[Event] Battlefield Week!

Permalänk
Moderator
Moderator

[Event] Battlefield Week!

128 spelare!

BF42 - BF2 - BF2142 - BFBC2 - BF3

Från 1 december till 6 december!! 19:00 dagligen!!

Tävling varje kväll!

Nu kör vi hårt, det är 10 års-jubileum och det firar vi med att lira samtliga BF-motorer. Passa på att återbesöka era kära gamla slagfält, ta en timme och dyk in! Det blir ett digert spelschema denna vecka, samtliga servers kommer att finnas hela veckan, men vi fokuserar på vissa servers varje kväll för att säkerställa att vi besöker varje spel. Har du inte eller gillar du inte spelet vi lirar just den kvällen? Ta och passa på och fyll servern på det spelet du gillar!

1 Dec - BF42, 2 servers
2 Dec - BF2, 2 servers
3 Dec BF2142, 2 servers
4 Dec - BFBC2, 4 servers
5 Dec - BF3, 2 servers
6 Dec - Crazy mix! Samtliga servers ska fyllas!

Servrar

BF1942
SweClockers.com & SG #1 95.130.64.226
SweClockers.com & SG #2 95.130.64.227

BF2
SweClockers.com & SG #1 95.130.64.228
SweClockers.com & SG #2 95.130.64.230

BF2142
SweClockers.com Conquest 64 (hosted by Skyttegrav.se) 95.130.64.232:17567
SweClockers.com Titanmode 64 (hosted by Skyttegrav.se) 95.130.64.233:17568

BFBC2
SweClockers CQ #1 by Rocketblast.se CQ 188.126.64.20:19568
SweClockers CQ #2 by Rocketblast.se CQ 188.126.64.20:19567
SweClockers Rush #1 by Rocketblast.se 188.126.64.10:19568
SweClockers Rush #2 by Rocketblast.se 188.126.64.10:19567

BF3
SweClockers.com Conquest #1 188.126.64.18:25240
SweClockers.com Conquest #2 by Rocketblast.se 188.126.64.25:25215

Tävling
Vi kör en tävling varje kväll, detaljerna hittar ni här. Vi släpper tävlingsdetaljerna samma dag som tävlingen går (undantag kan förekomma).

Citat:

Tävlingarna är avslutade och priserna kommer att utdelas.

Citat:

Tävlingen utgår, inga bidrag inlämnade.

BF Weeks Film tävling!
Klart vi måste ha in lite film också, här är kraven för tävlingen.

Ska innehålla egenskapad film från varje spel i BF Week
Ska innehålla film från veckan, inga stölder eller inspelade klipp från andra tillfällen accepteras
Ska vara minst 30 sekunder och max 5 minuter.

På prispallen finns;
1, En G400 mus
2, En Humble Bundle *
3, En Ravaged nyckel*

* Detta pris kan ändras.

Inlämning av material sker via uppladning till youtube och skickad länk till Lan@sweclockers.com. Beslut om utdelning sker av arrangörerna (SweClockers redaktion är inte inblandade).

Genom att deltaga och bidra med material godkänner ni också att materialet används fritt av arrangörerna i framtida sammanhang (nya events, community eller web publicering) för att visa vad som hände under BF Week.

Dold text

Avklarade tävlingar

6 December, Crazy MixIkväll kör vi inte någon planlagd tävling, istället delar vi ut Dota nycklar till alla som vill ha en, om de kommer in och hjälper till ikväll (och frågar efter en) så har vi ett stort antal till övers! Först till kvarn!

Det kan också hända att vi spontant kastar ut en tävling till på Mumble men det får ni veta där!

4 December, BFBC2! Snyggast C4 markfordon under kvällen vinner! Afterburner rekommenderas som inspelningsverktyg för vi vill gärna ha filmbevis (maffigt screenshot är också godtagbart) på en snyggt levererad ATV/Jeep/Tank (!) med explosiva kills! Vi kommer också att kolla via loggar vad som hänt så att det verkligen sker ingame. Vi kör ifrån 19:00 till 22:00 ikväll!

