Prototyper och tillverkning

Presentationerna av elevernas arbeten ägde rum i mitten av november och efter mötet diskuterades bidragen, hur fortsättningen skulle se ut samt en del detaljer såsom det affärsmässiga. I videon nedan syns en kort diskussion där projektledarna stakar upp planerna för framtiden samt diskuterar graden av hur gamerorienterade resultaten blev.

Det som står på tur härnäst i detta projekt är att Webhallen, Captech och SweClockers väljer ut tre stycken kandidater som kommer att få fortsätta att utveckla sina chassin och färdigställa dem. I vinter kommer riktiga och funktionella prototyper av dessa tas fram och ställas ut i Webhallens butik på Sveavägen i Stockholm.

Utställningen sker i samband med en omröstning om vilket chassi som blir vinnaren av detta projekt, och faller det ut väl kommer lådan att produceras som en Fractal Design-produkt.

Inom kort kommer alltså juryn, bestående av Webhallen, SweClockers och Captech att ta sitt beslut om vilka av chassina som hamnar i topp tre. Sedan är det bland annat upp till er läsare att göra era röster hörda så håll ögonen öppna! Arbetet med modellerna kommer att fortsätta från elevernas sida så att de blir helt färdigställda. Ovan går det att kika på en kort film där flera av chassina finns med.

Vi avslutar artikeln med några utvalda bilder.