Synka Epost-regler i Office och Gmail

Permalänk
Medlem

Synka Epost-regler i Office och Gmail

Hej där!

Jo, det är så att jag är hyfsat ordningsam i min mejl, och därför skapat så kallade regler som flyttar över mejl från specifik adress eller med ett specifikt ämne och lägger det sedan i en mapp. Nu är det så att dessa regler verkar bara fungera att köra lokalt och inte kunna synkronisera mellan mailklienterna/datorer och den enda lösningen som jag har verkat hitta är att exportera och importera manuellt.
Samt i min Android-lur(LG G3) så har jag även inte hittat någon typ av regel-lösning heller, har inte dessutom grottat ner mig i det då det ändå blir träligt att hålla på så här manuellt.
Då undrar jag om det finns något sätt då man synkroniserar detta med automatik genom exchange-servern eller om man kan göra det hela på något annat vis.
Jag använder även Office-klienten Outlook 2013 samt Gmail i mobilen.
Det finns säkert någon inställning som är helt uppenbar, men jag lyckas inte hitta någonting.

Tack på förhand

/Davvarn

Visa signatur

Chassi: Fractal Design Meshify C Mini | CPU: AMD Ryzen 5 3600 | Kylare: Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | Graffe: ASUS 1070 8GB ROG STRIX DC3 | PSU: Corsair RM750X V2 | RAM: Corsair Vengence 32GB 3200 MHz | MOBO: MSI B450M MORTAR MAX
CS:GO-Maps (App) Sweclockers (App)

Permalänk
Medlem

Du pratar både om exchange och gmail. Har du ett exchange-konto synkas reglerna och de flesta körs direkt på servern. På mitt gmail går jag in på webbmejlen och skapar reglerna, då fungerar det oavsett mejlklient och är inte beroende av att den är igång. Outlook och gmail har begränsad kompatibilitet även om det blivit bättre i senaste.