Mekaniska hårddiskar är på väg att förpassas till historien för hemanvändare, detta till förmån för SSD-lagring som dyker i pris. För den som ännu inte hoppat på tåget eller är ute efter DDR4-minne till ett nytt Intel Skylake-bygge kommer nu chansen att kamma hem priser på SweClockers i samarbete med Crucial.

500GB Crucial MX200 SSD.jpg
Ballistix Tactical 16 GB Kit.png
Ballistix Sport LT White 8 GB Kit.jpg

Tävlingsvinster

#

Vinst

Värde

1

Crucial MX200 2,5" 7 mm 500 GB

2

Crucial Ballistix Tactical DDR4 – 2 666 MHz CL16 (4 x 4 GB)

3

Crucial Ballistix Sport LT DDR4 – 2 400 MHz CL16 (4 x 2 GB)

Högst upp på prispallen märks Crucials MX200 med en kapacitet på 500 GB, vilket räcker för både operativsystem och ett digert spelbibliotek. På andra plats finns minnen i Ballistix Tactical-serien på totalt 16 GB och klockfrekvensen 2 666 MHz, vilket följs upp av ett paket Ballistix Sport LT på 8 GB i 2 400 MHz.

Tävlingsinstruktioner

Bygg ihop något finurligt av dina gamla minnen! Det kan vara till vad som helst, bara dem kommer till användning för något annat än i en dator. Lägg sedan upp en bild på mästerverket i den tillhörande diskussionstråden – humor premieras!

  1. Ta fram kameran och knäpp en bild på din skapelse. Ladda upp bilden på exempelvis Imgur.com och visa din skapelse i diskussionstråden till denna tävling.

  2. För att undvika fusk måste en handskriven lapp med ditt användarnamn vara väl synlig i bilden.

  3. Luta dig tillbaka och invänta juryns beslut. Lycka till!

Tävlingen pågår till och med den 23 februari. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM).