Sidan 76 av 76 « Första 2666737475 76
 
Verktyg Visningsval
2014-09-10, 18:09   #2251

Atlas Tasume

Medlem

Atlas Tasumes avatar

Plats: Dalarna

Registrerad: nov 2010

Citat:
Ursprungligen inskrivet av bonafriss Visa inlägg
Det var banne mig dåligt av dom. Jag skulle ha ringt och frågat varför de inte levererade
Så där ja. Fick det utrett, dom dök inte upp idag heller och påstod att jag inte var hemma i alla fall, men har lyckats fått mitt paket nu.
Den tråkigare biten är jag tydligen ska betala tullavgift (329 Kr), importmoms (hutlösa 671 kr) och administrationsavgift (105 Kr) sammanlagt 1130 Kr... Stämmer verkligen det? Låter nära dubbelt så mycket mot vad andra fått.
__________________
Stationär: Fractal Design Arc, AMD Phenom II X6 1100T 3,3GHz, Corsair CMX4GX3M2A1600C8 (4x2 GB), Corsair AX 750W, Asus Matrix 7970, Gigabyte 990FXA-UD5, 250GB Samsung EVO, 1TB HDD
Laptop: MSI GE60: Intel Core i7 4700HQ 2,4 GHz, 8GB RAM, Nvidia GTX 850m, 1000GB, 250GB Samsung 840 mSATA.
Google är inte din vän. www.donttrack.us
Atlas Tasume är inte uppkopplad
2014-09-10, 18:12   #2252

Ploppsan

Medlem

Ploppsans avatar

Registrerad: jan 2002

Låter som du har fått betala tull och det är fel. Ska vara tullfritt ifrån Korea. Moms och administrationsavgift ska du betala och inget mer.

Skickades från m.sweclockers.com
__________________
Dator : Gigabyte GA-Z87X-D3H - Intel Core i5-4670K - 16GB 1600Mhz Corsair XMS - Samsung 840 Evo Basic 250Gb - Powercolor Radeon HD 7970 OC - Corsair HX 620W - Corsair Obsidian Series 550D
Ploppsan är inte uppkopplad
2014-09-10, 18:43   #2253

Atlas Tasume

Medlem

Atlas Tasumes avatar

Plats: Dalarna

Registrerad: nov 2010

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Ploppsan Visa inlägg
Låter som du har fått betala tull och det är fel. Ska vara tullfritt ifrån Korea. Moms och administrationsavgift ska du betala och inget mer.

Skickades från m.sweclockers.com
Jasså? Hur går jag tillväga härnäst? Aldrig haft att göra med sådan här import förut.
__________________
Stationär: Fractal Design Arc, AMD Phenom II X6 1100T 3,3GHz, Corsair CMX4GX3M2A1600C8 (4x2 GB), Corsair AX 750W, Asus Matrix 7970, Gigabyte 990FXA-UD5, 250GB Samsung EVO, 1TB HDD
Laptop: MSI GE60: Intel Core i7 4700HQ 2,4 GHz, 8GB RAM, Nvidia GTX 850m, 1000GB, 250GB Samsung 840 mSATA.
Google är inte din vän. www.donttrack.us
Atlas Tasume är inte uppkopplad
2014-09-10, 22:10   #2254

Yorg

Medlem

Yorgs avatar

Plats: Örebro

Registrerad: feb 2008

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Atlas Tasume Visa inlägg
Jasså? Hur går jag tillväga härnäst? Aldrig haft att göra med sådan här import förut.
Ring till tullverket och tala med dem? Det är just skärmar som du ska slippa dubbel kostnad på.
Yorg är inte uppkopplad
2014-09-11, 11:37   #2255

Handa

Medlem

Handas avatar

Plats: Arlanda!

Registrerad: nov 2002

Ingen som vill sälja sin skärm som klarar 96Hz då jag inte orkar med UPS-skiten?
Handa är inte uppkopplad
2014-09-11, 17:50   #2256

Satyriq

Medlem

Plats: Göteborg

Registrerad: dec 2006

Fick hem min idag! Stor och vacker.

