Tidigare under hösten anordnade TP-Link en tävling för SweClockers medlemmar, som fick besvara tre frågor om nätverksjätten och på ett fyndigt sätt motivera varför just de förtjänade att vinna. Nu har juryn utsett tre finurliga vinnare som kammar hem alltifrån nätverksprodukter till ett portabelt batteri.

TP-Link-Archer-C3150.jpg

Första pris: TP-Link Archer C3150

TP-Link-Wifi-Smart-Plug-HS110.jpg

Första och andra pris: TP-Link WiFi Smart Plug HS110

TP-Link-PB15600.jpg

Tredje pris: TP-Link TL-PB15600

Tävlingsvinnare

#

Medlem

Bidrag

1

majje

Efter en hård vecka med plugg och jobb är det äntligen lördag eftermiddag, Viaplay går igång, en pizza står på bordet och en kall öl har just hämtats från kylen. Matchen har börjat lugnt men nu stormar Rashford fram mot mål i något som nästintill kan beskrivas som ett garanterat mål! Pizzaslizen åker ner på tallriken och ölen placeras säkert men lättillgängligt - nu smäller det!!! ... Den där vita cirkeln i mitten av skärmen som man motvilligt har fått vänja sig vid poppar upp i detta ödesdigra läge och, som sista avslutning dyker ett ordentligt slag i ansiktet upp: "Det verkar gå långsamt nu". Denna eftermiddag som skulle bli räddningen i veckan avslutas med kall pizza, något avslagen öl och en ilsken flickvän som inte förstår vad någon minut av matchen kan spela för roll. Eftermiddagen lugnas ner något med förhoppningen om att nätverket på något mirakulöst sätt håller ihop nästa vecka: med lite hjälp kanske?

2

Videoapan

Boende i ett hus med många spindlar i källaren så hade det varit trevligt med en router som klarade väggarna där nere så en TP-kamera kunde sända live när de små gynnarna håller huset rent. Eller bara skrämmer barnen, youtube behöver också sitt..

3

Aiwi

Jag skulle ersätta eller komplettera min Apple Time Capsule 2015 samt Asus RT-N66U. Asusen kan ge 802.11n igenom lägenhetens blåbetong, Apple kan det ej. En TP-Link Archer C3150 ska kunna blåsa 802.11ac rakt igenom den kompakta betongen likt en min 4.5 Joule Milwaukee hammarborr.

Första pris går till majje, som beskriver det perfekta avslutet på en lång vecka – förutsatt att nätverket fungerar som det ska. För att få hjälp med detta vinner han routern TP-Link Archer C3150 och en Wifi Smart Plug HS110. Den senare går även till vinnare två, Videoapan, som även kammar hem repeatern TL-WPA8630 KIT.

På tredje plats hamnar Aiwi, som förutom ett rejält portabelt batteri med kapacitet på 15 600 milliamperetimmar också får en Wifi Smart Plug HS110. Ett stort grattis till vinnarna önskar SweClockers!

Vinnarna kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, i annat fall utses nya vinnare.