Tävlingen kommer enbart att utlysas på Mumble och du måste alltså vara ansluten där för att deltaga! Detta görs för att säkerställa att vi vet vem vi skall skicka priset till och vi vill naturligtvis gynna Mumble.

Prisen är en nyckel till spelet Ravaged! Vi har även en extra Ravaged nyckel för en andra omgång på den andra servern (om vi fyller båda serverna).

2 December, BF2! Bäst Teamscore på en hel runda vinner, vi väljer kartan och klockslag hemligt så det gäller att lira hela kvällen, vi satsar på att fylla båda serverna. Tävlingen kommer enbart att utlysas på Mumble och du måste alltså vara ansluten där för att deltaga! Detta görs för att säkerställa att vi vet vem vi skall skicka priset till och vi vill naturligtvis gynna Mumble.

Prisen är en vanilla BF3 nyckel! Vinnaren kan alltså lira BF3 med oss senare i veckan. Vi har även en Ravaged nyckel för en andra omgång på den andra servern (om vi fyller båda serverna).

1 December, BF42: VIP Jakt! Någon gång under kvällen så kommer vi att utlysa en VIP jakt där en specifik admin per lag (en runda) måste jagas ner och dödas så fort som möjligt! Ni tävlar mot motståndarlaget då det bara kan finnas en vinnare per server!

Vi väljer kartan och klockslag hemligt så det gäller att lira hela kvällen, vi kanske kör tävlingen samtidigt på båda servers eller kanske inte.

TK's räknas inte. Priset är en vanilla BF3 nyckel! Den gör alltså att ni kan lira BF3 med oss senare i veckan.

Dold text

Inställningar
Vi kommer att köra Conquest på en server i varje generation av motorn men vi ska också titta på andra alternativ och kartrotation. Vår samarbetspartner Skyttegrav.se ställer upp med 6 servers. I BFBC2 så kommer vi att ha 4 servers tack vare vår generösa sponsor Rocketblast.com som gratis går in och backar upp oss!

Mer info kommer!

Mumble
Ni är varmt välkomna in på Mumble med oss, det ger er många fördelar och gott sällskap. Lagarbete har aldrig blivit bättre än med Mumble och 3D ljud! Vi lirar massor av olika spel men denna veckan fokuserar vi oss på Battlefield! Besök denna tråden för detaljer.

Adressen kommer här:
IP: mumble.sweclockers.com
Port: 64738

Vissa saker händer bara på Mumble...

Administration
Som vanligt har vi vårt glada mumble-gäng, SweC's BF3-admins och SG's utmärkta support. I möjligaste mån kommer vi att själva övervaka alla spel, men det kommer inte att vara möjligt att ha total täckning hela dygnet. Vi kan nås via ingame-anmälan (BFBC2 och BF3), email, Mumble eller via forumet vid behov. Ta gärna fuskanmälan direkt via Mumble eller via email (vi har omedelbar överföring), längre diskussioner via forumet.

Fuskanmälan görs i följande format;

BF42, BF2 och BF2142, ta screenshot av fuskaren in action (om det går att se något tydligt) och ta screenshot av spelarlistan (stats ratio). Skicka till email. Glöm inte att skriva vilken server det är och namnet på spelaren du anmäler.

BFBC2 och BF3, skriv i ingame chatten "!report <playername> för <regelbrott>" så kommer vi att få dels namnet och dels regelbrottet skickat.

Dold text

FAQ

Varför kör ni lördag till torsdag?
Huvudskälet är att vi har en deadline på den 6 deember, vår BF3 server löper ut och vi har inte fått tillräckligt med aktivitet eller donationer för att fortsätta med den. Efter 13 månader verkar intresset ha svalnat tyvärr.

Varför har ni valt att ta emot fuskanmälan via Mumble, email eller forumet? Varför inte IRC?
Idag är det väldigt många som inte längre är bekväma med IRC och som hellre ser andra medel. Ett email är det i särklass vanligaste medlet för kommunikation som alla kan använda idag och det är enkelt att sätta upp med ingamemedel.

Varför kör ni inte BF42 Vietnam eller alla andra version av BF?
Det har varit struligt att få tag på och sätta upp serverna i övriga spel. Många av BF-spelen kan inte köras mot en server i vår drift utan mot något slags allmänna gratisversioner vilket gör att vi saknar kontroll över dessa.

Kan ni inte köra en mod av något av spelen?
Vi har inte hur mycket resurser som helst tyvärr och kan inte köra alla varianter. Skyttegrav har dock till exempel en BF2:PR server sedan tidigare.

Dold text

Det kommer fler detaljer, så lägg en bevakning av tråden!

Visa signatur

Forumregler | Synpunkter på moderering i forumet? Kontakta via PM, Email eller kontaktformuläret.
Huvudadmin för Geeks Discord - Mötesplatsen för gamers

Permalänk
Benchmaskin 🍞

Här ska spelas!

Permalänk
Medlem

stämmer mycket bra raven

Permalänk
Medlem

Finns det något mysigt paket med så många spel som möjligt? Äger ju bara BF1942 och BF3 :/

EDIT: BF2 och BF2142 verkar finnas på Origin för en hundring styck, är det värt att skaffa dem eller kommer det bara kännas fånigt att springa runt med starterkiten medans andra har massa unlocks?

Visa signatur

Primär: R9 3900X | ASUS X570-F Gaming | NH-D15 | 64GB@3200MHz | RTX 3080 10GB | Seasonic 850W | Fractal Define R6 |
Gamla bettan: i5 750@3.8GHz | 8GB | HD5770 | Corsair VS 550W | FD R2 |

Permalänk
Medlem

Riktigt kul ide!

Vansinnigt sugen på bf2 igen.
Även 2142 skulle vara kul att köra.

Kanske leta upp och installera igen.

Visa signatur

NZXT H2 Vit| i7 2600 + Hyper 212 | Fractal Design Newton R2 650W | Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 | G.Skill Ripjaws X 2x4GB | SSD A-Data 511 120 GB | 1TB WD Caviar Blue | Gigabyte GTX670 Windforce 3X OC | 2 x DVD | Corsair Vengeance K60 & Razer Imperator & Steelseries Siberia V2 USB

Permalänk
SpelClockers
Skrivet av Willhelm:

Finns det något mysigt paket med så många spel som möjligt? Äger ju bara BF1942 och BF3 :/

EDIT: BF2 och BF2142 verkar finnas på Origin för en hundring styck, är det värt att skaffa dem eller kommer det bara kännas fånigt att springa runt med starterkiten medans andra har massa unlocks?

Det kommer vara många som startar från scratch.
Bf2 kommer säkert till användning nu när pr 1.0 släpps.
Många av oss kommer sitta och spela det.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Moderator
Moderator
Skrivet av Willhelm:

Finns det något mysigt paket med så många spel som möjligt? Äger ju bara BF1942 och BF3 :/

EDIT: BF2 och BF2142 verkar finnas på Origin för en hundring styck, är det värt att skaffa dem eller kommer det bara kännas fånigt att springa runt med starterkiten medans andra har massa unlocks?

Nej, det finns nog bara paket inom varje spel med expansionerna. Vissa servers kan komma att vara ranked, andra orankade. Det beror på hur knepigt det är med respektive. Kom också ihåg hur gamla spelen är, de har sina fel så vi tar inget ansvar för om någon köper och blir missnöjd.

Var tvungen att peta in en generell disclaimer, själv tycker jag det ska bli vansinnigt kul!

Skrivet av TheGiant:

Riktigt kul ide!

Vansinnigt sugen på bf2 igen.
Även 2142 skulle vara kul att köra.

Kanske leta upp och installera igen.

Ta tillfället i akt! BF2 liras friskt i modd community fortfarande, 2142 är väl lite mer sällsynt. Men nu ska vi återbesöka!

Visa signatur

Forumregler | Synpunkter på moderering i forumet? Kontakta via PM, Email eller kontaktformuläret.
Huvudadmin för Geeks Discord - Mötesplatsen för gamers

Permalänk
Medlem

Jag är lätt med på BF2142!! Älskar det spelet!!