Men, får den inte över 60hz enlight testufo, sätter jag den på 110hz får jag gröna streck och testufo säger 55hz(?) och sätter jag den på 96hz är jag tillbaka på ruta 1 med 60hz, har även min gamle benq skärm inkopplad som bara klarar 60hz, är det den som stör?

Har följt guiderna och installerat nvidiapatchen/Qnix drivrutinerna. Har ett 770.
Satyriq är inte uppkopplad
2014-09-11, 17:58   #2257

Rally_

Medlem

Registrerad: mar 2012

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Satyriq Visa inlägg
Fick hem min idag! Stor och vacker.

Men, får den inte över 60hz enlight testufo, sätter jag den på 110hz får jag gröna streck och testufo säger 55hz(?) och sätter jag den på 96hz är jag tillbaka på ruta 1 med 60hz, har även min gamle benq skärm inkopplad som bara klarar 60hz, är det den som stör?

Har följt guiderna och installerat nvidiapatchen/Qnix drivrutinerna. Har ett 770.
Vilken modell köpte du?
Rally_ är inte uppkopplad
2014-09-11, 18:00   #2258

Satyriq

Medlem

Plats: Göteborg

Registrerad: dec 2006

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Rally_ Visa inlägg
Vilken modell köpte du?
http://www.ebay.com/itm/QNIX-QX2710-...item19e78b0791

Undvek TRUE10, läste på lite innan beställning
Satyriq är inte uppkopplad
2014-09-11, 18:55   #2259

era909

Medlem

Plats: Eskilstuna

Registrerad: jan 2010

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Satyriq Visa inlägg
Fick hem min idag! Stor och vacker.

Men, får den inte över 60hz enlight testufo, sätter jag den på 110hz får jag gröna streck och testufo säger 55hz(?) och sätter jag den på 96hz är jag tillbaka på ruta 1 med 60hz, har även min gamle benq skärm inkopplad som bara klarar 60hz, är det den som stör?

Har följt guiderna och installerat nvidiapatchen/Qnix drivrutinerna. Har ett 770.
Använder du den medföljande DVI-kabeln? Har du testat med någon annan kabel (Dual Link såklart)?

Jag har varken någon patch eller några speciella drivrutiner installerade till mitt GTX680 och kan validera 100Hz utan problem på testufo. Något jag märkte var att jag måste starta om browsern efter jag ändrat frekvens, det räcker inte att ladda om sidan.
__________________
i7 920 @ 3.82GHz | NH-D14 | ASUS P6T Deluxe V2 | Gigabyte GTX680 OC | 6GB Corsair Dominator | Samsung 840 250GB | Corsair Force 120GB | 3x2TB | Silverstone Fortress Tower 02 | QX2710 | U2412M | Filco Majestouch MX Brown | Logitech G400
era909 är inte uppkopplad Folding
2014-09-11, 19:05   #2260

Satyriq

Medlem

Plats: Göteborg

Registrerad: dec 2006

Citat:
Ursprungligen inskrivet av era909 Visa inlägg
Använder du den medföljande DVI-kabeln? Har du testat med någon annan kabel (Dual Link såklart)?

Jag har varken någon patch eller några speciella drivrutiner installerade till mitt GTX680 och kan validera 100Hz utan problem på testufo. Något jag märkte var att jag måste starta om browsern efter jag ändrat frekvens, det räcker inte att ladda om sidan.
Använder den medföljande kabeln. Även nu testat att dra ut gamle skärmen och bara köra denna, plus tagit bort patch/drivrutiner testat utan för att sen installera igen och mera tester, alla med samma resultat. 60hz.

Ser även att om jag i nvidia controlpanel byter från 60hz till 96/110 så ändras Color Depth till 16-bit, försöker jag ta 32-bit igen åker den ner till 60hz automatiskt.
Satyriq är inte uppkopplad
2014-09-11, 19:10   #2261

era909

Medlem

Plats: Eskilstuna

Registrerad: jan 2010

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Satyriq Visa inlägg
Använder den medföljande kabeln. Även nu testat att dra ut gamle skärmen och bara köra denna, plus tagit bort patch/drivrutiner testat utan för att sen installera igen och mera tester, alla med samma resultat. 60hz.

