Verktyg Visningsval
2012-07-17, 14:29   #1

saides10

Medlem

Registrerad: jan 2012

Black ops 2 beta key.


Tjena SweC.
Fick idag tag på en black ops 2 beta key men jag undrar vart ska man skriva in koden för att få betan?

MVH//
saides10 är inte uppkopplad
2012-07-17, 14:37   #2

nillas85

Medlem

Plats: Kristianstad

Registrerad: apr 2011

vet inte om ja är helt lost, men en snabbsökning på google säger att black ops 2 inte ska ha nån beta och att du högst troligen fått scam mail..
nillas85 är inte uppkopplad
2012-07-17, 14:43   #3

saides10

Medlem

Registrerad: jan 2012

Citat:
Ursprungligen inskrivet av nillas85 Visa inlägg
vet inte om ja är helt lost, men en snabbsökning på google säger att black ops 2 inte ska ha nån beta och att du högst troligen fått scam mail..
Jo om du går in på denna länk:http://callofduty-beta.com/blackops2/play
så ser du att betan är igång.
saides10 är inte uppkopplad
2012-07-17, 14:44   #4

sirnicke

Medlem

sirnickes avatar

Plats: Stockholm

Registrerad: jun 2010

Naturligtvis behöver Black Ops 2 ingen beta. Spelet har ju varit klart sen Black Ops släpptes 2010.
__________________
Corsair 650D | Maximus IV Extreme | i5 2500k | 16GB Corsair Vengeance LP | Corsair H100 | 2x Corsair Force GT 120GB i Raid-0 | Enermax Cluster | Lamptron FC5 V2 | Asus GTX 680 DirectCU II TOP | Seagate 2TB | Corsair AX850 | Dell UltraSharp U2711 | Dell 2407WFP | Logitech G510 & G35 | Mionix Naos 5000
sirnicke är inte uppkopplad
2012-07-17, 14:48   #5

saides10

Medlem

Registrerad: jan 2012

Citat:
Ursprungligen inskrivet av sirnicke Visa inlägg
Naturligtvis behöver Black Ops 2 ingen beta. Spelet har ju varit klart sen Black Ops släpptes 2010.
Vad menar du?
saides10 är inte uppkopplad
2012-07-17, 14:56   #6

Marcusk

Medlem

Marcusks avatar

Plats: Dalarna

Registrerad: apr 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av saides10 Visa inlägg
Jo om du går in på denna länk:http://callofduty-beta.com/blackops2/play
så ser du att betan är igång.
Det är en fake sida, förmodligen scam.
__________________
Phenom II X4 955 @ 4.63Ghz EK Supreme HF | AMD Radeon HD 6870, EK-FC6870 | Lian Li PC-A05NB | Gigabyte 990FXA-UD3 | Samsung 830 256GB | Crucial M4 64GB
Allt fläktlöst kylt med Zalman Reserator
Kringutrustning: Dell U2311H | Sennheiser HD 595 | Netgear Stora NAS + 2x2TB WD Green
Marcusk är inte uppkopplad
2012-07-17, 15:05   #7

rhalla

Medlem

rhallas avatar

Plats: Skåne

Registrerad: feb 2006

Finns det ingen "tiggartråd" här på SWEC så existerar inte betan.
__________________
Vattenkylt SilverStone FT02B, i7 2600k, Asus P8Z68 Deluxe, Corsair AX 850W, Corsair 8GB VENGEANCE BLUE, Asus GTX 570 SLI, Asus Xonar Essence STX, OCZ Vertex2 60GB, WD Black 1TB, 2x WD Green 2TB, 2x Seagate 500GB.
//Rhalla
rhalla är inte uppkopplad
2012-07-17, 15:11   #8

Wully

Medlem

Wullys avatar

Plats: Stockholm

Registrerad: mar 2011

Fake http://whois.domaintools.com/callofduty-beta.com
__________________
Dyselxi är INTE kul att ha, beklagar för eventuella stavfel och/eller grammatik fel
AM3+ Är bättre än 1155
Wully är uppkopplad nu
2012-07-18, 09:02   #9

Lankus

Medlem

Lankuss avatar

Plats: Stockholm

Registrerad: aug 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av saides10 Visa inlägg
Jo om du går in på denna länk:http://callofduty-beta.com/blackops2/play
så ser du att betan är igång.
Förstår inte att folk på SC är så naiva.. "Callofduty-beta.com" ?

Finns det en beta så kommer det att stå på Callofduty.com..
__________________
Citera så svarar jag snabbare!
Lankus@Youtube - Call of Duty PC-Spelare
| Fractal Design R3 | Asus P8P67 Pro Rev 3 | Asus GTX580 DirectCUII | Intel i7 2600K 4.0GHz | Antec KÜHLER H2O 620
| 8GB Veangence CL8 | 2TB HDD |
Lankus är inte uppkopplad
Senaste nyheterna

Redaktionens senaste nyhetsrubriker

Sök jobb