Sommaren är förbi och så gäller även Inets tävling, där SweClockers medlemmar fick i uppdrag att komponera en snapsvisa till en midsommarfest med Samsung. Nu har juryn utsett fem lyckosamma vinnare som alla får ta del av en SSD-enhet från elektronikjätten.

Samsung-750-Evo-SSD.jpg

Tävlingsvinnare

#

Medlem

Bidrag

1

BadArg

Är datorn din gammal, seg och tung, som inget i världen kan få den i gung? Inga ledsna miner, sommaren är ännu ung. Stäm i och sjung, datorn dansar igång med en SSD från Samsung.

2

Mahkizmo

*Visa Hej Tomtegubbar* Hej Samsungsnubbar håll i hatten, för här går det fort utan vatten. En kort sekund, att ladda en fil, och spelen startar som en projektil. Hej Samsungsnubbar lagrar spelen, ingen brist på utrymme. Installera ett spel, se på en film, med rapid mode går det på en NANDsekund. Hej Samsungsnubbar nu jag hoppas, att jag kan vinna över dem NANDra!

3

Kollakolla

"jag ser en hövding - från ronja rövardotter" Jag ser en hårdisk, en dammig box. Vad kan den orka? Platt ingenting nej, ingenting för den är mekanisk. (för den är mekanisk) Jag ser en disk så snabb och stark som ingen ingen an Det är den bästa SSD'n, ååå Samsung heter den! (ååå Samsung heter den!)

4

RedRozu

(melodi: Hej tomtegubbar ) Hej Copyswede slår i glasen och låter Samsung vara, Hej Copyswede slår i glasen och låter Samsung vara, Efter betänketid, och mycket lid vi nu får lagringsenheter att bevara. Hej Copyswede slår i glasen och låter Samsung vara, Hej Copyswede slår i glasen och låter Samsung vara, Skål!

5

mrmaom

(Till melodin av "Idas sommarvisa") Du ska inte tro att det laaddar Ifall inte nån sätter fart Och vem gör det bättre än Saamsung? Med TLC-minne såklart SSD:er, mobiler och taablets De kan allt och gör allting bra Och med lagringsutrymme från Saamsung Kommer spelet att ladda idag

De vinnande bidragen är ett originellt och fyra med melodierna "Hej, Tomtegubbar", "Jag ser en hövding" från Astrid Lindgrens Ronja Rövardotter och klassikern "Idas sommarvisa". Vinnare i tävlingen är BadArg, Mahkizmo, Kollakolla, RedRozu och mrmaom, vilka vinner en Samsung SSD 750 EVO på 500 GB. Ett stort grattis till vinnarna önskar SweClockers!

Vinnarna kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, i annat fall utses nya vinnare.