Verktyg Visningsval
2012-04-28, 19:42   #1

Azpol

Medlem

Azpols avatar

Plats: Philadelphia

Registrerad: feb 2011

Windows funkar inte efter moderkortsbyte


Hej!

Jag har införskaffat ett nytt moderkort och processor till min dator och nu när jag försöker starta den igen så har windows 7 slutat att fungera. Det som händer är att jag kommer fram till att det står startar windows (antar att det är så på den svenska, använder engelsk) och när de små bollarna ska flyga runt och bilda windowsflaggan så får jag bluescreen i någon millisekund innan datorn startar om helt och undrar om jag vill starta windows repair. Har gjort detta ett antal gånger med samma resultat; den hittar inga fel första gången därefter så söker den efter hårdvarufel och hittar inga fel där heller.

Jag har även testat att boota från min cd och då när den vill installera så fastnar den på andra delen (del ett är bara språkinställningar) under steg två, Expanding Windows files. Efter ganska så lång tid, skulle säga runt en timme, när det fortfarande står 0% så kommer det upp ett felmeddelande och installationen stoppas.

Någon som har en idé om vad som kan hjälpa eller vet hur jag kan ta bort min gamla installation så att jag förhoppningsvis ska kunna installera windows ordentligt igen.
__________________
Stationär MSI Z77A-S03 inet edition | Intel I5 3570K | Noctua UH12P SE | 8GB Kingston Beast series | Asus GTX 660Ti 1150/1280/7100 PL:123% | Samsung SSD 840-Series 120GB | Fractal Design Integra R2 650W | NZXT Source 210 Elite | Tyvärr kvar i Sverige innan jag kan få hit den på ett smidigt sätt...
Laptop Sketen HP mini Mobil Sony Xperia Z | LG Lucid
Azpol är inte uppkopplad
2012-04-28, 19:55   #2

PollyDarton

Medlem

PollyDartons avatar

Registrerad: sep 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Azpol Visa inlägg
Hej!

Jag har införskaffat ett nytt moderkort och processor till min dator och nu när jag försöker starta den igen så har windows 7 slutat att fungera. Det som händer är att jag kommer fram till att det står startar windows (antar att det är så på den svenska, använder engelsk) och när de små bollarna ska flyga runt och bilda windowsflaggan så får jag bluescreen i någon millisekund innan datorn startar om helt och undrar om jag vill starta windows repair. Har gjort detta ett antal gånger med samma resultat; den hittar inga fel första gången därefter så söker den efter hårdvarufel och hittar inga fel där heller.

Jag har även testat att boota från min cd och då när den vill installera så fastnar den på andra delen (del ett är bara språkinställningar) under steg två, Expanding Windows files. Efter ganska så lång tid, skulle säga runt en timme, när det fortfarande står 0% så kommer det upp ett felmeddelande och installationen stoppas.

Någon som har en idé om vad som kan hjälpa eller vet hur jag kan ta bort min gamla installation så att jag förhoppningsvis ska kunna installera windows ordentligt igen.
Gå in i BIOSen på ditt moderkort och kolla om din hårddisk med operativsystemet på står som AHCI eller IDE, jag hade precis samma problem som dig och efter jag bara ändrat från AHCI till IDE (eller tvärt om, är inte hundra) så fungerade det igen.
__________________
Burk: Fractal Design Arc, Mobo: Asus P8Z77-V LX, CPU: Intel Core I5 2500kK 4,2 Ghz, CPUkylare: Corsair H80, GPU ASUS GTX 780ti DCII OC, RAM: Corsair 16GB CL9 1600Mhz, PSU: Corsair TX 850W V2 80+ Bronze, Sysdisk: Corsair SSD Force 3 Series 120GB, Monitor:BenQ XL2411T (main), XL2410T (second) OS: Windows 7 64-bit
PollyDarton är inte uppkopplad
2012-04-28, 20:15   #3

