Den traditionellt amerikanska köpfesten Black Friday ligger för dörren. Redan har många tjuvstartat sina kampanjer, men natten till fredag den 24 november drar alla stora återförsäljare igång på allvar med heta erbjudanden. Redan innan helgen började SweClockers medlemmar önska och tipsa om fina rabatter.

Inför Black Friday drar SweClockers nu igång sin traditionsenliga specialsida, som gör det lättare att hålla koll på alla rabatter och erbjudanden. Förutom att på ett lättöverskådligt sätt lista tips från den officiella tipstråden kommer sidan i samband med Black Friday att fyllas med kampanjpriser. Nedräkningen börjar nu!

Om Black Friday

Den fjärde torsdagen i november infaller högtiden Thanksgiving i USA och följs dagen efter upp av shopping- och readagen Black Friday – i år den 24 november. Denna dag markerar startskottet för den julhandeln och har sedan 2013 blivit en stor kampanjfest även i Sverige.

Black Friday drar igång vid midnatt natten till fredag, men många återförsäljare tjuvstartar tidigare än så kvällen innan eller under veckan. I samband med detta ökar näthandeln med hundratals procent jämfört mot vanliga helger, till följd av att många svenskar väljer att storhandla prylar till nära och kära.

Till de populäraste produktkategorierna hör datorer, datorkomponenter, telefoner, TV-apparater och hemelektronik.

Den stora tipstråden
Specialsida: Black Friday