Verktyg Visningsval
2012-05-07, 17:46   #1

MysickCombo

Medlem

MysickCombos avatar

Registrerad: feb 2012

Varför försvinner Origin från steam?


Jag lägger till Orgin på steam och döper det till Battlefield 3, lägger det som favorites och allt funkar. Men dagen efter när jag starta steam så är BF3 aka orgin genvägen borta och jag måste lägga till det igen. Hur gör jag så att genvägen stannar kvar i mitt library ?
MysickCombo är inte uppkopplad
2012-05-07, 17:52   #2

Blargmode

Medlem

Blargmodes avatar

Registrerad: sep 2011

Är det inte lättare att lägga till BF3 exen från Orgin mappen? Såvitt jag vet startar den Orgin med. Annars kan du ju bokmärka battlelog i webbläsaren istället
__________________
Mörkt ögonvänligt tema till sweclockers | Taklampa med socket 1155
Blargmode är inte uppkopplad
2012-05-07, 17:59   #3

MysickCombo

Medlem

MysickCombos avatar

Registrerad: feb 2012

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Blargmode Visa inlägg
Är det inte lättare att lägga till BF3 exen från Orgin mappen? Såvitt jag vet startar den Orgin med. Annars kan du ju bokmärka battlelog i webbläsaren istället
Ska testa med bf3.exe.

Kan man bokmärka sidor till steam? o.0 T.ex att jag bokmärka youtube så står det " X is now playing Youtube"

Edit: Haha ojdå läste fel med det att bokmärka. Såg inte att du skrev webbläsaren. Provade iallafall bf3.exe nu och det verkar funka.

Senast redigerad av MysickCombo 2012-05-07 klockan 18:04.
MysickCombo är inte uppkopplad
2012-05-07, 21:59   #4

Atlas Tasume

Medlem

Atlas Tasumes avatar

Plats: Dalarna

Registrerad: nov 2010

Får jag fråga varför du ska envisa dig att starta BF3 igenom Steam? Av egna erfarenheter så segar Steam ner spel när det startas genom Steam.
__________________
Stationär: Fractal Design Arc, AMD Phenom II X6 1100T 3,3GHz, Corsair CMX4GX3M2A1600C8 (4x2 GB), Corsair AX 750W, Asus Matrix 7970, Gigabyte 990FXA-UD5, 250GB Samsung EVO, 1TB HDD
Laptop: MSI GE60: Intel Core i7 4700HQ 2,4 GHz, 8GB RAM, Nvidia GTX 850m, 1000GB, 250GB Samsung 840 mSATA.
Google är inte din vän. www.donttrack.us
Atlas Tasume är uppkopplad nu
2012-05-07, 22:11   #5

Kinekin

Moderator

Kinekins avatar

Plats: Leeds

Registrerad: aug 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Atlas Tasume Visa inlägg
Får jag fråga varför du ska envisa dig att starta BF3 igenom Steam? Av egna erfarenheter så segar Steam ner spel när det startas genom Steam.
Av mina egna erfarenheter har ingenting blivit segare av steam. Origin däremot tar evigheter att starta.
__________________
Om du ser ett regelbrott, anmäl inlägget, kommentera inte detta i tråden. Håller du inte med om mitt beslut? Anmäl mitt inlägg eller skicka ett meddelande till samtliga moderatorer.

Spela med oss på SpelClockers!
Kinekin är inte uppkopplad
2012-05-07, 22:24   #6

Weuffelhjaern

Medlem

Weuffelhjaerns avatar

Plats: Nottingham

Registrerad: dec 2011

Där har varit lite problem med en bugg i steam, när man startar om datorn utan att stänga Steam först så försvinner genvägarna m.m, inte helt säker på när/hur det händer, men men. Har haft det själv också men det är som sagt en steambugg och inte nått problem med sjävla genvägen.
Weuffelhjaern är inte uppkopplad
2012-05-07, 22:25   #7

amius

Medlem

amiuss avatar

Plats: Skövde

Registrerad: mar 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av kyre Visa inlägg
+1 Instämmer
Tycker själv att Origin startar dubbelt så snabbt som Steam. Föredrar Origin flera gånger framför Steam. Steam ser och fungerar lika dåligt som det alltid gjort, men tydligen så accepterar vi det.
__________________
Define R4 | be quiet! Straight power E9 580W | Core i5 2500k @ 4,5GHz| Antec KÜHLER 620 @ Cougar Vortex 1500RPM | Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz | A-data 511 120GB | 2x Seagate 1TB | XFX Radeon HD6950 2GB Dual-fan | Qpad MK-50 | Mionix Naos 5000
Samsung GT-i9300 Galaxy SIII Marble White
amius är inte uppkopplad
2012-05-07, 22:26   #8