Visa signatur

Intel i5 2500K l Corsair H80 l Asus P8P67 Pro l GeForce GTX 560 Ti OC 1GB l Corsair 8GB 1600 MHz Vengeance l Corsair SSD Force GT 120GB l Western Digital Caviar 2TB l Corsair HX 850W l Samsung SH-S222AB l NZXT H2 l Windows 7 64-bit

Permalänk
Medlem

Hm kommer inte Aftermath den fjärde december? Scavangermode på en BF3 server då kanske?!

Visa signatur

Primär: R9 3900X | ASUS X570-F Gaming | NH-D15 | 64GB@3200MHz | RTX 3080 10GB | Seasonic 850W | Fractal Define R6 |
Gamla bettan: i5 750@3.8GHz | 8GB | HD5770 | Corsair VS 550W | FD R2 |

Permalänk
Moderator
Moderator
Skrivet av Willhelm:

Hm kommer inte Aftermath den fjärde december? Scavangermode på en BF3 server då kanske?!

Det är inte omöjligt men jag hade för mig det var den 6e, premium only?

Visa signatur

Forumregler | Synpunkter på moderering i forumet? Kontakta via PM, Email eller kontaktformuläret.
Huvudadmin för Geeks Discord - Mötesplatsen för gamers

Permalänk
SpelClockers

Det är den 4e för premium only. Vi har lite diskussioner om det tidigare men kom fram till att vi vill att såmånga som möjligt ska kunna spela och ha roligt så det lutade åt Vanilj.

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Ja nu jävlar!
Blir att installera alla spelen nu igen och förbereda sig!

Särskilt 2142 som har en speciell plats i hjärtat oss mig. <3

Edit: Widescreen fix för 2142 http://www.widescreengaming.net/wiki/Battlefield_2142
En snabb sökning är allt som behövs för att fixa det till övriga tidigare titlarna med om ni inte redan har fixat detta!

Permalänk
SpelClockers

”ANFÄKTA OCH ANAMMA OCH REGERA!”
Nu är det dags för krig!!

Permalänk
Medlem

Om jag kan ska jag vara med på alla utom BF2142, som jag inte äger.
Får hoppas schemat tillåter det!

Visa signatur

Canon 70D | 2x Dell Ultrasharp 24" | Ryzen 3700X | 32B | GTX 1080Ti

Permalänk
Moderator
Moderator
Skrivet av FlorrpaN:

Om jag kan ska jag vara med på alla utom BF2142, som jag inte äger.
Får hoppas schemat tillåter det!

Soldat, ordna schemat!

Ser fram emot att vi sprider lite BF glädje, lagarbete som aldrig förr!

Visa signatur

Forumregler | Synpunkter på moderering i forumet? Kontakta via PM, Email eller kontaktformuläret.
Huvudadmin för Geeks Discord - Mötesplatsen för gamers

Permalänk
Hedersmedlem

vad skoj att se detta, kommer garanterat vara med

Visa signatur

Kom in och häng med oss på Discord!

Permalänk
Medlem

Det är väldigt kul att se eventet äntligen är i gång som efter att vi=(adminsen)(inte jag) har planerat detta länge och jag hoppas på folk. jag finns på mumble de kommande dagarna och på DH och bits inte kom skicka pm om ni vill träffas eller bara spela. Frag on gubbs så gör vi en riktigt sjuk vecka och jag har hört om väldigt fina priser i tävlingen who knows du kanske vinner

Permalänk
SpelClockers

Ja det har tagit ett bra tag från att iden kläcktes tills att det kom igång. Nu när också BF1942 blev tillgängligt via download/origin så tyckte vi att det var det dags.

https://help.ea.com/article/redeem-your-serial-code-in-origin
Så för er som har de äldre versionerna och inte vill harva med skivor och patchar så ska man enligt sidan kunna kontakta en av deras agenter via telefon, mail eller chat och få sin nyckel överförd till Origin. Jag själv inväntar svar på BF2 för att se om det fungerar.

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Ett jättebra inititiv!

Får jag föreslå att ni redan nu planerar något liknande för mellandagarna?

Permalänk
Moderator
Moderator
Skrivet av ThomasLidstrom:

Ett jättebra inititiv!

Får jag föreslå att ni redan nu planerar något liknande för mellandagarna?

Hehe, trevligt med uppskattning. Vi får se, tack för förslaget.

