Verktyg Visningsval
2012-02-21, 12:48   #1

Lemmythekiller

Medlem

Lemmythekillers avatar

Plats: Hedesunda

Registrerad: aug 2010

Tillbehör till Toshiba Antares AT100


Ändrar i tråden bara iställe för att starta en ny..

Är ute efter tillbehör till min Surfplatta, så som nån skyddsplast för själva plattan samt till displayen
Hittar varken nått på svenska sidor, tradera eller ebay och liknande..

Någon som har någon aning?

Senast redigerad av Lemmythekiller 2012-02-26 klockan 16:01.
__________________
Det spelar ingen roll vad du säger, din Mac är fortfarande skit
Lemmythekiller är inte uppkopplad
2012-02-21, 12:56   #2

stoffeboffe

Medlem

stoffeboffes avatar

Plats: Göteborg

Registrerad: jul 2009

Va är det för surfplatta du har? Funkar väl inte om man har en Ipad om jag inte minns fel.
__________________
Min e-penis är inte lång, men s m a l ...
Speldatorn: Corsair 500R | GA-Z77X-UD3H | 3570K@4.4GHz | Kühler 620 | Vengeance 8GB | 7970 CF | Intel 330 120GB | Crucial C300 64GB | FD Newton R2 800W | Xonar DGX | BenQ GL2450
HTPC: Intel NUC DC3217IYE | 4GB | Crucial m4 64GB
NAS: HP Proliant N54L | NAS4FREE 9.2 | 2+2TB
stoffeboffe är inte uppkopplad
2012-02-21, 13:48   #3

Lemmythekiller

Medlem

Lemmythekillers avatar

Plats: Hedesunda

Registrerad: aug 2010

Citat:
Ursprungligen inskrivet av stoffeboffe Visa inlägg
Va är det för surfplatta du har? Funkar väl inte om man har en Ipad om jag inte minns fel.
Har en sånhär

http://www.netonnet.se/art/dator/sur...0/159947.5323/
__________________
Det spelar ingen roll vad du säger, din Mac är fortfarande skit
Lemmythekiller är inte uppkopplad
2012-02-21, 18:46   #4

glemmy

Medlem

glemmys avatar

Plats: göteborg

Registrerad: jun 2003

Troligen funkar det. Den verkar ha USB-host.
Men har du inget USB-minne du bara kan testa med liggande hemma?
Tar 10 sekunder att få reda på svaret i så fall.
__________________
●/ - Intel® Core™ i5-2500K | ASRock Z68 Pro3-M | 8 GB DDR3 | Corsair FORCE GT 120 GB | 24" HP LP2465 S-PVA
/▌ - Lenovo Thinkpad x200s | Intel® Core™2Duo SL9400 | 12"@1440x900 pixels | 4 GB DDR3 | 1,47kg (med 6-cell)
/ \
glemmy är inte uppkopplad
2012-02-21, 18:55   #5

Lemmythekiller

Medlem

Lemmythekillers avatar

Plats: Hedesunda

Registrerad: aug 2010

Citat:
Ursprungligen inskrivet av glemmy Visa inlägg
Troligen funkar det. Den verkar ha USB-host.
Men har du inget USB-minne du bara kan testa med liggande hemma?
Tar 10 sekunder att få reda på svaret i så fall.
Har ju tyvär inte det, tänkte om man kan testa med en extern hårddisk?
__________________
Det spelar ingen roll vad du säger, din Mac är fortfarande skit
Lemmythekiller är inte uppkopplad
2012-02-21, 18:58   #6

glemmy

Medlem

glemmys avatar

Plats: göteborg

Registrerad: jun 2003

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Lemmythekiller Visa inlägg
Har ju tyvär inte det, tänkte om man kan testa med en extern hårddisk?
Ja det ska gå fint det också!
Jag kopplar in en 2,5" extern till min då och då.
(Har en kina-platta)
__________________
●/ - Intel® Core™ i5-2500K | ASRock Z68 Pro3-M | 8 GB DDR3 | Corsair FORCE GT 120 GB | 24" HP LP2465 S-PVA
/▌ - Lenovo Thinkpad x200s | Intel® Core™2Duo SL9400 | 12"@1440x900 pixels | 4 GB DDR3 | 1,47kg (med 6-cell)
/ \
glemmy är inte uppkopplad
2012-02-22, 20:57   #7

Lemmythekiller

Medlem

Lemmythekillers avatar

Plats: Hedesunda

Registrerad: aug 2010

Då kanske jag ska köpa en 2,5" hårddisk extern som utan strömsladd att den tar ström från själva usb uttaget? Mer plats liksom men lite osmidigare att ha med sig
__________________
Det spelar ingen roll vad du säger, din Mac är fortfarande skit
Lemmythekiller är inte uppkopplad
2012-02-22, 21:00   #8

screamin-daemon

Moderator

screamin-daemons avatar

Registrerad: jan 2005

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Lemmythekiller Visa inlägg
Då kanske jag ska köpa en 2,5" hårddisk extern som utan strömsladd att den tar ström från själva usb uttaget? Mer plats liksom men lite osmidigare att ha med sig
Inte säkert att plattan orkar driva en extern hdd.
__________________
Synpunkter på modereringen i forumet? Då kan du Kontakta mig, moderatorerna, Sweclockers
Ursäkta min stavning, jag är dansk
screamin-daemon är uppkopplad nu
2012-02-22, 21:06   #9

railman

Medlem

railmans avatar

Plats: Göteborg

Registrerad: okt 2005

Smidigast är väl ändå att sätta i ett minneskort? =)
__________________
Intel i5 760, Fractal define mini, 8GB DDR3 1600mhz , 256gb SSD + 2tb, GeForce 650ti
railman är inte uppkopplad
2012-02-22, 23:21   #10

Lemmythekiller

Medlem

Lemmythekillers avatar

Plats: Hedesunda

Registrerad: aug 2010

Citat:
Ursprungligen inskrivet av railman Visa inlägg
Smidigast är väl ändå att sätta i ett minneskort? =)
De äre, men då kan jag inte använda den i min stationära dator eller bärbara
__________________
Det spelar ingen roll vad du säger, din Mac är fortfarande skit
Lemmythekiller är inte uppkopplad
2012-02-24, 00:32   #11

Lemmythekiller

Medlem

Lemmythekillers avatar

Plats: Hedesunda

Registrerad: aug 2010

Har nu en extern hdd i den.. men det händer inget, står att inget är anslutit.. har en hdd med separat ström till hårddisken
__________________
Det spelar ingen roll vad du säger, din Mac är fortfarande skit
Lemmythekiller är inte uppkopplad
2012-02-25, 13:02   #12

Lemmythekiller

Medlem

Lemmythekillers avatar

Plats: Hedesunda

Registrerad: aug 2010

Funkar inte med en vanlig USB heller.. vad gör jag för fel?
__________________
Det spelar ingen roll vad du säger, din Mac är fortfarande skit
Lemmythekiller är inte uppkopplad
2012-02-25, 13:14   #13

screamin-daemon

Moderator

screamin-daemons avatar

Registrerad: jan 2005

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Lemmythekiller Visa inlägg
Funkar inte med en vanlig USB heller.. vad gör jag för fel?
Vilken android version har du? Kör du org eller custom rom?
__________________
Synpunkter på modereringen i forumet? Då kan du Kontakta mig, moderatorerna, Sweclockers
Ursäkta min stavning, jag är dansk
screamin-daemon är uppkopplad nu
2012-02-25, 17:34   #14

Lemmythekiller

Medlem

Lemmythekillers avatar

Plats: Hedesunda

Registrerad: aug 2010

Citat:
Ursprungligen inskrivet av screamin-daemon Visa inlägg
Vilken android version har du? Kör du org eller custom rom?
Nu kommer det en väldigt dum fråga, men hur ser man vad man har?
__________________
Det spelar ingen roll vad du säger, din Mac är fortfarande skit
Lemmythekiller är inte uppkopplad
2012-02-25, 17:47   #15

screamin-daemon

Moderator

screamin-daemons avatar

Registrerad: jan 2005

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Lemmythekiller Visa inlägg
Nu kommer det en väldigt dum fråga, men hur ser man vad man har?
Inställningar, om pekdatorn, sen längst ner står android version. Troligen har du ingen custom rom då det är nåt man själv lägger in (lite som att formatera och installera Windows). Anledningen till att jag undrar är att vissa rom inte har USB host stöd.
__________________
Synpunkter på modereringen i forumet? Då kan du Kontakta mig, moderatorerna, Sweclockers
Ursäkta min stavning, jag är dansk
screamin-daemon är uppkopplad nu
2012-02-25, 19:32   #16

Lemmythekiller

Medlem

Lemmythekillers avatar

Plats: Hedesunda

Registrerad: aug 2010

Citat:
Ursprungligen inskrivet av screamin-daemon Visa inlägg
Inställningar, om pekdatorn, sen längst ner står android version. Troligen har du ingen custom rom då det är nåt man själv lägger in (lite som att formatera och installera Windows). Anledningen till att jag undrar är att vissa rom inte har USB host stöd.
Nää då har jag ingen custom.. jag har iaf prövat med ett vanligt 4 GB minne och en 1TB hårddisk med separat ström och den hittar ingen av dom :/
__________________
Det spelar ingen roll vad du säger, din Mac är fortfarande skit
Lemmythekiller är inte uppkopplad
2012-02-25, 19:36   #17

screamin-daemon

Moderator

screamin-daemons avatar

Registrerad: jan 2005

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Lemmythekiller Visa inlägg
Nää då har jag ingen custom.. jag har iaf prövat med ett vanligt 4 GB minne och en 1TB hårddisk med separat ström och den hittar ingen av dom :/
Testa med en mus
__________________
Synpunkter på modereringen i forumet? Då kan du Kontakta mig, moderatorerna, Sweclockers
Ursäkta min stavning, jag är dansk
screamin-daemon är uppkopplad nu
2012-02-25, 21:10   #18

Lemmythekiller

Medlem

Lemmythekillers avatar

Plats: Hedesunda

Registrerad: aug 2010

Citat:
Ursprungligen inskrivet av screamin-daemon Visa inlägg
Testa med en mus
Konstigt nog fick jag det att funka med 4GB minnet när jag lät det sitta i och starta om surfplattan men de vill sig inte funka med hårrdisken
__________________
Det spelar ingen roll vad du säger, din Mac är fortfarande skit
Lemmythekiller är inte uppkopplad
Senaste nyheterna

Redaktionens senaste nyhetsrubriker

Sök jobb