Sverige är känt för mycket inom IT och teknik, däribland även den ständigt växande e-sportscenen. En av de stora namnen är organisationen Ninjas in Pyjamas, NiP, som år 2012 äntrade Counter Strike: Global Offensive-scenen och har sedan dess plockat hem en rad vinster.

Xtrfy-NiP-Italian-Large.png
Xtrfy-NiP-Lightning-Large.png

Tävlingsvinster

Nu drar Inet igång en ny tävling på SweClockers med temat NiP. På prispallen står fyra musmattor i tyg från Xtrfy, i sig värda enstaka hundralappar men som även har underskrifter från 2015 års laguppställning av NiP. Allt som krävs för att delta är är din nuvarande musmatta!

Tävlingsinstruktioner

Gillar du CS:GO och svenska Ninjas in Pyjamas? Råkar du även sitta på en sliten musmatta som du egentligen insett borde bytts ut för längesen? Perfekt – nu har du chansen att få en helt ny från Xtrfy signerade NiP!

  1. Ta fram kameran och knäpp en bild på din nuvarande musmatta. Ladda upp bilden på exempelvis Imgur.com och visa din skapelse i diskussionstråden till denna tävling.

  2. För att undvika fusk måste en handskriven lapp med ditt användarnamn vara väl synlig i bilden.

  3. Luta dig tillbaka och invänta juryns beslut. Lycka till!

Tävlingen pågår till och med den 5 februari. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM).