Sidan 3 av 3 12 3
 
Verktyg Visningsval
2012-02-22, 02:08   #61

hårdnackad

Medlem

Plats: stockholm

Registrerad: maj 2006

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Exzu Visa inlägg
Ska bli intressant och se hur denna drivrutin funkar med GTX560Ti
Har haft en heldel problem med alla drivrutiner från 275.33 och uppåt allt från lagg/crasher vid vanligt användande med tex Firefox samt problem med TDR.

Återkommer med svar
Du får bli min beta testare. jag har själv haft samma problem med alla drivare sedan 275.33 och firefox. drivaren slutade svara. Så om du testar den några dagar för mig så blir jag väldigt glad. Är redigt trött på konstiga överaskningar som nya drivare kan ge mig. Återkom gärna med all information du har. uppskattas.
__________________
corsair 600t - corsair 850ax - corsair force 120 - asus rampage 3 extreme - intel i7 950 - corsair xms ddr3 1600mhz 12gb - evga 660 SC - corsair h70/2x akasa viper - samsung p227 - plextor px-l890sa - asus xonar ds - scansonic minimate - canton gle 420 - xtz 99 w8 - shure srh440 - sennheiser momentum - dali evidence 470 - rotel 990 -rotel rc06 - arcam alpha 7se
hårdnackad är inte uppkopplad
2012-02-22, 04:01   #62

Leffe-

Medlem

Registrerad: jul 2001

Huh, hela min SLI meny i nvidia kontrollpanelen försvann med dessa drivrutiner. Kan inte köra SLI längre...
Någon som vet något om det?
Har provat installera om drivrutinerna men hjälpte inte.

Edit: Löste sig med den internationella versionen: http://uk.download.nvidia.com/Window...ional-whql.exe som någon postade i början av tråden.

Senast redigerad av Leffe- 2012-02-22 klockan 05:18.
__________________
I7 950@4,0Ghz, Asus P6T Deluxe V2, Corsair 12GB DDR3, EVGA GTX760 4GB SLI, BenQ XL2410T 120Hz
Leffe- är inte uppkopplad
2012-02-22, 07:29   #63

kastrom

Medlem

Plats: Västerås

Registrerad: jan 2010

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Sweets589 Visa inlägg
har svårt för att tänka med att Nvidias drivrutiner skulle ha något med det att göra. Det borde vara en patch från speltillverkarna som fixar det problemet.
Faktum är att den löste problemet!
Det har varit drivrutinen hela tiden eftersom den rapporterar att den kraschat och sen återhämtat sig.

/Kent
kastrom är inte uppkopplad
2012-02-22, 11:34   #64

Da´Russian Stallion

Medlem

Da´Russian Stallions avatar

Plats: Stockholm

Registrerad: dec 2001

Vet inte hur folk lyckas, jag har inte haft några problem med drivrutinerna från nvidia på flera år. Clean Install funkar varje gång. Kanske nått antivirus som spökar?
__________________
|ASUS M4N98TD EVO SLI||Phenom II X6 1055T@3.8Ghz||Corsair H50 Scythe GT 1450RPM PnP||Corsair XMS3 8GB DDR3 1600MHZ CL8||2X Gigabyte GTX 460 1GB OC SLI||Intel SSD 320 - 160GB||Samsung 22X DL SH-S223C||Corsair HX 1050W||Fractal Design - Define R2 Black Pearl|Citera för svar
Da´Russian Stallion är inte uppkopplad
2012-02-22, 13:23   #65

Exzu

Medlem

Plats: Gävle

Registrerad: jan 2012

Citat:
Ursprungligen inskrivet av hårdnackad Visa inlägg
Du får bli min beta testare. jag har själv haft samma problem med alla drivare sedan 275.33 och firefox. drivaren slutade svara. Så om du testar den några dagar för mig så blir jag väldigt glad. Är redigt trött på konstiga överaskningar som nya drivare kan ge mig. Återkom gärna med all information du har. uppskattas.
Funkar utan problem på mitt GTX560Ti om du har samma kort och installerar direkt från 275.33 så skulle jag rekommendera att avinstallera de gamla drivrutinerna först och köra DriverSweeper för att plocka bort gamla filer som kan ligga i systemet.

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Da´Russian Stallion Visa inlägg
Vet inte hur folk lyckas, jag har inte haft några problem med drivrutinerna från nvidia på flera år. Clean Install funkar varje gång. Kanske nått antivirus som spökar?
Är väll lite beroende på Grafikkort skulle jag tro

Alla WHQL releaser har funkat för mig förutom 285.62 då den ställde till med TDR.
Beta drivrutinerna där emellan har varit lite hit och dit, vissa har funkat bra i 24 timmar sedan har det börjat strula var och varannan timme i princip, mestadels frysningar i Firefox.

Då är firefox det enda program som jag har installerat. Testkör alltid nya drivrutiner på en 'ren' windows installation.
__________________
Current: AMD Phenum 4 965 BE @ 4.2GHz
Old: Intel 2600k @ 4.8GHz
Exzu är inte uppkopplad
2012-02-22, 16:02   #66

anncarh

Medlem

anncarhs avatar

Plats: Mariestad

Registrerad: mar 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Meatwipe Visa inlägg
Ja, gå till deras hemsida och ladda ner drivrutinen, fyll i vad du har för kort och OS rätt bara så den installerar sig jag lovar att den inte kommer krångla. Nvidias drivrutins-uppdaterings-program har blivit så mkt bättre på att inte sabba installationen av nya uppdateringar äm vad den va. Detta kan du våga.
Citat:
Ursprungligen inskrivet av Buio Visa inlägg
Jag kör alltid custom install och väljer bort 3D Vision + Update grejerna. Varför ha en extra update-process som ligger och snurrar i minnet 100% av min datortid när den kanske bara är nyttig max en gång i månaden. Går att läsa nyheter om en ny driver och ladda ner själv istället.
Funka "like a charm" Tack killar! <3
__________________
Asus P8P67 PRO Rev B3 | i5 2500K 3,3GHz | Gigabyte GeForce GTX 560 Ti OC | Corsair 8GB 1600MHz Vengeance | OCZ SSD Agility 3 120GB | 2TB Seagate Barracuda Green | Hyper 212 Plus | AX 750W 80+ Gold | Fractal Design Define R3, Vit | Scythe 120mm Gentle Typhoon, 1450rpm | Windows 7 Home Premium | Dell UltraSharp 23'' U2311H IPS
---->Citera gärna, så jag hittar tillbaka<----
anncarh är inte uppkopplad
2012-02-22, 21:41   #67

Meatwipe

Medlem

Plats: Växjö

Registrerad: okt 2009

Citat:
Ursprungligen inskrivet av anncarh Visa inlägg
Funka "like a charm" Tack killar! <3
Grymt, samma här, förutom att evga precisions on-screen display numera uppger att jag har över fyrahundratusen MB minne på graffa nr2. Aja, life.
__________________
i5 750@ 4.1ghz - ASUS Triton 88 - EVGA P55 FTW - GTX285 SLI - 8GB G.Skill ECO - Corsair Force GT 120GB - 1TB WD Black - 640GB WD Black - 1.5TB WD Green - 2TB WD Green - 500GB WD Cavair - Corsair TX850W - Xonar Essence STX - Corsair 650D -
Meatwipe är inte uppkopplad
2012-02-23, 12:09   #68

Buio

Medlem

Buios avatar

Registrerad: jun 2003

Är nöjd med 295.73, inga problem hittills.
Buio är inte uppkopplad
2012-02-23, 12:35   #69

Jott-

Medlem

Plats: Smedjebacken

Registrerad: jun 2008

Kan inte aktivera SLI med denna release, någon som har samma problem :/?
Jott- är inte uppkopplad
2012-02-23, 20:22   #70

xpanterx

Medlem

xpanterxs avatar

Plats: Terra

Registrerad: aug 2011

Installerade just denna och fick konstant blåskärm (vad jag minns har jag aldrig fått det på denna dator), var tvungen att gå in i felsäkert läge och återställa till den förra drivrutinen, så en liten varning ifall du har samma grafikkort som mig...
__________________
[ I7 3770K @ 4.6Ghz | Gigabyte 7970 3072MB OC Windforce | 16GB Corsair Vengeance DDR3 1600Mhz | Asus P8Z77-V PRO | Samsung 830 128GB | Corsair H100 + 2 x Scythe GT 1850rpm | Cooler Master HAF X | Corsair AX 850W | Samsung DVD±RW | Sony 46" LCD Full HD ]
[ Samsung Galaxy S 4 + Samsung View Cover | PS3 Slim | PS2 chipped | DS lite ]
xpanterx är inte uppkopplad Folding
2012-02-24, 05:50   #71

hårdnackad

Medlem

Plats: stockholm

Registrerad: maj 2006

Städade som vanligt ur ordentligt innan jag installerade de nya drivarna. Inga krasher ännu under natten. Sitter bara och väntar på vad som komma skall denna gång. Överaskningar brukar alltid komma.

Dock har jag haft kontakt med Nvidia om detta problemet med svaret att sitta lugnt i båten när dom nya drivarna skulle komma. Vilket jag tolkar som att dom skulle ha löst problemet. Jag har föga förväntningar dock.

Edit: Fortfarande inga problem med dom nya drivarna. verkar bli tummen upp för nvidia.

Senast redigerad av hårdnackad 2012-02-25 klockan 19:22.
__________________
corsair 600t - corsair 850ax - corsair force 120 - asus rampage 3 extreme - intel i7 950 - corsair xms ddr3 1600mhz 12gb - evga 660 SC - corsair h70/2x akasa viper - samsung p227 - plextor px-l890sa - asus xonar ds - scansonic minimate - canton gle 420 - xtz 99 w8 - shure srh440 - sennheiser momentum - dali evidence 470 - rotel 990 -rotel rc06 - arcam alpha 7se
hårdnackad är inte uppkopplad
2012-03-09, 13:53   #72

F.Fairlane

Medlem

F.Fairlanes avatar

Plats: Färingsö

Registrerad: aug 2007

Problemet för mig med 295.73 löste sig med en spänningshöjning på 13mV. Efter det så har den inte kraschat så det verkar som denna drivrutin kräver högre spänning.
__________________
Corsair Obsidian 650D | Asus Rampage III Formula Bios 0903 | Corsair Dominator DHX+ DDR3 1600MHz 12GB CL7 @ 1925MHz CL9 | i7-960@4.04GHz | EVGA GeForce GTX 690 4GB@1045/1150/3304MHz | Corsair AX 1200W | CPU-kylning: Corsair H100i | BenQ XL2410T @1920 X 1080 |
F.Fairlane är uppkopplad nu
Senaste nyheterna

Redaktionens senaste nyhetsrubriker

Sök jobb