräddarsydda Ejaculator eller virtuell verklighet generellt framgår inte.

Ejaculator har ett finansieringsmål på 48 000 dollar och är med 26 dagar kvar snart halvvägs, vilket talar för att det finns goda möjligheter att nå hela vägen fram.