Ser även att om jag i nvidia controlpanel byter från 60hz till 96/110 så ändras Color Depth till 16-bit, försöker jag ta 32-bit igen åker den ner till 60hz automatiskt.
Har du gjort en custom resolution med rätt inställingar då så du inte råkade ta 16 bit där?
__________________
i7 920 @ 3.82GHz | NH-D14 | ASUS P6T Deluxe V2 | Gigabyte GTX680 OC | 6GB Corsair Dominator | Samsung 840 250GB | Corsair Force 120GB | 3x2TB | Silverstone Fortress Tower 02 | QX2710 | U2412M | Filco Majestouch MX Brown | Logitech G400
era909 är inte uppkopplad Folding
2014-09-11, 19:13   #2262

Satyriq

Medlem

Plats: Göteborg

Registrerad: dec 2006

Citat:
Ursprungligen inskrivet av era909 Visa inlägg
Har du gjort en custom resolution med rätt inställingar då så du inte råkade ta 16 bit där?
Det hade jag visst inte, men nu har jag. Hz problemet kvarstår dock.
Satyriq är inte uppkopplad
2014-09-11, 19:17   #2263

era909

Medlem

Plats: Eskilstuna

Registrerad: jan 2010

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Satyriq Visa inlägg
Det hade jag visst inte, men nu har jag. Hz problemet kvarstår dock.
Bara för att dubbelkolla:

Du har skapat en custom resolution under customize -> create custom resolution.
Där har du ställt in rätt upplösning, färgdjup och refresh rate.
Du har kört "Test" och fått ok att spara den.
Efter att du sparat den så hoppar du ut till nästa meny och där har du bockat för att du skall använda din nyskapade custom resolution.
Tillbaka en meny till och där väljer du den nya som nu ligger överst i listan och det står Custom ovanför.
__________________
i7 920 @ 3.82GHz | NH-D14 | ASUS P6T Deluxe V2 | Gigabyte GTX680 OC | 6GB Corsair Dominator | Samsung 840 250GB | Corsair Force 120GB | 3x2TB | Silverstone Fortress Tower 02 | QX2710 | U2412M | Filco Majestouch MX Brown | Logitech G400
era909 är inte uppkopplad Folding
2014-09-11, 19:23   #2264

Satyriq

Medlem

Plats: Göteborg

Registrerad: dec 2006

Citat:
Ursprungligen inskrivet av era909 Visa inlägg
Bara för att dubbelkolla:

Du har skapat en custom resolution under customize -> create custom resolution.
Där har du ställt in rätt upplösning, färgdjup och refresh rate.
Du har kört "Test" och fått ok att spara den.
Efter att du sparat den så hoppar du ut till nästa meny och där har du bockat för att du skall använda din nyskapade custom resolution.
Tillbaka en meny till och där väljer du den nya som nu ligger överst i listan och det står Custom ovanför.
Stämmer bra det, controlpanel öppen med testufo i bakgrunden
http://imgur.com/Kl0eTSJ
Satyriq är inte uppkopplad
2014-09-11, 19:32   #2265

era909

Medlem

Plats: Eskilstuna

Registrerad: jan 2010

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Satyriq Visa inlägg
Stämmer bra det, controlpanel öppen med testufo i bakgrunden
http://imgur.com/Kl0eTSJ
Har du provat att gå till en annan websida efter att du ändrat frekvens och sedan tillbaka till testufo igen? Jag får den inte att synca korrekt om jag ändrar frekvens och sedan bara öppnar chrome igen. Jag måste gå till någon annan sida först och sedan tillbaka till testufo.
__________________
i7 920 @ 3.82GHz | NH-D14 | ASUS P6T Deluxe V2 | Gigabyte GTX680 OC | 6GB Corsair Dominator | Samsung 840 250GB | Corsair Force 120GB | 3x2TB | Silverstone Fortress Tower 02 | QX2710 | U2412M | Filco Majestouch MX Brown | Logitech G400
era909 är inte uppkopplad Folding
2014-09-11, 19:44   #2266

Satyriq

Medlem

Plats: Göteborg

Registrerad: dec 2006

Citat:
Ursprungligen inskrivet av era909 Visa inlägg
Har du provat att gå till en annan websida efter att du ändrat frekvens och sedan tillbaka till testufo igen? Jag får den inte att synca korrekt om jag ändrar frekvens och sedan bara öppnar chrome igen. Jag måste gå till någon annan sida först och sedan tillbaka till testufo.
Flertalet gånger, inklusive testat i Chrome, Firefox, IE med multipla omstarter.
Det bara vägrar, hurra.
Satyriq är inte uppkopplad
2014-09-11, 19:47   #2267

era909

Medlem

Plats: Eskilstuna

Registrerad: jan 2010

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Satyriq Visa inlägg
Flertalet gånger, inklusive testat i Chrome, Firefox, IE med multipla omstarter.
Det bara vägrar, hurra.
Enda jag kan föreslå då är väl att prova med en annan kabel och/eller med en annan dator.
__________________
i7 920 @ 3.82GHz | NH-D14 | ASUS P6T Deluxe V2 | Gigabyte GTX680 OC | 6GB Corsair Dominator | Samsung 840 250GB | Corsair Force 120GB | 3x2TB | Silverstone Fortress Tower 02 | QX2710 | U2412M | Filco Majestouch MX Brown | Logitech G400
era909 är inte uppkopplad Folding
2014-09-11, 19:57   #2268

Satyriq

Medlem

Plats: Göteborg

Registrerad: dec 2006

Citat:
Ursprungligen inskrivet av era909 Visa inlägg
Enda jag kan föreslå då är väl att prova med en annan kabel och/eller med en annan dator.
Äger ingen annan dator eller kabel efter rotat i lådan. Börjar undra om det inte är testufo som spökar för mig, testade nu att boota upp Diablo III och där inne kunde jag välja mellan 2560x1440x59 2560x1440x60 och 2560x1440x96, tog 2560x1440x96 och slog på Vsyncen och fpsmätarn säger faktiskt 96.

Så vem fan vet, nån annan sida att testa hz'en än testufo?

Tack som fan för all din hjälp!
Satyriq är inte uppkopplad
2014-09-11, 20:06   #2269

era909

Medlem

Plats: Eskilstuna

Registrerad: jan 2010

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Satyriq Visa inlägg
Äger ingen annan dator eller kabel efter rotat i lådan. Börjar undra om det inte är testufo som spökar för mig, testade nu att boota upp Diablo III och där inne kunde jag välja mellan 2560x1440x59 2560x1440x60 och 2560x1440x96, tog 2560x1440x96 och slog på Vsyncen och fpsmätarn säger faktiskt 96.

Så vem fan vet, nån annan sida att testa hz'en än testufo?

Tack som fan för all din hjälp!
Jag har faktiskt inte använt testufo förrän jag provade nu för att se om det funkade för mig. Jag brukar bara köra MSI Afterburner och dess FPS-mätare i spelen. Man känner ju på flytet att det funkar så jag har inte direkt brytt mig om att titta närmare på det.

NP, hoppas det bara är ufo som strular och att du blir nöjd med skärmen.
__________________
i7 920 @ 3.82GHz | NH-D14 | ASUS P6T Deluxe V2 | Gigabyte GTX680 OC | 6GB Corsair Dominator | Samsung 840 250GB | Corsair Force 120GB | 3x2TB | Silverstone Fortress Tower 02 | QX2710 | U2412M | Filco Majestouch MX Brown | Logitech G400
era909 är inte uppkopplad Folding
2014-09-15, 15:33   #2270

Handa

Medlem

Handas avatar

Plats: Arlanda!

Registrerad: nov 2002

Fick hem min nu och har en död pixel lite i nederkant av skärmen, annars inga problem på 100Hz.
Handa är inte uppkopplad
Senaste nyheterna

Redaktionens senaste nyhetsrubriker