Permalänk
Medlem

-Data- DayZ Standalone Server

Det är en Fragnet-server som befinner sig i Stockholm. Public Hive, 40-manna, tredje person. Persistant ON (sen patchen 1/4)

Servernamn: Datakommando A Swedish DayZ Server
Server ip: 46.253.196.90

Den är listed, så bara att söka efter Datakommando!

Alla är välkomna!

Permalänk

Kul! Har precis börjat testa DayZ så har varit inne under dagen. Vart håller alla hus? Har sprungit omkring men har endast sett en person åka förbi med en lastbil ^^

Permalänk
Avstängd

Någon som lirar Dayz just nu..?

De skall ju ha startat om servrar idag då det är Onsdag men kl är ju nu 16 och hittar fortfarande inga servrar att lira på.

Någon annan som har samma problem..?

Permalänk
Medlem

Efter patchen som va i onsdags så har lootspawnsen blivit lite luriga, svårare att hitta mat osv. Dem har fokuserat lite mer på survival istället för pvp biten vilket jag kan tycka är dax. (folk verkade spela dayz som om det vore counter strike, vilket är fel på så många sätt)

I dagsläget så är nästan camps med odlingar av mat samt stacka upp resurser ett måste om man är ett gäng som spelar, och alla ska överleva.
Då alla servrar är persistant så är det inget mer restart av server på militärbaser för att geara, vilket är nice imo, och har man camps så står även tält kvar som man kan samla resurser i.

Men det har märkts att folk inte gillar det för servrarna är inte ens halvfulla numera, så alla pvp galningar har uppenbarligen bytt spel.
Och nu krävs det lite mer varsamhet mot zombies / infected, som har blivit ordentligt buffade.