Tips! Billiga stativ för multiskärmar

Permalänk
Medlem

Tips! Billiga stativ för multiskärmar

Köpte in ett stativ för 3st 24"-skärmar till mitt jobb från EasyMountLCD.com, kostade 1100:- inkl frakt och sen fick jag tulla runt 350 spänn. Pröjsade med Paypal så det kändes säkert.
Jag var beredd på att kvalitén skulle vara skitkass iom att det var så pass billigt, men till min förvåning så var kvalitén riktigt jävla bra! Delarna var väl inpackade och lackade i nån tålig grov mattsvart färg som höjer helhetsintrycket ordentligt. Fästena var gedigna och kändes inte billiga heller.

Kan dessvärre inte lägga upp bilder då det är massa "hemligt" skit här, men här är iaf fästet jag köpte, det är för upp till tre 28" skärmar och kläms fast i bordet. Finns med fristående egen fot också. (Sorry för deras butt-ugly bilder.)

http://shop.easymountlcd.com/Deluxe-Triple-Monitor-Stand-Desk...

Finns med "en våning till" om man är fucking awesome och behöver 6 skärmar.

Det enda jag kan klaga på är att själva böjningsradien är lite för låg. Det går att vinkla in sidoskärmarna så dom pekar rätt mot en, men då hamnar dom inre skärmkanterna lite bakom huvudskärmen (inte så dom täcks men iaf). Stör man sig på det går det ju att antingen vålda och bocka rören eller bara fixa distanser till dom yttre skärmarna. Man kan inte begära allt för den här pengen.

Tänkte bara som sagt tipsa om dessa billiga skärmstativ, har ni fler tips om billiga och gedigna stativ så kan vi kanske samla dom i den här tråden!

Permalänk

Vill ha...

Tjena,

Jag vill beställa deras 6 monitors lösning:
http://shop.easymountlcd.com/Deluxe-Hex-LCD-Monitor-Stand-Fre...

Dock så vill inte PayPal skicka från easymountlcd till Sverige. Inte nu i alla fall när jag provade...
Hur kom du förbi detta?