Azpol

Medlem

Azpols avatar

Plats: Philadelphia

Registrerad: feb 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av PollyDarton Visa inlägg
Gå in i BIOSen på ditt moderkort och kolla om din hårddisk med operativsystemet på står som AHCI eller IDE, jag hade precis samma problem som dig och efter jag bara ändrat från AHCI till IDE (eller tvärt om, är inte hundra) så fungerade det igen.
Det funkade inte. Dock är jag inte helt säker på att jag ändrade på rätt ställen men jag ändrade på allt där jag hittade AHCI och IDE.
__________________
Stationär MSI Z77A-S03 inet edition | Intel I5 3570K | Noctua UH12P SE | 8GB Kingston Beast series | Asus GTX 660Ti 1150/1280/7100 PL:123% | Samsung SSD 840-Series 120GB | Fractal Design Integra R2 650W | NZXT Source 210 Elite | Tyvärr kvar i Sverige innan jag kan få hit den på ett smidigt sätt...
Laptop Sketen HP mini Mobil Sony Xperia Z | LG Lucid
Azpol är inte uppkopplad
2012-04-28, 20:37   #4

LeVvE

Medlem

LeVvEs avatar

Plats: Värmland

Registrerad: jan 2008

Ibland när man bytar moderkort/cpu etc kan det va svårt att bara stoppa in gammalt windows man har haft till andra delar.
Försöker du bara boota från skivan? inte installera om?

Är det en bränd skiva du har när du får error? Vad är det för error?
__________________
| Corsair 650D | Intel Core i7 2600K @ 4.6GHz | 16GB G.Skill Ripjaws X @ Stock | EK-KIT L240 | Be Quiet! E9 680W 80+ Gold |
| Asus P8P67 Deluxe | 2x MSI GeForce GTX 660 Ti Power Edition @ Stock | Samsung 830 128GB SSD | WD Caviar Black 1TB | WD Caviar Black 2TB |
LeVvE är inte uppkopplad
2012-04-28, 21:34   #5

Azpol

Medlem

Azpols avatar

Plats: Philadelphia

Registrerad: feb 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av LeVvE Visa inlägg
Ibland när man bytar moderkort/cpu etc kan det va svårt att bara stoppa in gammalt windows man har haft till andra delar.
Försöker du bara boota från skivan? inte installera om?

Är det en bränd skiva du har när du får error? Vad är det för error?
Jag försöker installera om då jag kommer in i windows installer för windows 7. Ja det är en bränd skiva som har funkat hur bra som helst innan. Det gick tex igår att installera på min kompis dator.

Jag är inte helt säker på vilket error det är men jag tror att det var en fil som saknas eller i den stilen och att den börjar på A om det kan vara till någon hjälp. Känner mig lite dum som inte skrev ner vad det stod i meddelandet och att vänta i över en timme på det igen känns inte heller roligt.
__________________
Stationär MSI Z77A-S03 inet edition | Intel I5 3570K | Noctua UH12P SE | 8GB Kingston Beast series | Asus GTX 660Ti 1150/1280/7100 PL:123% | Samsung SSD 840-Series 120GB | Fractal Design Integra R2 650W | NZXT Source 210 Elite | Tyvärr kvar i Sverige innan jag kan få hit den på ett smidigt sätt...
Laptop Sketen HP mini Mobil Sony Xperia Z | LG Lucid
Azpol är inte uppkopplad
2012-04-28, 21:36   #6

LeVvE

Medlem

LeVvEs avatar

Plats: Värmland

Registrerad: jan 2008

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Azpol Visa inlägg
Jag försöker installera om då jag kommer in i windows installer för windows 7. Ja det är en bränd skiva som har funkat hur bra som helst innan. Det gick tex igår att installera på min kompis dator.

Jag är inte helt säker på vilket error det är men jag tror att det var en fil som saknas eller i den stilen och att den börjar på A om det kan vara till någon hjälp. Känner mig lite dum som inte skrev ner vad det stod i meddelandet och att vänta i över en timme på det igen känns inte heller roligt.
Om skivan är felfri, prova med din kompis dvd-läsare, din kan ha problem med att läsa skivan.
__________________
| Corsair 650D | Intel Core i7 2600K @ 4.6GHz | 16GB G.Skill Ripjaws X @ Stock | EK-KIT L240 | Be Quiet! E9 680W 80+ Gold |
| Asus P8P67 Deluxe | 2x MSI GeForce GTX 660 Ti Power Edition @ Stock | Samsung 830 128GB SSD | WD Caviar Black 1TB | WD Caviar Black 2TB |
LeVvE är inte uppkopplad
2012-04-28, 21:38   #7