Visa signatur

Forumregler | Synpunkter på moderering i forumet? Kontakta via PM, Email eller kontaktformuläret.
Huvudadmin för Geeks Discord - Mötesplatsen för gamers

Permalänk
Medlem

Kanske är lite tidigt och dålig tajming(DH) men är det tänkt att servarna kommer köras unrankat eller rankat?
Tänkte på alla har inte allt upplåst och då dom vapnen man får efter lite tids spelande brukar vara bättre än dom första så är det inte fair game
Vet att det ska gå att köra unranked och allt upplåst via inställningar till dom spelen där det behövs, hoppas detta kan ordnas

Instämmer om mellandagarna xP

Permalänk
SpelClockers

Tanken var att alla ska ha samma förutsättningar, enligt dom som vet så ska det i samtliga spel gå köra så att alla har allt upplåst. Det betyder troligen att servrarna kommer vara orankade, men det tror jag att vi kan leva med.

Visa signatur
Permalänk
Medlem
Skrivet av Sir Hitman:

Tanken var att alla ska ha samma förutsättningar, enligt dom som vet så ska det i samtliga spel gå köra så att alla har allt upplåst. Det betyder troligen att servrarna kommer vara orankade, men det tror jag att vi kan leva med.

Mycket bra
Det uppmanar ju också till mera gameplay för det roliga, slipper poäng kåta 1337NiNjAkIlLeR som ha bäst stats 24/7.

Permalänk
Moderator
Moderator
Skrivet av Mimematis:

Kanske är lite tidigt och dålig tajming(DH) men är det tänkt att servarna kommer köras unrankat eller rankat?
Tänkte på alla har inte allt upplåst och då dom vapnen man får efter lite tids spelande brukar vara bättre än dom första så är det inte fair game
Vet att det ska gå att köra unranked och allt upplåst via inställningar till dom spelen där det behövs, hoppas detta kan ordnas

Instämmer om mellandagarna xP

Tvärtom, vi ser det som en bra grej att följa veckan efter DH då de som varit där hunnit återhämta sig och bara vill jäsa hemma men ändå prata med de roliga personerna de träffat på DH. Då kan man komma in på Mumble.

Plus att det finns andra deadlines som gjorde detta tvunget.

Visa signatur

Forumregler | Synpunkter på moderering i forumet? Kontakta via PM, Email eller kontaktformuläret.
Huvudadmin för Geeks Discord - Mötesplatsen för gamers

Permalänk
Medlem
Skrivet av Lan:

Tvärtom, vi ser det som en bra grej att följa veckan efter DH då de som varit där hunnit återhämta sig och bara vill jäsa hemma men ändå prata med de roliga personerna de träffat på DH. Då kan man komma in på Mumble.

Plus att det finns andra deadlines som gjorde detta tvunget.

Nejdå själva tiden för eventet är perfekt, menade mer tidpunkten för min fråga

Permalänk
Medlem
Skrivet av Lan:

128 spelare!

BF42 - BF2 - BF2142 - BFBC2 - BF3

Från 1 december till 6 december!! 19:00 dagligen!!

Nu kör vi hårt, det är 10 års-jubileum och det firar vi med att lira samtliga BF-motorer. Passa på att återbesöka era kära gamla slagfält, ta en timme och dyk in! Det blir ett digert spelschema denna vecka, samtliga servers kommer att finnas hela veckan, men vi fokuserar på vissa servers varje kväll för att säkerställa att vi besöker varje spel. Har du inte eller gillar du inte spelet vi lirar just den kvällen? Ta och passa på och fyll servern på det spelet du gillar!

1 Dec - BF42, 2 servers (namn och IP kommer)
2 Dec - BF2, 2 servers (namn och IP kommer)
3 Dec BF2142, 2 servers (namn och IP kommer)
4 Dec - BFBC2, 4 servers (namn och IP kommer)
5 Dec - BF3, 2 servers (namn och IP kommer)
6 Dec - Crazy mix! Samtliga servers ska fyllas!

Tävling
Vi jobbar på någon form av tävling men lovar inget än så länge, det är mycket som ska lösas men vi vill gärna göra något roligt. Kom med förslag och titta in här senare!

