Verktyg Visningsval
2013-01-23, 20:49   #1

blazyb

Medlem

Registrerad: sep 2012

Vad händer med min h80i? [film]


Se video
http://www.youtube.com/watch?v=jWvMM5ILsxY

Kan tillägga att första gången funkade det perfekt. Kunde styra fläktarna och allt. Men när jag startade om datorn fick jag det här...
blazyb är inte uppkopplad
2013-01-23, 20:53   #2

Subdubwise

Medlem

Subdubwises avatar

Registrerad: apr 2011

En ful-lösning vore att avaktivera ljuden i Windows, men så klart vill man ju hellre bli kvitt problemet än att bara ignorera det.
Subdubwise är inte uppkopplad Folding
2013-01-23, 20:56   #3

LemonIllusion

Medlem

LemonIllusions avatar

Plats: SweClockers forum

Registrerad: aug 2012

drivisar(programvara)?

EDIT: Såg nu att du körde det i videon.
__________________
Guide: Roota din HTC - BBCode-knappar på Prisjakt
Glass till shantur och Sultanxda på XDA för ROM och kernel till min lur. <3
LemonIllusion är uppkopplad nu Folding
2013-01-23, 20:59   #4

blazyb

Medlem

Registrerad: sep 2012

Får inte ens upp fläktarna i corsair link 2. Fick det i början men nu får jag bara det där. :S Måste kunna fixa det här för fläktarna snurrar på olika varvtal så det låter skitkonstigt.
__________________
Case:Ikonik RA 2000 MOBO: ASUS P8Z68-V PRO/GEN3 CPU:i5 2500k @ 4.7GHz RAM: 2x4GB DDR3 1600MHz GPU: GTX 680 PSU: Corsair AX750W gold/modulär CPU-Kylning: Corsair Hydro H80i Lagring: 120GB SSD/ 2TB HDD Bildskärm:Eizo Foris FS2331
blazyb är inte uppkopplad
2013-01-23, 21:13   #5

filipcombat

Medlem

filipcombats avatar

Plats: Linköping

Registrerad: jun 2010

Glapp i kontakten?
__________________
ASUS Maximus V Formula - Intel Core i5 3570K - Corsair CL9 1600Mhz Vengeance LP 8GB - Silverstone Strider 750W Silent 80+ Gold - Samsung 840 250GB SSD - 1TB Seagate LP - Antec P182 - KFA2 GTX670 - Acer 27" 3D LED 120Hz HN274HB@Nvidia 3D Vision 2 - Cooler Master Storm Trigger - Razer Mamba 2012 4G - SteelSeries QcK - Cooler Master Sirus 5.1 -
filipcombat är inte uppkopplad
2013-01-23, 21:21   #6

blazyb

Medlem

Registrerad: sep 2012

Citat:
Ursprungligen inskrivet av filipcombat Visa inlägg
Glapp i kontakten?
Tror det knappast, helt splitternya. Har testat att koppla till olika uttag, testat koppla ur CPU-fläkten men får fortfarande ljudet.
blazyb är inte uppkopplad
2013-01-23, 21:33   #7

blazyb

Medlem

Registrerad: sep 2012

Edit: Kopplade ur USB-uttaget(mini usb till moderkort) till CPU-kylaren och kopplade det USB-uttaget till min videokamera. Får då INTE ljudet.

Testade också en annan usbkabel som jag har till min videokamera fast till min CPU-kylare. (det är en mini usb till vanlig USB-uttag) och kopplade den till ett vanligt USB-uttag. Då får jag fortfarande ljudet!

Kan det vara mjukvarufel? Kan man ställa om/installera om mjukvaran till fabriksinställningar?

Edit2: När jag går in till Kontrollpanelen -> Enheter och skrivare så får jag fram Integrated USB Bridge och den blinkar bort och på hela tiden.

Kan tillägga att andra USB-enheter har börjat bli konstiga, min qpad mk-85's backspace funkar helt plötsligt inte!

Senast redigerad av blazyb 2013-01-23 klockan 21:48.
blazyb är inte uppkopplad
2013-01-23, 22:15   #8

blazyb

Medlem

Registrerad: sep 2012

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Preorded Visa inlägg
Vad jag kan förstå så har LINK mjukvaran slutat fungera iom. att dioden på pumpen slutat att lysa. Har du uppgraderat mjukvaran i LINK?
Har försökt avinstallera och installera om mjukvaran (corsair link 2.2). Men jag lyckas inte ens avinstallera det korrekt. Först när jag försöker avinstallera det får upp en ruta där jag ska godkänna att en okänd utgivare kan göra ändringar på datorn och jag måste trycka ja med admin konto. Programnamn: c:\\Windows\installer\14b63.msi. Trycker jag på ja så får jag upp "följade program måste avslutas innan du fortsätter" och får då fram Sierra2Service. Sierra2Service finns inte bland processer utan bland tjänster och när jag trycker på stoppa tjänster får jag åtkomst nekad.

Får även ett val att "automatiskt stänga av applikationen och försök till att starta om datorn efter allt är klart". Trycker på okej och den verkar avinstallera. Men mitt i allt poppar en ruta fram "Warning 1910. Could not remove shortcut CorsairLink 2 Ink. Verify that the shortcut file exists and that you can access it" Trycker bara på okej och avinstallationen fortsätter och avslutas. Mappen som programmet finns i är borta. Men jag misstänker att det blev felaktigt avinstallerat.

edit: När jag startar Corsair Link 2 så är varken pumpen eller fläktarna med i programmet.

Senast redigerad av blazyb 2013-01-23 klockan 22:30.
blazyb är inte uppkopplad
2013-01-27, 17:50   #9

MaLo

Hedersmedlem

MaLos avatar

Plats: Solen

Registrerad: apr 2002

I fortsättningen skall du hålla dig till en tråd i samma ämne då det skapar förvirring och är mot reglerna att göra flera så jag låser din andra tråd i ämnet.
__________________
Rocking hard !!!

Kontakt: malo@sweclockers.com eller skicka ett PM
MaLo är inte uppkopplad
2013-01-27, 17:54   #10

SwedZi

Medlem

SwedZis avatar

Registrerad: apr 2012

Om du inte får något svar så skyll på youtube, för ingen kan se några videos där nu.

OnT: jag hade ominstallerat drivisar till USB för ditt moderkort.

Btw, älskar ditt "för fläktarna låter förjävligt lyssna"
__________________
Citera mig tack! så att jag vet att du svarat.

SwedZi är inte uppkopplad
2013-01-27, 20:32   #11

Akarr

Medlem

Plats: Stockholm

Registrerad: mar 2008

Jag vart lite förvånad att du sitter och stoppar in kabel direkt i moderkortet när det är på.. är du inte rädd att skada moderkortet?

och du har avinstallerat och installerat om programmet som ska styra dina fläktar?

*edit
följer det inte med motstånd med denna kylare? som gör att fläktarna ska snurra långsammare..

Sen den eviga frågan ska detta klassas som vattenkylning eller inte jag tycker inte det hehe..
__________________
NZXT 810 Switch, Corsair AX860i, Maximus V Formula, I7 3770K ,Asus GTX 680, Corsair vengance 1866Mhz 32gb Ram, Samsung 850 Pro 256Gb, Samsung 840 basic 500Gb, WD 2Tb Caviar Green,120GB, Komplett vattenkylning
Akarr är inte uppkopplad
2013-01-28, 22:12   #12

davyp3

Medlem

Plats: Stockholm

Registrerad: okt 2003

Citat:
Ursprungligen inskrivet av blazyb Visa inlägg
Se video
http://www.youtube.com/watch?v=jWvMM5ILsxY

Kan tillägga att första gången funkade det perfekt. Kunde styra fläktarna och allt. Men när jag startade om datorn fick jag det här...
Filma i landskapsläge nästa gång, det där ser för jävligt ut.

Den är nog defekt

Skickades från m.sweclockers.com
__________________
[Asus maximus V gene] - [Intel 3570k @ 4,4 GHz] - [Samsung 830 256 GB] - [Samsung 1TB] - [Kingston HyperX Beast 2133 MHz 2x8GB] - [Gainward GTX TITAN] - [Corsair HX 750W] - [Antec 920] - [Fractal Design XL R2] - [Benq XL2411T + 2x Benq G2420HD]
davyp3 är inte uppkopplad
2013-01-28, 22:42   #13

blazyb

Medlem

Registrerad: sep 2012

Citat:
Ursprungligen inskrivet av davyp3 Visa inlägg
Filma i landskapsläge nästa gång, det där ser för jävligt ut.

Den är nog defekt

Skickades från m.sweclockers.com
Har varit i kontakt med corsair support och de konstaterade att det är en firmware fel. Har varit i kontakt med återsäljaren och ska få den utbytt.
http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=114686
__________________
Case:Ikonik RA 2000 MOBO: ASUS P8Z68-V PRO/GEN3 CPU:i5 2500k @ 4.7GHz RAM: 2x4GB DDR3 1600MHz GPU: GTX 680 PSU: Corsair AX750W gold/modulär CPU-Kylning: Corsair Hydro H80i Lagring: 120GB SSD/ 2TB HDD Bildskärm:Eizo Foris FS2331
blazyb är inte uppkopplad
2013-01-29, 06:33   #14

john1960

Avstängd

Registrerad: dec 2004

FW-fel?

Därför du inte får upp detta?

__________________
Är absolut emot reklam för Online Kasino på Swecklockers
john1960 är inte uppkopplad
Senaste nyheterna

Redaktionens senaste nyhetsrubriker