Swedish Berserk

Medlem

Swedish Berserks avatar

Plats: Skåne

Registrerad: apr 2009

Om det är en OEM licens kan man inte byta moderkort vad jag vet.
__________________
Speldator: AMD FX-8120 I Sapphire R9 270X DualX I 8GB I Kingston SSDNOW V300 120 GB I 500GB I 640GB I W8
Liten Bärbar: AMD E-350 I HD6310 I 4GB I OCZ Agility 4 64GB - 16GB SD-Kort I Ubuntu 14.04 LTS
Acer A1 810 I Sony Ericsson Xperia Arc I Android 4.0.4 I PS3 & X360 I Canon EOS M
Swedish Berserk är inte uppkopplad
2012-04-28, 21:39   #8

Azpol

Medlem

Azpols avatar

Plats: Philadelphia

Registrerad: feb 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av LeVvE Visa inlägg
Om skivan är felfri, prova med din kompis dvd-läsare, din kan ha problem med att läsa skivan.
Kan ju vara så, dock var det ju den läsaren som brände skivan ^^ men jag har en till i datorn så jag ska testa den först. Återkommer med resultat.
__________________
Stationär MSI Z77A-S03 inet edition | Intel I5 3570K | Noctua UH12P SE | 8GB Kingston Beast series | Asus GTX 660Ti 1150/1280/7100 PL:123% | Samsung SSD 840-Series 120GB | Fractal Design Integra R2 650W | NZXT Source 210 Elite | Tyvärr kvar i Sverige innan jag kan få hit den på ett smidigt sätt...
Laptop Sketen HP mini Mobil Sony Xperia Z | LG Lucid
Azpol är inte uppkopplad
2012-04-28, 21:45   #9

Azpol

Medlem

Azpols avatar

Plats: Philadelphia

Registrerad: feb 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Swedish Berserk Visa inlägg
Om det är en OEM licens kan man inte byta moderkort vad jag vet.
Det förra moderkortet var ju faktiskt ett OEM, dock så var det med XP så jag installerade w7 i efterhand om det kan påverka på något sätt?
__________________
Stationär MSI Z77A-S03 inet edition | Intel I5 3570K | Noctua UH12P SE | 8GB Kingston Beast series | Asus GTX 660Ti 1150/1280/7100 PL:123% | Samsung SSD 840-Series 120GB | Fractal Design Integra R2 650W | NZXT Source 210 Elite | Tyvärr kvar i Sverige innan jag kan få hit den på ett smidigt sätt...
Laptop Sketen HP mini Mobil Sony Xperia Z | LG Lucid
Azpol är inte uppkopplad
2012-04-28, 21:47   #10

Swedish Berserk

Medlem

Swedish Berserks avatar

Plats: Skåne

Registrerad: apr 2009

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Azpol Visa inlägg
Det förra moderkortet var ju faktiskt ett OEM, dock så var det med XP så jag installerade w7 i efterhand om det kan påverka på något sätt?
Hmm jag vet inte du. Vad jag vet så låser sig en OEM licens till moderkortet. Men om det är fallet här är svårt att säga.
__________________
Speldator: AMD FX-8120 I Sapphire R9 270X DualX I 8GB I Kingston SSDNOW V300 120 GB I 500GB I 640GB I W8
Liten Bärbar: AMD E-350 I HD6310 I 4GB I OCZ Agility 4 64GB - 16GB SD-Kort I Ubuntu 14.04 LTS
Acer A1 810 I Sony Ericsson Xperia Arc I Android 4.0.4 I PS3 & X360 I Canon EOS M
Swedish Berserk är inte uppkopplad
2012-04-28, 21:58   #11

Azpol

Medlem

Azpols avatar

Plats: Philadelphia

Registrerad: feb 2011

Sådär gick mycket fortare denna gången att få felmeddelandet. Det står "windows can't install required files. The file may be corrupt or missing. Make sura all files required for installation are available, and restart the installation. Error code: 0x80070017"

Ska ta och söka lite på errorcoden och se om jag får fram något.
__________________
Stationär MSI Z77A-S03 inet edition | Intel I5 3570K | Noctua UH12P SE | 8GB Kingston Beast series | Asus GTX 660Ti 1150/1280/7100 PL:123% | Samsung SSD 840-Series 120GB | Fractal Design Integra R2 650W | NZXT Source 210 Elite | Tyvärr kvar i Sverige innan jag kan få hit den på ett smidigt sätt...
Laptop Sketen HP mini Mobil Sony Xperia Z | LG Lucid
Azpol är inte uppkopplad
2012-04-28, 22:07   #12

SimonMattila

Medlem

SimonMattilas avatar

Plats: Göteborg

Registrerad: jun 2011

Förmodligen OEM licens du har, villket gör att du inte kan använda samma Windows. Köp ett nytt vet jag =)
__________________
Dator - i7 2600K :: 16GB DDR3 :: XFX 6870-DD :: ASRock P67 Extreme 4 Gen 3 :: Fractal Newton R2 650W :: Cooler Master Hyper 212+ Evo :: 1TB 7200RPM :: Cooler Master 430 ::
» Steam Profil & Battlelog Profil
» Gillar du musik i EDM Genren? Spana in min väns Youtube kanal.
» Vill du spela i den stora ligan i CSGO? Gå med i ESEA idag.
SimonMattila är inte uppkopplad
2012-04-28, 22:08   #13

Azpol

Medlem

Azpols avatar

Plats: Philadelphia

Registrerad: feb 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av SimonMattila Visa inlägg
Förmodligen OEM licens du har, villket gör att du inte kan använda samma Windows. Köp ett nytt vet jag =)
Nope det är inte en OEM licens
__________________
Stationär MSI Z77A-S03 inet edition | Intel I5 3570K | Noctua UH12P SE | 8GB Kingston Beast series | Asus GTX 660Ti 1150/1280/7100 PL:123% | Samsung SSD 840-Series 120GB | Fractal Design Integra R2 650W | NZXT Source 210 Elite | Tyvärr kvar i Sverige innan jag kan få hit den på ett smidigt sätt...
Laptop Sketen HP mini Mobil Sony Xperia Z | LG Lucid
Azpol är inte uppkopplad
2012-04-28, 22:16   #14

Azpol

Medlem

Azpols avatar

Plats: Philadelphia

Registrerad: feb 2011

Nu när jag har ändrat till AHCI och bytte dvdläsare kommer det upp att BOOTMGR image is corrupt. The system cannot boot. Väldigt konstigt att det funkar på hans dator men inte på min...
__________________
Stationär MSI Z77A-S03 inet edition | Intel I5 3570K | Noctua UH12P SE | 8GB Kingston Beast series | Asus GTX 660Ti 1150/1280/7100 PL:123% | Samsung SSD 840-Series 120GB | Fractal Design Integra R2 650W | NZXT Source 210 Elite | Tyvärr kvar i Sverige innan jag kan få hit den på ett smidigt sätt...
Laptop Sketen HP mini Mobil Sony Xperia Z | LG Lucid
Azpol är inte uppkopplad
2012-04-28, 22:16   #15

franzz

Medlem

Plats: rrr

Registrerad: apr 2004

Prova felsäkert läge = F8 vid start, fungerar det kan ladda ner drivrutiner för moderkortet och installera dem.
__________________
rrr
franzz är inte uppkopplad
2012-04-28, 22:20   #16

Tyrken

Medlem

Plats: Karlskoga

Registrerad: dec 2004

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Azpol Visa inlägg
Sådär gick mycket fortare denna gången att få felmeddelandet. Det står "windows can't install required files. The file may be corrupt or missing. Make sura all files required for installation are available, and restart the installation. Error code: 0x80070017"

Ska ta och söka lite på errorcoden och se om jag får fram något.
Är inget du ens behöver googla på, läs vad det står och testa med en annan skiva...
Tyrken är inte uppkopplad
2012-04-28, 22:27   #17

knorrrhane

Medlem

Registrerad: sep 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Azpol Visa inlägg
Nu när jag har ändrat till AHCI och bytte dvdläsare kommer det upp att BOOTMGR image is corrupt. The system cannot boot. Väldigt konstigt att det funkar på hans dator men inte på min...
Det är inte säkert att DVD-läsaren stöder AHCI så att du kan boota från den, jag hade det problemet på min gamla dator. Fick stoppa in en gammal DVD-läsare som hade IDE-kontakt för att kunna boota med mina diskar i AHCI.

