Lanseringen av Intels sjätte generation Core-processor till ära passade MSI på att tävla ut moderkort till SweClockers medlemmar, som fick i uppdrag att designa och hitta på effektfulla finesser för ett gamingmoderkort. Nu har juryn utsett tre vinnare, varav två kammar hem varsitt moderkort.

msi2_0001_Layer 0.jpg
msi2_0000_Layer 1.jpg
boxshot-1.jpg

Tävlingsvinnare och bidrag

#

Medlem

Vinst

Bidrag

1

Nautilus011

MSI Z170 Gaming M7

Det som verkligen skulle sticka ut och samtidigt vara oerhört användbart är en I/O panels extender. Låt mig förklara. Hur skönt vore det inte att ha din I/O panel på skrivbordet. Komma åt alla kontakter som i vanliga sitter på baksidan på chassit. En liten box på skrivbordet. Dessutom i två varianter, en trådad och en trådlös.

2

Kuddin

MSI Z170 Gaming M5

Inbyggd SSD på 120GB i moderkortet (finns ju M.2 men den använder en pci-e port) som kör eget race utan att ta bort funktionalitet från annan hårdvara/portar som redan finns.

3

PeCe

MSI Goodiebag + Xield 5 musmatta

Kylflänsar och andra detaljer (exempelvis RAM-/PCIE-slots och SATA-portar) som avgör moderkortets färgtema borde göras med en yta som är av, eller åtminstone ser ut som, polerad metall. Tillsammans med RGB-LEDs kanske nämnda ytors spegelegenskaper kan skapa en trevlig effekt.

På första plats är Nautilus011 med förslaget att göra en I/O-förlängare, som tar anslutningarna från moderkortets baksida till en lättillgänglig hubb. Detta följs upp av ett bidrag från Kuddin, som vill se en SSD integrerad utan att tumma på övriga anslutningsmöjligheter. På tredje plats är PeCe, som vill se polerade metallytor för att skapa effektfulla spegeleffekter. Ett stort grattis till vinnarna!

Vinnarna kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, i annat fall utses nya vinnare.