Tillsammans med det svenska Counter-Strike-laget Ninjas in Pyjamas lanserade nyligen ljudföretaget Blue Microphones två paket innehållandes mikrofon och hörlurar för gamers och streamers. I samband med detta passade företaget på att anordna en tävling för SweClockers medlemmar.

Blue-Microphones-Ultimate-Pro-Streamer-Bundle.jpg

Första pris: Blue Microphones Ultimate Pro Streamer Bundle

Blue-Microphones-Pro-Gamer-Bundle.jpg

Andra pris: Blue Microphones Pro Gamer Bundle

Tävlingsvinnare

#

Medlem

Bidrag

1

Hanseylun

Om denna utrustning blir min, Så ska jag en podcast spela in, så sant som jag heter Benjamin. Jag ska diskutera allt från familjelivet till landsarkivet, inget ska bli uteblivet! Jag ska jobba på den hela dagen, ända tills den blir storslagen! Om podcasten blir ett faktum, vet jag inte än. Men jag hoppas och har ringat in datumet 2 mars på torsdagen. Att paketet är signerat av NiP gör ju bara det hela till en dröm, fast jag har en favorit, och det är Rickard Landström. För Xizt har ingen brist, och kan alltid clutcha när han är sist. Om det blir en vinst så ska jag den dela, med min bästa vän Nikolaj Caela. Mo-Fi går till Nikolaj och Yeti går till mig. Det tycker jag blir rättvist fördelat, och jag tror det är vad Nikolaj hade velat. Mitt bidrag är bara ett av flera, och jag önskar alla lycka till, men jag hoppas att mitt bidrag ska attrahera för vinner jag inte blir jag en lipsill!

2

LaRzZa666

Hello Friberg, I hiding me in the f0rest and received a bomb threat from pyth. It's now time to GeT_RiGhT and give me some gear so I can communicate with you!

Nu har juryn utsett två vinnare och första pris går till Hanseylun som berättar om sina storslagna planer för vinsten. Denna består av ett paket innehållande mikrofonen Yeti i färgen "Blackout" samt de exklusiva hörlurarna Mo-Fi, vilka vinnaren planerar att dela med sig av till en vän. På andra plats hamnar LaRzZa666, som förutom mikrofonen Yeti i samma färg även får hörlurarna Lola.

Ett stort grattis till vinnarna önskar SweClockers!

Vinnarna kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, i annat fall utses nya vinnare.