Verktyg Visningsval
2012-05-05, 21:39   #1

Tholun

Medlem

Tholuns avatar

Plats: Tumba

Registrerad: mar 2011

Sony Vegas Pro 10


Heylo!

Sitter här och har gjort en ''commentary'' i Battlefield 3. Och mitt problem är nu att, när jag drar in filerna till Sony Vegas så blir det bara bild. Inget ljud. Detta har hänt förut, och då har jag renderat allting i Windows Movie Maker. Det har jag inte riktigt lust med nu då denna film är lite större och lite längre..

Någon som vet varför det inte är något ljud? När jag tittar på klippen så är det ljud, men inte när jag drar in dom till Vegas, why?!

Formatet är .AVI vilket skall fungera..
__________________
Rigg: ASUS GTX 780 3gb, Corsair 128gb SSD, 8gb RAM, i7 3770K @4.5Ghz AX 750W GOLD, ASRock Fatal1ty, HAF X, V8 GTS kylare.

Annat kul; Samsung Galaxy S4, iPod touch 4, Nikon D3100, iPad 3gen.
Tholun är inte uppkopplad
2012-05-06, 01:32   #2

Oldvikingschool

Medlem

Plats: Stockholm

Registrerad: maj 2011

Prövat installera(om) VLC och QuickTime? båda programmen utökar codec library på Sony Vegas Pro.

Sen vilken inställning(preset) kör du och vad för filtyp(Fraps?) är originalet?
__________________
Fri frakt från Inet SweC's CDON sida
Oldvikingschool är inte uppkopplad
2012-05-06, 13:06   #3

Tholun

Medlem

Tholuns avatar

Plats: Tumba

Registrerad: mar 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Oldvikingschool Visa inlägg
Prövat installera(om) VLC och QuickTime? båda programmen utökar codec library på Sony Vegas Pro.

Sen vilken inställning(preset) kör du och vad för filtyp(Fraps?) är originalet?
Jag installerade om både quick time och VLC nu. Men det blir ingen skillnad. Fraps spelar in i .AVI, men grejen är att, vissa klipp följer ljudet med i när jag drar in det till vegas, och andra är det bara bild. hur konstigt som helst. jag har kollat storleken på de som ljudne inte följer med på oc hde som ljudet följer med på, de som ljudet inte följer med på är ganska stora filer, och där ljudet följer med är filen under 1gb... MEN!! Vissa filer under 1gb följer ljudet inte med på iallafall.. Och alla filtyperna är .AVI.
__________________
Rigg: ASUS GTX 780 3gb, Corsair 128gb SSD, 8gb RAM, i7 3770K @4.5Ghz AX 750W GOLD, ASRock Fatal1ty, HAF X, V8 GTS kylare.

Annat kul; Samsung Galaxy S4, iPod touch 4, Nikon D3100, iPad 3gen.
Tholun är inte uppkopplad
2012-05-06, 14:46   #4

Oldvikingschool

Medlem

Plats: Stockholm

Registrerad: maj 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Tholun Visa inlägg
Jag installerade om både quick time och VLC nu. Men det blir ingen skillnad. Fraps spelar in i .AVI, men grejen är att, vissa klipp följer ljudet med i när jag drar in det till vegas, och andra är det bara bild. hur konstigt som helst. jag har kollat storleken på de som ljudne inte följer med på oc hde som ljudet följer med på, de som ljudet inte följer med på är ganska stora filer, och där ljudet följer med är filen under 1gb... MEN!! Vissa filer under 1gb följer ljudet inte med på iallafall.. Och alla filtyperna är .AVI.
Försöker tvinga datorn att upprepa ditt fall, fast värsta scenariot för mig är ingen bild men ljud(Eller VLC kan spela upp med bild fast då är ljudet osynkat).
__________________
Fri frakt från Inet SweC's CDON sida
Oldvikingschool är inte uppkopplad
2012-05-06, 14:51   #5

Tholun

Medlem

Tholuns avatar

Plats: Tumba

Registrerad: mar 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Oldvikingschool Visa inlägg
Försöker tvinga datorn att upprepa ditt fall, fast värsta scenariot för mig är ingen bild men ljud(Eller VLC kan spela upp med bild fast då är ljudet osynkat).
Okej, det var ju lite märkligt :S
__________________
Rigg: ASUS GTX 780 3gb, Corsair 128gb SSD, 8gb RAM, i7 3770K @4.5Ghz AX 750W GOLD, ASRock Fatal1ty, HAF X, V8 GTS kylare.

Annat kul; Samsung Galaxy S4, iPod touch 4, Nikon D3100, iPad 3gen.
Tholun är inte uppkopplad
2012-08-03, 15:30   #6

iaken

Medlem

Plats: Göteborg

Registrerad: maj 2004

Ser ut som FPS buggen som finns. Tex så kom 60fps stöd i och med Vegas 11. Uppgradera ditt Vegas 10. Kostar inte mycket.
__________________
Antec P280, Corsair HX750, i7 3770 @ 4Ghz, GTX 780 SC ACX, 16Gb RAM Corsair Vengence, X-Fi HD. Essence STX, O2 Amp by Epiphany Acoustics, Fiio E5, Beyerdynamic MMX 300, Philips Fidelio X1, Koss Porta Pro, Sennheiser HD25-1 II, and a semi fast Samsung Galaxy S4. PS3 & Xbox 360. GT: iaken på båda konsollerna
iaken är inte uppkopplad
2012-08-03, 15:39   #7

kvicksilverfred

Medlem

kvicksilverfreds avatar

Registrerad: jul 2012

Skaffa K-lite Codec pack. Jag hade samma problem.
__________________
Processor: Intel Core i5 3570K 3,4Ghz
Moderkort: Gigabyte GA-Z77X-D3H ATX
Grafikkort: Gigabyte Radeon HD7950 3072MB Windforce SOC
Ram: Corsair 8GB CL9 1600Mhz VENGEANCE LP
BOOT:A-DATA SSD Premier Pro SP900 128GB
kvicksilverfred är inte uppkopplad
Senaste nyheterna

Redaktionens senaste nyhetsrubriker