Annars kan du alltid göra en installations-USB och testa med det.
__________________
Moderkort: Asus P9X79 Deluxe CPU: i7 3930K @ 4.3 Ghz Kylare: Phantek PH-TC14PE Blå Minnen: Corsair Vengence LP 4x4 GB Blå GPU: Asus GeForce GTX 680 PSU: Corsair AX 850W 80+ Gold Lagring: Samsung SSD 830 256 GB + Seagate Barracuda 500 GB Chassi: NZXT H2 Svart OS: Windows 7 Pro x64 Score: 3D Mark 11: 9395, PC Mark 7: 5441
knorrrhane är inte uppkopplad
2012-04-28, 22:32   #18

FX9

Medlem

FX9s avatar

Plats: Falun

Registrerad: jul 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Azpol Visa inlägg
Sådär gick mycket fortare denna gången att få felmeddelandet. Det står "windows can't install required files. The file may be corrupt or missing. Make sura all files required for installation are available, and restart the installation. Error code: 0x80070017"

Ska ta och söka lite på errorcoden och se om jag får fram något.
Ladda ner och kör Memtest. Sånt där får man om minnet har problem. Inte enbart då men värt att testa.
__________________
I7930@3.74 | GTX 580 | Intel 320 - 160 GB | 6 GB RAM | X58A-UDR3 (rev 1.0) | 650 WATT POWER
FX9 är inte uppkopplad
2012-04-28, 22:36   #19

Azpol

Medlem

Azpols avatar

Plats: Philadelphia

Registrerad: feb 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av franzz Visa inlägg
Prova felsäkert läge = F8 vid start, fungerar det kan ladda ner drivrutiner för moderkortet och installera dem.
Händer inget när jag trycker på F8 utan den går direkt till windows repair

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Tyrken Visa inlägg
Är inget du ens behöver googla på, läs vad det står och testa med en annan skiva...
Sant men då borde det inte gått felfritt för min kompis att använda skivan.

Citat:
Ursprungligen inskrivet av knorrrhane Visa inlägg
Det är inte säkert att DVD-läsaren stöder AHCI så att du kan boota från den, jag hade det problemet på min gamla dator. Fick stoppa in en gammal DVD-läsare som hade IDE-kontakt för att kunna boota med mina diskar i AHCI.

Annars kan du alltid göra en installations-USB och testa med det.
Det är mycket möjligt, den har ett par år på nacken. Dock har en av dem IDE och det funkar inte med någon utav dem.

Jag har tyvärr inte något USB som är större än 4GB så det måste jag skaffa först.

Citat:
Ursprungligen inskrivet av FX9 Visa inlägg
Ladda ner och kör Memtest. Sånt där får man om minnet har problem. Inte enbart då men värt att testa.
Bra förslag om jag hade kommit längre än till repair eller installation direkt. Dock har jag redan testat minnena och plockat bort två stycken som gör att datorn inte ens kommer in i BIOS.
__________________
Stationär MSI Z77A-S03 inet edition | Intel I5 3570K | Noctua UH12P SE | 8GB Kingston Beast series | Asus GTX 660Ti 1150/1280/7100 PL:123% | Samsung SSD 840-Series 120GB | Fractal Design Integra R2 650W | NZXT Source 210 Elite | Tyvärr kvar i Sverige innan jag kan få hit den på ett smidigt sätt...
Laptop Sketen HP mini Mobil Sony Xperia Z | LG Lucid
Azpol är inte uppkopplad
2012-04-28, 22:42   #20

knorrrhane

Medlem

Registrerad: sep 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Azpol Visa inlägg
Det är mycket möjligt, den har ett par år på nacken. Dock har en av dem IDE och det funkar inte med någon utav dem.

Jag har tyvärr inte något USB som är större än 4GB så det måste jag skaffa först.
Knepigt.. Vad är det för moderkort?
__________________
Moderkort: Asus P9X79 Deluxe CPU: i7 3930K @ 4.3 Ghz Kylare: Phantek PH-TC14PE Blå Minnen: Corsair Vengence LP 4x4 GB Blå GPU: Asus GeForce GTX 680 PSU: Corsair AX 850W 80+ Gold Lagring: Samsung SSD 830 256 GB + Seagate Barracuda 500 GB Chassi: NZXT H2 Svart OS: Windows 7 Pro x64 Score: 3D Mark 11: 9395, PC Mark 7: 5441
knorrrhane är inte uppkopplad
2012-04-28, 22:43   #21

Azpol

Medlem

Azpols avatar

Plats: Philadelphia

Registrerad: feb 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av knorrrhane Visa inlägg
Knepigt.. Vad är det för moderkort?
MSI p45 platinum
__________________
Stationär MSI Z77A-S03 inet edition | Intel I5 3570K | Noctua UH12P SE | 8GB Kingston Beast series | Asus GTX 660Ti 1150/1280/7100 PL:123% | Samsung SSD 840-Series 120GB | Fractal Design Integra R2 650W | NZXT Source 210 Elite | Tyvärr kvar i Sverige innan jag kan få hit den på ett smidigt sätt...
Laptop Sketen HP mini Mobil Sony Xperia Z | LG Lucid
Azpol är inte uppkopplad
2012-04-28, 22:53   #22

knorrrhane

Medlem

Registrerad: sep 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Azpol Visa inlägg
MSI p45 platinum
Kan du trycka F6 när du installerar windows 7 för att ladda in drivrutiner? Isf kan du testa att ladda in drivrutinerna för IDE/SATA, borde vara denna filen. Lägg in de på ett USB och se om du kan ladda in de när installations-skivan bootar.
__________________
Moderkort: Asus P9X79 Deluxe CPU: i7 3930K @ 4.3 Ghz Kylare: Phantek PH-TC14PE Blå Minnen: Corsair Vengence LP 4x4 GB Blå GPU: Asus GeForce GTX 680 PSU: Corsair AX 850W 80+ Gold Lagring: Samsung SSD 830 256 GB + Seagate Barracuda 500 GB Chassi: NZXT H2 Svart OS: Windows 7 Pro x64 Score: 3D Mark 11: 9395, PC Mark 7: 5441
knorrrhane är inte uppkopplad
2012-04-28, 23:53   #23

Azpol

Medlem

Azpols avatar

Plats: Philadelphia

Registrerad: feb 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av knorrrhane Visa inlägg
Kan du trycka F6 när du installerar windows 7 för att ladda in drivrutiner? Isf kan du testa att ladda in drivrutinerna för IDE/SATA, borde vara denna filen. Lägg in de på ett USB och se om du kan ladda in de när installations-skivan bootar.
Använder min kompis cd/dvdläsare just nu och det verkar fungera. Den fastnar inte och tickar vidare till en färdig installation. Väldigt konstigt då jag brände skivan med en utan mina egna brännare.
__________________
Stationär MSI Z77A-S03 inet edition | Intel I5 3570K | Noctua UH12P SE | 8GB Kingston Beast series | Asus GTX 660Ti 1150/1280/7100 PL:123% | Samsung SSD 840-Series 120GB | Fractal Design Integra R2 650W | NZXT Source 210 Elite | Tyvärr kvar i Sverige innan jag kan få hit den på ett smidigt sätt...
Laptop Sketen HP mini Mobil Sony Xperia Z | LG Lucid
Azpol är inte uppkopplad
2012-04-29, 00:02   #24

knorrrhane

Medlem

Registrerad: sep 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Azpol Visa inlägg
Använder min kompis cd/dvdläsare just nu och det verkar fungera. Den fastnar inte och tickar vidare till en färdig installation. Väldigt konstigt då jag brände skivan med en utan mina egna brännare.
Märkligt ja, men bra att det löste sig!
__________________
Moderkort: Asus P9X79 Deluxe CPU: i7 3930K @ 4.3 Ghz Kylare: Phantek PH-TC14PE Blå Minnen: Corsair Vengence LP 4x4 GB Blå GPU: Asus GeForce GTX 680 PSU: Corsair AX 850W 80+ Gold Lagring: Samsung SSD 830 256 GB + Seagate Barracuda 500 GB Chassi: NZXT H2 Svart OS: Windows 7 Pro x64 Score: 3D Mark 11: 9395, PC Mark 7: 5441
knorrrhane är inte uppkopplad
Senaste nyheterna

Redaktionens senaste nyhetsrubriker

Sök jobb