Om två dagar är det fredag, och inte vilken fredag som helst. Den amerikanska shopping- och readagen Black Friday som infaller efter torsdagens Thanksgiving är sedan 2013 ett stort fenomen även i Sverige och det här vill CDON.com fira med en snabb tävling för SweClockers medlemmar.

Asus-G771-3.jpg
Asus-G771-4.jpg
Asus-G771-2.jpg
Asus-G771-1.jpg

Tävlingsvinst

#

Vinst

Värde

1

Asus ROG G771JW med Geforce GTX 960M

12 990 kr

I prispotten återfinns den bärbara speldatorn Asus ROG G771JW till ett värde av 12 990 kronor. Datorn är en 17,3-tummare med Full HD-upplösning, vilket drivs av grafikkortet Geforce GTX 960M med 2 GB GDDR5, den fyrkärniga processorn Intel Core i7-4720HQ, 8 GB primärminne, en 128 GB SSD som systemenhet och en 1 TB hårddisk för spelbiblioteket.

Tävlingsinstruktioner

CDON.com laddar just nu för fullt inför Black Friday och fyller på med massvis av bra deals. Ser du också fram emot den kommande shoppingdagen? För att vinna datorn är allt som krävs ett fotografi som visar hur du laddar upp inför Black Friday!

  1. Skriv ut CDON.com-loggan alternativt rita den på ett papper eller valfritt objekt.

  2. Ta fram kameran och knäpp en bild på hur du laddar upp inför Black Friday – tillsammans med logotypen! Ladda upp bilden på exempelvis Imgur.com och visa upp i diskussionstråden till denna tävling. Humor premieras!

  3. För att undvika fusk måste ditt användarnamn finnas handskrivet på en lapp eller tillsammans med logotypen.

  4. Luta dig tillbaka och invänta juryns beslut. Lycka till!

Tävlingen pågår till och med den 27 november, klockan 14:00. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM).

Visa tävlingsvillkor

Generella villkor

  • Det tas inte ut några som helst avgifter för att delta i SweClockers tävlingar. Det enda som behövs är ett gratis medlemsskap.

  • De specifika tävlingsreglerna är angivna i tävlingsartikeln. Kontakta SweClockers vid frågor eller andra synpunkter.

  • Alla bidrag ska lämnas in på svenska om inget annat anges.

  • SweClockers medarbetare samt arrangör(er) får inte ställa upp i tävlingar.

  • Genom att skicka in ett bidrag överlåter du rättigheterna för verket till SweClockers.

  • SweClockers kan avbryta, upphäva samt redigera tävlingar och villkor utan förvarning.

Vinnare

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, annars utses en ny vinnare.

  • Vinnare publiceras i en nyhetsartikel på SweClockers.com inom cirka en månad efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i tävlingsarkivet. Förseningar kan förekomma..

  • Utses vinnare av en jury består gruppen av representanter från SweClockers och/eller medarrangör(er).

  • Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara opassande. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende eller andra överträdelser kan resultera i att användarkontot stängs av. Vid grova förseelser gör vi en anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder. Vi reserverar oss rättigheten att avslöja användarens identitet (och all övrig information vi har om användaren) om vi anser det vara befogat.

Personuppgifter

Tävlingarnas administration kräver viss behandling av personuppgifter, som namn, adress och telefonnummer till vinnare. Dessa uppgifter kan delges samarbetspartners för att möjliggöra fysisk distribution av vinster.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Mer information finns hos Skatteverket, telefon 0771 567 567. SweClockers svarar inte på frågor om skatteregler.

Visa mer