Permalänk
Medlem

Svensk server?

Hej,

Jag letar efter en svensk server för vilken som helst typ av spel, där manniskor brukar hela tiden prata svenska över inbyggd voice-chat funktion, eller via TeamSpeak, Xfire eller liknande.
Målet är att lära sig svenska på den sätt. Det blir best om spelet har inte stor grafik, processor och minne krav (jag har HP Pavilion...) men å andra sidan det går bra även med t.ex. någon minecraft server, men jag känner igen ingen server där man pratar svenska. Jag har hittad en server för GTA IV LCPDFR enligt linken nedan, men det krävs fyllning av formulär och antagning.

https://www.youtube.com/watch?v=xg7hQp7wY-I

Vet ni några addresser till några svenska servrar blir jag mycket taksam och glad.

Permalänk
Medlem

Testat counterstrike global offensiv? Ett svenskt community.
Du hittar ett nytt startat under http://gameonline.nu Serverar är på väg enligt dem.(De har varit uppe tidigare och de har en del spelare)

Permalänk
Medlem

Trollpick.se

Vi har en teamspeakserver som alltid har spelare online.

Permalänk
Medlem

Hej,

tack så mycket för era svar. Jag har kopplad till trollpick TS och det funkar bra. Men jag vet inte vad är motsvarande serveradresser där man aktuellt spelar, går det att kolla någonstans eller måste jag fråga människor på TS?

Permalänk
Medlem

Ett av de bästa sätten skulle vara att hitta ett lag att spela med i något esport spel. Ett enkelt exempel vore till exempel om du hittade 4 människor i CSGO som du började spela med och skapade en så kallad klan och säg att ni lirar en timme varje dag och tränar som ett lag. Då bör det bli en del svenska via skypea

Eller att du hittar ett "community" med massa svenskar som lirar CSGO och som söker folk till olika CSGO matchmaking matcher, du kontaktar dessa personer och frågar om de vill prata i skype medans ni lirar och lär känna detta via vårat språk.

Lycka till!

(Om det är så att du bor här i Sverige och försöker lära dig bättre svenska vet jag att det är många på min kickboxning som kommer från andra länder som antingen har flyttat hit via sina flickvänner eller börjat studera, ett roligt sätt att träffa nya människor om du är inne för att träna)

Och om du precis har flyttat hit och vill hitta på något i Stockholm är det bara att hojta till i PM så kan jag nog hjälpa dig lära känna staden. Väldigt random men kanske kan vara till stor nytta

Permalänk
SpelClockers

Du är välkommen in på Skyttegrav & SpelClockers Mumbleserver. Vi spelar en mängd olika spel, det är bara att hoppa in och fråga om någon vill spela.

Forumstråd för hur du ansluter till Mumbleservern: http://www.sweclockers.com/forum/149-spelclockers/1143597-mumble-sweclockers-com/

Välkommen!

Permalänk
Medlem

Hej!
Jag ser att du länkade en video från SwedishEmergencyRoleplay, ett community som jag ägde innan Du hittar dem här nu: http://svgaming.se/ Du behöver inte göra en ansökan bara för att sitta i deras teamspeak, utan det är bara om du ska spela LCPDFR med dem. Dessutom vet jag att nästan alla blir accepterade

Visa signatur

CPU AMD 3900X GPU Zotac RTX 3080 12GB
Moderkort Asus x570-E Gaming Nätagg Corsair RM850x
Minne Corsair Vengeance RGB Pro 32 GB Kylning Corsair Hydro H115i PRO
Chassi Corsair Obsidian 500D SE Skärm Samsung Odyssey G9 NEO
SSD Samsung 970 1TB HDD Western Digital Blue 2TB Laptop Dell XPS 13 9300 i7

Permalänk
Medlem

Hej,

Tack för så snabb och stor återkoppling! Jag kan se att det här förum är mycket levande. Ja ska följa era råd och kolla på Mumble server och SwedishEmergencyRoleplay så väl. Det är bra Plajton att du nämnde CSGO för jag spelade Wolfenstein ET förut men har inte hittad någon svensk community till den. Så jag tycker mycket om FPS så det kan vara cool. Jag ska PM dig.

Permalänk
Hedersmedlem

Måste bara säga att jag tycker det är en alldeles utmärkt idé att lära sig bättre svenska genom att spela och prata samtidigt med sina med- och motspelare över Internet!

Kul!

Visa signatur

Intel i7 4790K | MSI GeForce GTX 980 Gaming | ASUS Z97M-PLUS | Samsung 850 Pro 256GB
8GB Corsair Vengeance Pro | Fractal Define Mini | Noctua NH-U14S | EVGA Supernova G2 750W
rickardj.se | Spotify-profil: http://open.spotify.com/user/richswe