Weuffelhjaern

Medlem

Weuffelhjaerns avatar

Plats: Nottingham

Registrerad: dec 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av amius Visa inlägg
Tycker själv att Origin startar dubbelt så snabbt som Steam. Föredrar Origin flera gånger framför Steam. Steam ser och fungerar lika dåligt som det alltid gjort, men tydligen så accepterar vi det.
Jag tycker steam funkar fint, aldrig haft nått större problem. Men tydligen accepterar jag det.
Weuffelhjaern är inte uppkopplad
2012-05-08, 09:22   #9

Atlas Tasume

Medlem

Atlas Tasumes avatar

Plats: Dalarna

Registrerad: nov 2010

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Kinekin Visa inlägg
Av mina egna erfarenheter har ingenting blivit segare av steam. Origin däremot tar evigheter att starta.
Laddtider blir långsammare, texturer och modeller laddar långsammare.
__________________
Stationär: Fractal Design Arc, AMD Phenom II X6 1100T 3,3GHz, Corsair CMX4GX3M2A1600C8 (4x2 GB), Corsair AX 750W, Asus Matrix 7970, Gigabyte 990FXA-UD5, 250GB Samsung EVO, 1TB HDD
Laptop: MSI GE60: Intel Core i7 4700HQ 2,4 GHz, 8GB RAM, Nvidia GTX 850m, 1000GB, 250GB Samsung 840 mSATA.
Google är inte din vän. www.donttrack.us
Atlas Tasume är uppkopplad nu
2012-05-08, 10:51   #10

Kinekin

Moderator

Kinekins avatar

Plats: Leeds

Registrerad: aug 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Atlas Tasume Visa inlägg
Laddtider blir långsammare, texturer och modeller laddar långsammare.
Som sagt, dina egna erfarenheter betyder inte att mina egna erfarenheter är samma sak. Inget har segats ner av steam för mig, förutom när det var nytt och man gjorde hoppet från CS 1.5.
__________________
Om du ser ett regelbrott, anmäl inlägget, kommentera inte detta i tråden. Håller du inte med om mitt beslut? Anmäl mitt inlägg eller skicka ett meddelande till samtliga moderatorer.

Spela med oss på SpelClockers!
Kinekin är inte uppkopplad
2012-05-08, 13:42   #11

kyre

Medlem

kyres avatar

Plats: Fab 3

Registrerad: maj 2005

Citat:
Ursprungligen inskrivet av amius Visa inlägg
Tycker själv att Origin startar dubbelt så snabbt som Steam. Föredrar Origin flera gånger framför Steam. Steam ser och fungerar lika dåligt som det alltid gjort, men tydligen så accepterar vi det.
Steam har jag aldrig haft problem med, och blir det problem är det bara att ta bort nästan alla filer så installerar det sig själv igen. Inställningar sparas i molnet, inga problem att ta bort och lägga till spel och man behöver inte gå omvägen via webläsaren. Alla dessa små inställningar och funktioner som saknas i Origin.
__________________
Desktop ||| i5 3570K | 8Gb PC12800 | 120Gb | 1,5Tb | GTX 660 2Gb ||| Laptop m1330 ||| 1,8Ghz | 2Gb| 120Gb HDD | WLED | Bluetooth | Draft-N | Röd

Citera när du svarar!
kyre är inte uppkopplad
2012-05-08, 13:43   #12

kyre

Medlem

kyres avatar

Plats: Fab 3

Registrerad: maj 2005

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Atlas Tasume Visa inlägg
Laddtider blir långsammare, texturer och modeller laddar långsammare.
Varken steam eller origin har ju något med dedär att göra
__________________
Desktop ||| i5 3570K | 8Gb PC12800 | 120Gb | 1,5Tb | GTX 660 2Gb ||| Laptop m1330 ||| 1,8Ghz | 2Gb| 120Gb HDD | WLED | Bluetooth | Draft-N | Röd

Citera när du svarar!
kyre är inte uppkopplad
2012-05-08, 14:22   #13

Frux

Medlem

Fruxs avatar

Plats: Skåne

Registrerad: jun 2002

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Atlas Tasume Visa inlägg
Får jag fråga varför du ska envisa dig att starta BF3 igenom Steam?
Antar att han vill att vännerna på Steam ska se vad han spelar. Förutom det så finns det ju ingen större vits.
Frux är inte uppkopplad
2012-05-08, 15:02   #14

Kinekin

Moderator

Kinekins avatar

Plats: Leeds

Registrerad: aug 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Frux Visa inlägg
Antar att han vill att vännerna på Steam ska se vad han spelar. Förutom det så finns det ju ingen större vits.
Steam overlay för att kunna chatta ingame med steam.
__________________
Om du ser ett regelbrott, anmäl inlägget, kommentera inte detta i tråden. Håller du inte med om mitt beslut? Anmäl mitt inlägg eller skicka ett meddelande till samtliga moderatorer.

Spela med oss på SpelClockers!
Kinekin är inte uppkopplad
Senaste nyheterna

Redaktionens senaste nyhetsrubriker