Inställningar
Vi kommer att köra Conquest på en server i varje generation av motorn men vi ska också titta på andra alternativ och kartrotation. Vår samarbetspartner Skyttegrav.se ställer upp med 6 servers. I BFBC2 så kommer vi att ha 4 servers tack vare vår generösa sponsor Rocketblast.com som gratis går in och backar upp oss!

Mer info kommer!

Mumble
Ni är varmt välkomna in på Mumble med oss, det ger er många fördelar och gott sällskap. Lagarbete har aldrig blivit bättre än med Mumble och 3D ljud! Vi lirar massor av olika spel men denna veckan fokuserar vi oss på Battlefield! Besök denna tråden för detaljer.

Adressen kommer här:
IP: mumble.sweclockers.com
Port: 64738

Vissa saker händer bara på Mumble...

Administration
Som vanligt har vi vårt glada mumble-gäng, SweC's BF3-admins och SG's utmärkta support. I möjligaste mån kommer vi att själva övervaka alla spel, men det kommer inte att vara möjligt att ha total täckning hela dygnet. Vi kan nås via ingame-anmälan (BFBC2 och BF3), email, Mumble eller via forumet vid behov. Ta gärna fuskanmälan direkt via Mumble eller via email (vi har omedelbar överföring), längre diskussioner via forumet.

Fuskanmälan görs i följande format;

BF42, BF2 och BF2142, ta screenshot av fuskaren in action (om det går att se något tydligt) och ta screenshot av spelarlistan (stats ratio). Skicka till email. Glöm inte att skriva vilken server det är och namnet på spelaren du anmäler.

BFBC2 och BF3, skriv i ingame chatten "!report <playername> för <regelbrott>" så kommer vi att få dels namnet och dels regelbrottet skickat.

Dold text

FAQ

Varför kör ni lördag till torsdag?
Huvudskälet är att vi har en deadline på den 6 deember, vår BF3 server löper ut och vi har inte fått tillräckligt med aktivitet eller donationer för att fortsätta med den. Efter 13 månader verkar intresset ha svalnat tyvärr.

Varför har ni valt att ta emot fuskanmälan via Mumble, email eller forumet? Varför inte IRC?
Idag är det väldigt många som inte längre är bekväma med IRC och som hellre ser andra medel. Ett email är det i särklass vanligaste medlet för kommunikation som alla kan använda idag och det är enkelt att sätta upp med ingamemedel.

Varför kör ni inte BF42 Vietnam eller alla andra version av BF?
Det har varit struligt att få tag på och sätta upp serverna i övriga spel. Många av BF-spelen kan inte köras mot en server i vår drift utan mot något slags allmänna gratisversioner vilket gör att vi saknar kontroll över dessa.

Kan ni inte köra en mod av något av spelen?
Vi har inte hur mycket resurser som helst tyvärr och kan inte köra alla varianter. Skyttegrav har dock till exempel en BF2:PR server sedan tidigare.

Dold text

Det kommer fler detaljer, så lägg en bevakning av tråden!

blir de Lir för CFSW ni som är intresserade och joina ett gäng svenska spelare som kör hardcore i grupp,, vi använder skype! brukar toppa listorna!

Permalänk
Medlem

Ni har inte funderat på att ha BF3 1 dec? alltså på en lördagkväll. Känns som flest kanske kommer spela det och då kanske det borde ha bästa dagen

Permalänk
SpelClockers

Så då var ledigheten från jobbet fixat för hela veckan
Tanken med eventet är att få känna på hur spelet utvecklats på 10 år. Förövrigt så har det bästa spelet redan bästa kvällen

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Dags att damma av sina gamla Battlefield spel då!:D

Visa signatur

Lea här ^-^/
25, gym, kläder, bilar. Liite elektronik 👀

Permalänk
Medlem

Blir det gratisversionen av bf1942 eller betalversionen? Man kan ju inte spela tillsammans på de sägs det ju.

Visa signatur

(Dator) :: Chassi : Phanteks P300 :: Cpu: Intel I5 13600kf :: Memory: 16GB ddr4 :: gfx: gtx 2080ti :: PSU : Corsair rm750x :: (/Dator)