Under årets stora komponentmässa, Computex 2016, fanns Fractal Design på plats och hade inga nya produkter, men visade det för i år nya Define Nano S som moddats av den välrenommerade profilen Bill Owen. Skapelsen finns i endast tjugo exemplar, varav ett nu ska tävlas ut till SweClockers medlemmar.

Fractal-Design-Define-Nano-S-Competition-7.jpg
Fractal-Design-Define-Nano-S-Competition-2.jpg
Fractal-Design-Define-Nano-S-Competition-3.jpg
Fractal-Design-Define-Nano-S-Competition-4.jpg
Fractal-Design-Define-Nano-S-Competition-5.jpg
Fractal-Design-Define-Nano-S-Competition-6.jpg
Fractal-Design-Define-Nano-S-Competition-8.jpg
Fractal-Design-Define-Nano-S-Competition-9.jpg
fractal_kelvin_s24-11.jpg

Tävlingsvinst

#

Vinst

Värde

1

Fractal Design Define Nano S by Bill Owen
Fractal Design Kelvin S24

3 300 kronor
1 149 kronor

Den moddade varianten har ett uppskattat värde om 3 300 kronor och unikt är ett heltäckande sidofönster. Detta ackompanjeras av att dammfiltret i toppen bytts ut mot en rejäl bit aluminium med Fractal Designs karaktäristiska snöflinga, logotyp, Bill Owens signatur och inte minst en unik märkning för just ditt exemplar.

Ett moddat chassi är dock inte det enda som ligger i prispotten. Vinnaren får även den slutna Fractal Designs Kelvin S24 med expansionsmöjligheter.

Tävlingsinstruktioner

Priset i tävlingen är Define Nano S designat av Bill Owen, en känd moddare från USA. Fractal Design är dock nyfikna på hur det skulle se ut om en europé fick chansen att göra samma sak. Fotbolls-EM 2016 till ära blir uppgiften att designa om Define Nano S utifrån hur det skulle se ut om din favoritspelare fick fria händer att vara kreativ.

  • Ta fram din favoritspelares Define Nano S i valfritt bildbehandlingsprogram eller på papper. Ladda upp bilden på exempelvis Imgur.com och visa din skapelse i diskussionstråden till denna tävling.

  • För att undvika fusk måste en handskriven lapp med ditt användarnamn vara väl synlig om bilden är ritad på papper.

  • Luta dig tillbaka och invänta juryns beslut. Lycka till!

Tävlingen pågår till och med den 4 juli. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM).