Det drar ihop sig till Computex 2016, som med Intels processorfamilj Broadwell-E och en ny generation grafikkort ser ut att bli det mest fullspäckade på flera år. Inför detta anordnar SweClockers i samarbete med European Hardware Association en undersökning, som ska presenteras i samband med vinstceremonin av European Hardware Awards 2016 den 30 maj.

Corsair-K70-RGB-Rapidfire.jpg
Corsair-K65-RGB-Rapidfire.jpg

Alla som deltar och besvarar den sista frågan har dessutom chansen att vinna ett nytt tangentbord från Corsair i form av Gaming RGB Rapidfire med Cherrys nya brytare RGB Speed, där vinnaren kan välja mellan antingen det fullstora K70 eller tenkeyless-varianten K65.

Klicka här för att börja (extern länk)

Undersökningen och tävlingen pågår till och med den 26 maj. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM).

Vinnare i undersökningen är Ásgeirr med motiveringen:

Pascal och Polaris, framförallt i kombination med VR. Både Nvidia och AMD kommer lägga mycket fokus på att visa upp vad deras nya grafikkort är kapabla till när det gäller VR. Kanske lite hints om kommande Vega från AMD dessutom.

Ett stort grattis önskar SweClockers!