I samband med nästa månads Call of Duty: Infinite Warfare har utvecklarna Infinity Ward uppdaterat 2007 års Call of Duty 4: Modern Warfare och släpper en remaster av detta. För att spela detta krävs ett av Infinite Warfares specialutgåvor. Nu talar nya uppgifter mot att för spelare som vill installera båda delar behöver hela 130 GB ledigt lagringsutrymme.

Uppgifterna kommer från nyhetssajten Charlieintel som publicerat bilder på fodralet för Infinite Warfares specialutgåva Legacy Edition till Sony Playstation 4. Fodralet skvallrar om att Infinite Warfare och Modern Warfare Remastered tillsammans har ett minimikrav på just 130 GB lagringsutrymme.

Huruvida denna siffra inkluderar de sex flerspelarkartor som framöver ska släppas till Call of Duty: Remastered framgår inte. Rapporten påpekar även på att storleken på spelen kan komma att variera beroende på region och plattform, men denna siffra är troligen applicerbar även på PC-versionen.

Call of Duty: Infinite Warfare släpps den 4 november till PlayStation 4, Xbox One samt PC/Windows. För att få tillgång till Modern Warfare: Remastered krävs en av specialutgåvorna Legacy Edition, Legacy Pro Edition eller Digital Deluxe Edition.