Vid köp av datorer ligger ofta fokus på datorlådan och vilka komponenter som ska monteras i denna, men kringutrustning är minst lika viktigt för en bra upplevelse. Här har anrika ljudmakaren Creative på senare tid börjat bredda sitt sortiment, för att numera ha det mesta för hängivna spelare.

katana1.jpg
katana2.jpg

Tävlingspriser

#

Vinst

Värde

1

Creative Sound BlasterX Katana

2

Creative Sound BlasterX H7 Tournament Edition

~1 299 kronor

Nu drar Creative igång en tävling för SweClockers medlemmar. Första pris är en soundbar med fem stycken separata högtalarelement med DSP-styrd förstärkning och stöd för flera olika ljudkällor, en lösning som alldeles nyligen fick bekänna färg hos SweClockers testpilot Björn Endre, som även gav Sound BlasterX Katana en rekommendation.

Den som kommer på andra plats går inte hem lottlös, utan kammar hem bolagets allra senaste headset H7 Tournament Edition. Denna har två stora 50 mm-element och kan anslutas såväl analogt via 3,5 mm som digitalt via USB.

Tävlingsinstruktioner

För chansen att vinna Creative Sound BlasterX Katana eller H7 Tournament Edition är allt du behöver göra att ta en bild på din spelstation, antingen en dator eller TV-hörna, och med valfritt bildredigeringsprogram få med Sound BlasterX Katana i bilden. Snyggast lösning vinner!

  • Börja med att ladda ned bilden på Creative Sound BlasterX Katana.

  • Använd valfritt bildbehandlingsprogram – det måste inte vara Photoshop!

  • Slutresultatet måste innehålla Creative Sound BlasterX Katana. Ändringar av själva produkten är inte tillåtna.

  • Ladda upp bilden på exempelvis Imgur.com och visa din skapelse i diskussionstråden till denna tävling.

  • Luta dig tillbaka och invänta juryns beslut. Lycka till!

Tävlingen pågår till och med den 4 maj. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM).

Visa tävlingsvillkor

Generella villkor

  • Det tas inte ut några som helst avgifter för att delta i SweClockers tävlingar. Det enda som behövs är ett gratis medlemsskap.

  • De specifika tävlingsreglerna är angivna i tävlingsartikeln. Kontakta SweClockers vid frågor eller andra synpunkter.

  • Alla bidrag ska lämnas in på svenska om inget annat anges.

  • SweClockers medarbetare samt arrangör(er) får inte ställa upp i tävlingar.

  • Genom att skicka in ett bidrag överlåter du rättigheterna för verket till SweClockers.

  • SweClockers kan avbryta, upphäva samt redigera tävlingar och villkor utan förvarning.

Vinnare

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, annars utses en ny vinnare.

  • Vinnare publiceras i en nyhetsartikel på SweClockers.com inom cirka en månad efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i tävlingsarkivet. Förseningar kan förekomma..

  • Utses vinnare av en jury består gruppen av representanter från SweClockers och/eller medarrangör(er).

  • Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara opassande. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende eller andra överträdelser kan resultera i att användarkontot stängs av. Vid grova förseelser gör vi en anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder. Vi reserverar oss rättigheten att avslöja användarens identitet (och all övrig information vi har om användaren) om vi anser det vara befogat.

Personuppgifter

Tävlingarnas administration kräver viss behandling av personuppgifter, som namn, adress och telefonnummer till vinnare. Dessa uppgifter kan delges samarbetspartners för att möjliggöra fysisk distribution av vinster.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Mer information finns hos Skatteverket, telefon 0771 567 567. SweClockers svarar inte på frågor om skatteregler.

Visa mer