Lagom till Computex 2016 fortsatte Be Quiets satsning på chassin med det nya flaggskeppet Dark Base 900, där fokus ligger på modulär uppbyggnad med bland annat uttagbar moderkortsplåt. För att fira arrangerade Be Quiet en tävling där tre medlemmar skulle motivera vilka deras planer för chassit var om de vann.

Be-Quiet-contest_678x424_1.jpg

Tävlingsvinnare

#

Medlem

Bidrag

1

Lucce11

För att jag behöver ett nytt chassi. Och min plan är att installera komponenter i det. Simpelt, inge bullshit och smörande här inte.

2

Toker101

För att frugan och jag ska flytta in i vår första egna lägenhet med vår nyfödda bebis. Frugan insisterar på att det är en hästtjej medan jag hävdar att hon ska bli en gamer. Med detta chassi hinner jag och dottern bygga ihop en dator före frugan hinner köpa en häst (hoppas jag).

3

ylledjur

Silent Base 900 Pro verkar utmärkt för att bygga min första custom-loop vattenkylning i. Jag tror modulariteten och de många fästpunkterna skulle göra det enklare för mig som nybörjare att hitta en konfiguration som fungerar helt enkelt. Dessutom skulle den orangea färgen passa utmärkt med det koppar-tema jag skulle vilja ha på bygget!

Nu har juryn utsett tre vinnare, vilka kan välja mellan grundmodellen Dark Base 900 eller mer påkostade Dark Base 900 Pro, där finesser som en sidopanel i härdat glas, PWM-hubb, LED-belysning och trådlös Qi-laddning tillkommer. Första plats intas av Lucce11, som går rakt på sak med att han behöver ett nytt chassi för sitt nästa datorbygge.

Detta bidrag följs upp av Toker101, som vill ge sin nyfödde en gamingstart i livet, och ylledjuret som tänker ge sig på sitt första bygge med vattenkylning. Ett stort grattis till vinnarna önskar SweClockers!

Vinnarna kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM).