Vad retar ni er mest på i BF3?

Permalänk
Avstängd

Vad retar ni er mest på i BF3?

Det behövs ju knappast sägas att DICE kunde lagt ner lite mer tid på att göra klart Battlefield 3 så vi spelare kunnat slippa alla dessa irriterande buggar. Väldigt svårt att hitta stabila servrar, man blir ofta disconnectad ifall man överhuvudtaget kommer in, och väl inne i spelet får man njuta av lagg och buggar stor del av tiden. Jag har en exakt siffra på hur mycket det skett för mig, det står nämligen i mina stats att jag hoppat av matcher i 29% av alla jag spelat, vilket jag inte gjort, den siffran visar dom gånger BF3 buggat sönder och kastat ut mig från servern eller hakat sig totalt. Det är mer än var fjärde spelomgång, snacka om irriterande. Väl inne i spelet när det flyter på bra har jag inte så mycket att klaga på, det enda jag nästan skriker av frustration åt är när man respawnar vid ett mål man tagit (i Conquest), och BF3 placerar en mitt i en eldstrid eller framför en pansarvagn så man blir skjuten direkt igen, det måste dom göra nåt åt.

Vad irriterar ni er mest på med spelsläppet och i själva spelet?

TILLÄGGSFRÅGA TILL TRÅDEN:

HUR UPPLEVER NI SPELET EFTER DICE'S PATCH-UPDATE IGÅR?

Permalänk
Medlem

dels det du säger, samt att man måste vänta på att spawntiden ska ticka ut när man ska fixa med sina klasser under spelets gång, helt sjukt att man inte ska kunna ha något o fördriva tiden på när man är död.........

Visa signatur

MSI P67A-C45, 2600k @ 4.7ghz + Corsair H50, Corsair 8GB XMS3 ddr3 1600mhz, Chieftec 1000W, MSI 480 @ 845/2000, WD black 1TB + 3st WD green 2TB, Fractal Design R3 XL. Benq G2420HD
-----------------------------------------------------------------------------------
Lenny

Permalänk
Inaktiv

De jobbigaste va att datorn frös ihop och dog men de har jag fixat nu
Det ända som är drygt nu är att ibland när jag spawnar så har jag inget vapen -.- Då springer man omkring där som ett fån...... Hänt ca 10ggr

Permalänk
Medlem

Det jag stör mig mest på är idioter som använder RPG på banor utan fordon(Metro t.ex.) Tycker att dom borde stängas av på sådana banor samt på servrar som inte har fordon alls.

Visa signatur

Meh

Permalänk
Medlem

Flashlights, RPG, Campers, att man inte kan se första person på den som dödar en, buggarna osv. Har inte haft några strul med disc, funkat bra*peppar peppar*.

Visa signatur

Dator 1: Intel 6700k @ 4.5ghz |Asus Z170-A |Corsair 16GB Vengence LP |Palit 1080 Jetstream |Samsung 850 EVO 512GB + Crucial m4 128GB
Dator 2: Intel 2500k @ 4,4ghz |Asrock Z68 Extreme4 |Corsair 8GB Vengence |Gigabyte 970 G1 Gaming |Crucial m4 128GB

Permalänk
Medlem

Respawn som du nämnde och folk som kampar vid respawn spot.

Väntar förstås fortfarande på 3D patchen för att spela SP.

Visa signatur

Mobo: Asus Maximus 4 Extreme CPU: Intel Core i7 2600K @ 4,6GHz / Corsair H70 GPU: 2x Asus GTX580 DirectCUII (SLI) RAM: Corsair Vengeance 16GB @ 1866MHz PSU: Corsair AX850 HDD: Intel 120 GB 510 SSD & WD 1 TB SATA3 ODD: LG Blu-ray Case: Corsair Graphite 600T Display: Asus VG236H 120 Hz 3D Speakers: Sound Sticks III Headset: Sennheiser 3D G4ME1 (PC-333D) Keyboard: Razer BlackWidow Mouse/Surface: Razer Mamba / Razer Vespula OS: Windows 7 x64

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Zadde:

Det jag stör mig mest på är idioter som använder RPG på banor utan fordon(Metro t.ex.) Tycker att dom borde stängas av på sådana banor samt på servrar som inte har fordon alls.

Håller med, tycker att DICE borde lägga upp så RPG's måste låsa på ett fordon så folk inte springer runt och skjuter hejvilt med dom överallt.

Permalänk
Avstängd
Skrivet av loweb_:

Flashlights, RPG, Campers, att man inte kan se första person på den som dödar en, buggarna osv. Har inte haft några strul med disc, funkat bra*peppar peppar*.

Har också irriterat mig på det, speciellt det att man inte kan se nån slags killcam som du nämner, man får bara se när dom springer vidare efteråt, vad är det för nåt? Snipers som kör camp halva matcher är ett enormt irritationsmoment också, absolut.

Permalänk
Medlem

Stör mig mest på när man går fram från ett hört skjuter lite, någon skjuter tillbaka sen när man är bakom väggen någon sekund senare, då dör man. och inte när man är framför väggen.

Sitter på 100/100Mbit så lär ju inte vara mitt internet, och har märkt detta på flera servrar.

Permalänk
Medlem

Lagget, Konsoll menyerna, fattiga Commo Rose, lagget, hit detection, lagget, inga BF2 style banor, BC2 2.0?, lagget, hit detection, ingen balans på vapen skada, lagget, hit detection...

Har spelat mindre timmar per dag än vad jag gjorde med Betan, kan ju säga att ens förhoppningar på att det mesta skulle vara balanserat från start är bra borta.

Permalänk
Medlem

Håller med ovanstående. Extremt störande när man blir skjuten EFTER man tagit sig bakom en skyddande vägg.

Sen dessa jävla ficklampor, fortfarande lika starka som strålkastare och bländar så man varken vet om det är vän eller fiende. Gett mig ett antal tks.

Permalänk
Avstängd

Hit detection,rubberbanding, allmänt slött och även lite studdering, crashar oftast när man har riktigt bra stats därmed förlorar allt man tjänat,ingen funktion att prata eller skriva i co-op, ibland så funkar inte några kontroller alls i coop och måste använda aktivetetshanteraren för att stänga av det och vänta någon timma, gräs och sådant från långt håll skakar och man ser knappt något med sniper på grund av det.

Annars är det riktigt bra

EDIT: ficklamporna som är starkare än solen i dagsljus

Visa signatur

Moderkort: MSI 870A-G54 | CPU: AMD Phenom II X4 B55 4ghz | Kylare: Corsair H50 Push n pull| Chassi: CM 430 |
GPU: Sparkle GeForce GTX 580 GURU | RAM: Vengeance 1600Mhz 8GB |PSU: Fractal Design Newton R2, 650W modulär, 80 PLUS | Lagring: WD 500GB 7200rpm | Skärm: Asus VG236 120hz 3D 23" |

Permalänk
Medlem

Att det sista man gör innan man dör inte fungerar, tex. när man skjuter den där sista raketen för att få ihjäl tanken
så försvinner raketen eller så flyger den inte ens ut...samma med granater =(

Permalänk
Avstängd

* Den extrema lagen, när jag spelar märker jag inte av mycket lag förutan när nån skjuter på mig, jag har tom hunnit hoppa in i en tank och vridit tornet 90 gradar innan jag blev dödad av en ak, sjuk lag.
* Ficklampa som bländar en i dagsljus.
* Lag
* Man måste hoppa över skräp som är 5 cm högt.
* Ficklampor
* Lag
* Folk som inte byter lag när det är 10 v 5.
* Ficklampor
* Lag
* Hur jävla svårt kan det egentligen vara för spelet att komma ihåg vilken set up jag har på mina vapen?
* Ficklampor
* Lag
* När man blir dödad precis efter spawn, man hinner inte göra nått.
* Ficklampor
* Lag
* Att Dice ljög om att dom skulle göra ett spel för PC

Visa signatur

Asus Z97M-plus | i7 4790k @4.8Ghz | Aorus 1080Ti | FD Integra M 750W | Vengence 2x8 GB Ram | FD Define Mini C | Evo 850 500GB | Intel 750 1.2TB | AOC AG271QG

Permalänk
Medlem

Jag har ej särskilt många speltimmar i BF3 ännu, så jag vill passa på att reservera mig för faktafel. Försöker bara beskriva problemen såsom jag upplevt dem.

1. Kartan är skitkass (zoomen nollställs var gång man dör eller ny bana laddas, kartan i sig har uselt färgtema och är svårtydd. Varför inte använda den beprövade kartan, som fungerar? Den nuvarande stinker gimmick.)
2. Krascher.
3. Det finns inget video-läge för färgblinda. Det är lika tråkigt var gång man gibbar en squadmate på basis att man trodde sig se en fiende. Lagkamraternas blå markörer är dessutom för ljusa. De behöver vara mörkare blå, så att de blir lättare att urskilja från omgivningen.
4. Korshåren för AA-kanoner är nästintill omöjliga att urskilja när man siktar mot luftburna fiender framför moln. Om detta beror på mina dåliga ögon och/eller bara berör vissa kanoner kan jag ej säga. Dessa problem hade jag på Kharg Island.
5. Det går ej att pressa TAB för poänglista direkt efter att man blivit dödad. Vet inte hur ofta jag svurit och spottat över detta. Funktionen har funnits i tidigare BF-titlar men ter sig ej finnas med här. För övrigt kan man ej trycka ENTER för squad/customization direkt efter att man dött. Även detta skitjobbigt eftersom man måste stressa ihop sin nya strategi medan beskjutna squadmates och DEPLOY-knappen väntar.
6. Kulor följer en bakom hörn. Tråkigt att få skott i huvudet efter att man dykt bakom vägg modell betong, trots att man har fiberanslutning och sitter på SweClockers server (mot vilken jag får 17 ping enligt Battlelog.)
7. Ljuseffekterna förstör i vissa fall. Det är ofta jag helt enkelt tappar bort fiender jag skjuter på (trots öppet fält) medan jag rör mig underifrån tak ut till det öppna, eftersom att hela himlen plötsligt blivit en svetslåga. Enormt irriterande.
8. Det finns inget kösystem när man vill ansluta till servrar via Battlelog. Såvitt jag vet finns det däremot inofficiella lösningar? Nåväl, det är tråkigt.
9. Stundvis svårt att ta sig över hinder. Det har hänt att min gubbe vägrat skutta upp för de minsta gupp och trappsteg. Detta är väldigt synd då det förhindrar många "clutch-beslut". Det hela påminner om problemen BC2 drogs med. Opålitligt.
10. För svårt att höra fienders fotsteg. Det är en klassiker att man som prickskytt eller LMG-användare utan vidare får en kniv i nacken trots att man ligger på toppen av ett tyst fält. Så fort man själv tar ett steg med sin gubbe rasslar det utav bara satan, men handlar det om fienden skulle de i princip kunna hålla marsch halvannan meter från en utan att man ens anade någonting. Ninjor.
11. Flaggorna är för nära varandra. Jag hade hoppats på att jag skulle få BF2-känslan tillbaka i Conquest mode. Känns som en bastard mellan BF2 och BC2.
12. [...] Skulle egentligen kunna pränta upp tio punkter till, men jag måste sova.

Det märks med BF3 att folket på DICE verkligen tycker om sitt arbete, men jag kan ej låta bli att fundera över vissa designbeslut. Jag drar mig faktiskt för att spela spelet eftersom jag blir så frustrerad. De flesta problemen är var för sig petitesser, men tillsamman drar de verkligen ned helhetsintrycket.

Permalänk
Medlem

Känns skönt att jag inte har köpt spelet än när det är så mycket problem...
Får bli att köpa när dom har fixat till spelet lite:)

Permalänk
Medlem

1. Att dom tagit bort så man kan skapa egna squads så man kan spela enkelt med sina vänner, utan man måste sitta å vänta på att folk lämnar så man kan få hoppa in i en squad, spela en jävla massa rundor å vänta på att bli squadleader å sen låsa den.

2. Det så kallade "hardcore mode" som jag såg ordentligt fram emot, är som spelet borde varit normalt sätt, inte hardcore.
hardcore mode = folk ska dö eller bli brutalt skadade av en träff.. oavsett kaliber, och inga larviga ikoner och ui grejer.

3. Hör delvis till hardcore mode , men armor tål aldeless för mkt... borde bli disabled eller förstörda på 2 raketer.
Och sedan har engineers aldrig mer en 2 raketer på sig, lär även fixa raketspammet på banor som Metro/Damavand.

4. Inget kösystem för att joina servrar.

5. Lagg på Tehran Highway, förstår inte varför dom inte stänger av den banan tills det är ordnat är ju obviously nån minnesläcka eller nånting på den kartan, hoppas dom fixar det snarast för jag kan tänka mig den blir otroligt kul utan lagg.

Visa signatur

anderssonm.se
samstudios.se

- Låt pajkastningen börja!

Permalänk
Medlem
Skrivet av Emmet45:

Har också irriterat mig på det, speciellt det att man inte kan se nån slags killcam som du nämner, man får bara se när dom springer vidare efteråt, vad är det för nåt? Snipers som kör camp halva matcher är ett enormt irritationsmoment också, absolut.

Man ser killcam på detta vis av flera anledningar. Man vill inte att killcam ska ge dig för mycket information. Nu kan du gömma din possition om du är allert. Sälla sig mot en vägg osv. Sen vill nog dice pusha sina dog tags, skins etc. De verkar sikta mycket på spelar identitet. Troligtvis kommer det fler dogtags skins som folk kommer vilja visa upp.

Visa signatur

Asus Tuf Gaming 670e- Plus | Ryzen 7800X3D | Gigabyte GeForce RTX 4090 24GB Gaming OC | G.Skill 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5 Neo RGB Expo | WD BLACK SN850X 2TB WD - WD BLACK SN850X 1TB - WD Black SSD SN750 1TB | Corsair RM1000e 1000W | Noctua NH-D15S Chromax Svart | Phanteks Enthoo EVOLV ATX | Rog Falchion Mx Cherry | Xtrfy MZ1 Wireless

Skärm: Samsung 49" NEO G9 Ultrawide | Samsung Q90T | Asus TUF Gaming VG27AQ | AOC G2460PQU

Cockpit: Gunfighter Mk.III Base - Modern Combat Grip Ultimate | Gladiator NXT EVO Omni Throttle | Logitech Flight Rudder Pedals | Tobii eye tracker 5

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Zadde:

Det jag stör mig mest på är idioter som använder RPG på banor utan fordon(Metro t.ex.) Tycker att dom borde stängas av på sådana banor samt på servrar som inte har fordon alls.

Vänta nu..

Om du har ett vapen så använder du det eller hur? Bara använda på fordon *asg*! Sen att banna folk för det är ju ännu värre.Inte för att jag spelar infanteri speciellt mycket men ska du som Assult inte få dela ut ammo för det är fusk?

Visa signatur

Core I7 920,Cosair 12gb ddr3,GA-ex58-UD5,Gigabyte GTX580,Corsair HX 850W,Intel X25MG2 160GB,2st WS 2TB@7200,Wacom Intous4 medium.

Permalänk
Medlem
Skrivet av TobbeG92:

Stör mig mest på när man går fram från ett hört skjuter lite, någon skjuter tillbaka sen när man är bakom väggen någon sekund senare, då dör man. och inte när man är framför väggen.

Sitter på 100/100Mbit så lär ju inte vara mitt internet, och har märkt detta på flera servrar.

Kan det inte vara skott som penetrerar väggen/hörnet?

Permalänk
Medlem

Att jag är sämre än andra och dör hela tiden är det ända problem jag ser med detta underbara spel.

Permalänk
Skrivet av matte54:

1. Att dom tagit bort så man kan skapa egna squads så man kan spela enkelt med sina vänner, utan man måste sitta å vänta på att folk lämnar så man kan få hoppa in i en squad, spela en jävla massa rundor å vänta på att bli squadleader å sen låsa den.

1 - Lämna den squad som polarna inte får plats i
2 - Leta upp en helt tom squad (Golf eller Hotel brukar vara tomma)
3 - Markera den
4 - Tryck på join
5 - Säg till polarna att joina din squad/invite
6 - #profit

On Topic:
Man bländas av ficklampor UTOMHUS och PÅ DISTANS
Kan inte använda respawn tiden till att customisera min layout
Försöker man spawna på en squadmate och trycker "Deploy" när han dött så hamnar man i uncap istället för att välja ny spawn...
Trycker man "Deploy" från customiseringsvyn så blir det automatisk deploy i uncap
Commo rose borde göras om
Fixa kösystem

Permalänk
Medlem

när man får se killcam eller när man är död i typ 10 sek eller någåt det hatar jag verkligen, sjukt irriterande.

Och att man inte kan ändra vapen osv osv när man lever som i bfbc2

Visa signatur

13900KS | 32GB 6400 DDR5 | 4090 FE | Samsung G8 Oled
ASUS ROG Strix Z790-F Gaming | Fractal Torrent White | Corsair HX1200

Permalänk
Medlem

Vad gnälliga ni är! Fast det är ju gnälltråd.

Om jag ska gnälla på något så är det att klassen Support är så under powered så det är sjukt. LMG's har inte en chans mot något vapen på något avstånd. Samtliga assault rifles är bättre på längre avstånd än LMG's och dessutom (förståeligt) har dom högst rekyl. Till råga på allt kan man inte låsa upp nåt suppor-vapen i Co-Op, något man kan med alla andra klasser. Sist men inte minst så får man bara 10 poäng för resupply när man får 20 för att heala någon.

Visa signatur

[Intel i7 4770K] [ GTX 1070] [Asus ROG VI Gene] [Corsair AX860] [Corsair 16GB Vengeance LP] [120GBIntel 520] [Bitfenix Phenom M]

Citera för svar

Permalänk
Medlem

Synd att dem inte har kö system, säg man vill spela med varandra för att slippa trycka F5 för att få ledig slot så kunde dem haft kö som i BC2

Visa signatur

Chassi: Fractal R6, Intel 8700K, SSD 2 x 256GB , Asus Z370-F, MSI RTX 3080 Trio X , 16GB Vengeance ,Corsair HX 750w, G900, G35 & G19 & Acer XB271Hu.
Inet.se fraktfritt

Permalänk
Medlem

Man kan inte skippa killcam... Otroligt irriterande att bara ha 5 sekunder på sig att fixa med sitt vapen.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Emmet45:

Har också irriterat mig på det, speciellt det att man inte kan se nån slags killcam som du nämner, man får bara se när dom springer vidare efteråt, vad är det för nåt? Snipers som kör camp halva matcher är ett enormt irritationsmoment också, absolut.

Just out of pure interest.. Har du någonsin övervägt att använda den info om fientlig snipers position som du får dig serverad på silverfat när vederbörande dödat dig..? Du får i typ 8/10 fall reda på exakt vart fi ligger och kan, om du skulle ha lust, plocka fram kanintofflorna och din långa, slöa sked och ge dig ut på dogtag-jakt.. vad är problemet?

Irritationen över att man spawnar i line of fire för nån random fiende kan jag förstå, samtidigt som det är en risk man måste kalkylera med när man väljer att spawna på en lagkamrat utan att informera vederbörande om detta i förväg.. gör man det kan den du tänker spawna på ta sig undan en smula och sedan kasta sig tillbaka in action..

Ficklamporna tycker jag känns fullständigt välbalanserade och bra, när det gäller inomhus/underjordskartorna, att de däremot har i princip samma effekt på en utomhuskarta i fullt dagsljus.. DET har jag svårare att acceptera. Men, det är bara att utnyttja själv tills dess att dem fixar det..

Sen gnället på att folk använder RPG:s tycker jag är fullständigt befängt.. Kan du inte röra dig så att du blir tillräckligt svår att träffa med ett så långsamt vapen så kanske det är sig själv man borde vända sig till först.. Och ja, jag är en riktigt inbiten fantast av rena infanteristrider..

Edit: Att inte kunna byta loadout under hela tiden jag är död utan istället måste offra värdefull speltid på det känns heeeelt b.. låt mig istället välja mellan att se sekvensen med fi som dödade mig, eller byta loadout med sekvensen i bakgrunden..

För övrigt är kösystemet på väg, be patient..

Just a few thoughts..

Permalänk

Jag retar mig mest på att jag inte kan spela 24/7 för jag måste sköta mitt jobb och min familj också. Bästa j&¤#a spelet ever så sluta å gnäll nu!

Visa signatur

12700K | Asus ROG Strix B660i | DDR5 Kingston 5200 MHz 32gb | Samsung 980 Pro | GTX 3070 | CM V850SFX | Cambridge DacMagic Plus | Dynaudio DBM50 | Infinity Beta Sw10 sub | CM NR200P | Alienware 34" |

Permalänk
Medlem

Jag retar mig mest på medspelarna. Att det ska vara så jävla svårt att gå efter objectives kan jag inte förstå.
Verkar som jag har dragit någon jävla nitlott och hamnar i lag med idioter hela tiden, att förlora Operation Firestorm med 250(!) tickets men samtidigt få Ace Squad känns ju roligt. De senaste dagarna har min W/L gått från 2.06 till 1.2 GAAAAAAAAAAAH!

Iofs får man väl ta det när man spelar public, men det är ju helt jävla sanslöst.

Visa signatur

“Problems that remain persistently insoluble should always be suspected as questions asked in the wrong way.” ― Alan W. Watts

Permalänk
Medlem

bc2 var helt absurt efterblivet med att det inte fanns något kö system.. och nu finns det inte i bf3 heller! vad fan är det för fel på dem.

Det jag stör mig mest på är, rpg noobs som finns på alla trånga banor, tactical lights som lyser mer än solen. Vissa vapen som är lite väl bra tycker jag.. tex AEK som är väldigt lätt att glida runt med. Är väl bra i guess men det är fan helt omöjligt att få ner en helikopter med hjälp av stinger. Går att flare:a sjukt ofta och inte speciellt svårt att undvika detta.

Visa signatur

What evah! i'll do what i want! | Det stavas väl inte väll...såvida du inte ska skriva välling.
"Det var väl bra"