Permalänk

Hjälp med utrustning

Hej! Jag vet inte om denna tråd ligger i fel sektion eller om den redan blivit postad. Ursäkta om det är fel av mig, ny här.

Det är så att jag nyligen köpt The Crew till PC, jag är jävligt trött på att använda tangentbord att lira med. Det suger. Jag skulle nu vilja köpa mig nån typ av Ratt + Pedaler + Växelspak (om det inte finns något billigt "Allt-I-Ett" kit). Vad för något kan ni rekommendera? Min budget ligger på max 2000kr.
Jag har även Xbox One så det vore ett stort plus om det finns något bra som även är kompatibelt till den konsolen!

Ni får tycka att jag är lat och oteknisk som inte googlar mig fram svaren, men är verkligen inte sugen på att sitta och söka i timmar efter det rätta... Så istället för att trampa ner på mig kan ni skita i att kommentera eller komma med något vettigt istället!

Tack på förhand,
/ Sweclockers Lömska Bäver

Permalänk
Medlem

Logitech Driving Force GT Har 900 Graders Ratt, Pedaler och en växelspak som man dock bara kan växla upp och ner med. Ratten kostar runt 1100 ny Är inte heller säker på om den funkar till X-BOX ONE. Sedan har vi Logitech G27 Som har 900 Graders Ratt, tystare Force Feedback, kläd i äkta läder, varvräknare och En riktig växelspak med koppling. Vet inte om den funkar till X-BOX ONE. Det är dom två jag skulle satsa på. Thrustmaster´s rattar är egentligen bättre men i mycket högre prisklass. Hoppas detta hjälpte.

Permalänk

Tack så mycket! Det får nog bli G27'an, den ligger i min prisklass och har allt jag behöver

Permalänk
Medlem
Skrivet av Sneakybeavz:

Tack så mycket! Det får nog bli G27'an, den ligger i min prisklass och har allt jag behöver

Förutom att den inte är supportad utav PS4. Är det viktigt får du i så fall kolla på thrustmaster.

Visa signatur

sweclockers prestandaindex

Efter 10 kommer 11.
Efter 99 kommer 100.