Det är alltid full fart på SweClockers. Lanseringarna och nyheterna inom industrin avlöser varandra, samtidigt som forumet bjuder på intressanta diskussioner varje dag. För att kunna växla upp till nästa nivå letar SweClockers därför förstärkning i form av frilansskribenter som kommer jobba tätt ihop med redaktionen.

Drömmer du om nästa stora lansering och älskar datorkomponenter? Då vill vi veta mer om dig! I första rummet söker vi riktiga nördar med rötterna i SweClockers forum, där intresset är brinnande runt datorer, hårdvara och teknik. Givetvis utgår ersättning för allt producerat innehåll.

Vi söker dig som ...

  • Har massa kunskaper inom datorer, hårdvara och teknik.
    – Nördar söker nördar! Framför allt ska du ha ett brinnande intresse för allt SweClockers handlar om.

  • Har god förmåga att uttrycka dig i skrift, är väl bevandrad i såväl det svenska som engelska språket.
    – Även om nördigheten är viktig måste du kunna förmedla dina kunskaper till andra på ett bra sätt.

  • Är aktiv på SweClockers forum.
    – Den bästa av två världar är om du redan är en stabil profil som kan vårt community utan och innan.

  • Har fyllt 18 år.
    – Vi behöver kunna skriva kontrakt med dig, därför måste du vara myndig.

Grymt är även om du ...

  • Är tillgänglig kvällar och helger.
    – Förstärkning är alltid välkommet, men speciellt utanför vanlig arbetstid. Perfekt för studenter och rastlösa nattugglor!

  • Bor i Stockholm, eller kan tänka dig resa hit ibland.
    – Att kunna träffa varandra och hänga på Högkvarteret är viktigt (och roligt!). Brinnande intresse och förmågan att uttrycka dig i skrift går före hemvist!

Framför allt söker vi extra skribenter för löpande nyheter, gärna med brett intresse inom olika teknikområden men främst inom hårdvara och komponenter. Även recensioner inom moderkort, ljudprodukter och nätverk kan vara aktuellt – berätta för oss om ditt nörderi och vad du vill skriva om!

jul_pane.jpg

Ibland dricker vi även glögg ...

Las-Vegas-Baby.jpg

... och besöker världens största teknikmässor!

Låter det intressant? Gör såhär!

Skicka din ansökan till frilans@sweclockers.com med "Frilans SweClockers" i ämnesraden. Vi kommer att hålla inkorgen under löpande bevakning och svara så snart vi ser ditt meddelande. Arbetsprov utgår till intressanta kandidater.

  • Beskriv dig själv, ditt nörderi och din relation till SweClockers. Är du medlem (kuggfråga)? Ge oss ditt användarnamn!

  • Skicka med en kortare text som du känner motsvarar ditt teknikskrivande. Max 250 ord.

För den här omgången behöver vi ha din ansökan senast den 23 maj. Hinner du inte? Misströsta icke – SweClockers jagar ständigt nördig förstärkning, och fler chanser kommer garanterat i framtiden.