Dreamhack Summer på Elmia i Jönköping är igång, med tre fullspäckad dagar fyllda med allt från LAN, e-sportturneringar och mässa till modtävlingen Dreamhack Casemod Championship. För årets upplaga består tävlingen av två klasser, den ena Master Class där moddare registrerat sig i förväg och den andra Open Class där alla med ett fräsigt bygge kan delta!

Från klockan 20:00 till 21:30 lördag den 17 juni och söndag den 18 juni kan du som vill ställa upp i Open Class komma till Fan Zone i Lobby Syd med din dator. På plats visar vi även upp byggena från deltagare i Master Class, där flera välkända profiler slåss om juryns och besökarnas gunst.

På plats kommer en jury bestående av Frida Bergendal och Jacob Hugosson från SweClockers samt proffsmoddaren Patrik Blom att bedöma byggena i Open Class och avgöra vilka som går vidare till finalen på måndag klockan 20:00, där de bästa byggen i såväl Open Class som Master Class ska utses på den stora scenen.

Vinster i DreamHack Casemod Championship

Klass

1:a pris

2:a pris

3:e pris

Master Class

15 000 SEK

10 000 SEK

5 000 SEK

Open Class*

10 000 SEK

6 000 SEK

2 000 SEK

* I Open Class samt bonuskategorierna består vinsterna av hårdvara till ett värde av summorna ovan. I huvudtävlingen Master Class delas prispengar ut till vinnarna.

Är du erfaren hobbymoddare eller entusiast som satt ihop ett snyggt bygge utöver det vanliga? Kom till Lobby Syd för chansen att vinna hårdvara från Cooler Master till ett värde om uppemot 10 000 kronor och mer i diverse bonuskategorier. Vi ses på plats och lycka till!