Sidan 4 av 4 123 4
 
Verktyg Visningsval
2013-04-12, 14:08   #91

Mr.Borka

Medlem

Mr.Borkas avatar

Plats: Göteborg

Registrerad: maj 2007

Citat:
Ursprungligen inskrivet av 7an Visa inlägg
Facebox!, både p*ss 4 och kräksbox kommer att få problem, iaf om man tittar på tidigare utveckling, framförallt om man väljer komponenter från AMD, det säger ju allt.

Visst fantastiskt bra att få ned utvecklingskostnaderna och slippa porta spelen, men tror ni det kommer bli 1, billigare, 2 bättre, 3 mer genomtänkt än tidigare = Svar NEJ

Spelföretag som EA, UBI, Activision är bara ute efter en sak "PENGAR" vinstmaximera så mkt det bara går, och innebär det att man kan ta bort mkt utav innehållet och lura konsumenterna att köpa dessa delar som tillägg eller DLC så är det fantastiskt bra.

Nej dem bästa konsollerna hittills är PS3 och X360, det finns rejält med kraft och potential fortfarande, men det råder idetorka på husen runt om, man vet inte vad man skall ta sig till, så då utvecklar man en ny gen Ksser och kan börja om, för "ingen" har ju sett COD1 i nxt gen grafik eller hur och det kommer bli såååå coolt, INTE!

Jag skall följa utvecklingen med spänning och jag kommer garva gott när dem första problemen hos sony och MS dyker upp och skrivs ned och rantas på varenda sida, för det kommer, tro mig!

Konsoll = mkt begränsad yta, AMD = kända för oerhört klantiga processorarkitekturer och kylningslösningar, kontentan av alltihop, kommer bli ett mkt spännande år och många som förköper sig och blir förbannade, sen skall vi inte tala om MS och deras WIN 8, hahah vilken bluff, nej här finns pengar att tjäna för den som vill, vågar och KAN.

360 Dev all the way!
Jag blir ledsen. Dels för att du försöker klanka ned på de nya konsolerna med något så oinspirerat och barnsligt som slagord, som "Piss 4". Men även för att du har så abysmalt dålig koll.

Du menar att det finns en korrelation mellan att (för konsoler) köra AMD och att ha hårdvaruproblem? Tänker du på Xbox 360 och dess taskiga lansering? Xbox 360 hade en processor från IBM och en grafikkrets från AMD. Men moderkortet och designen som utgör problemet som resulterade i den dåliga driftsäkerheten är Microsofts egen fel då de utsett egna tekniker för att rita PCB:n hellre än att ge jobbet till industrin. Så att beskylla AMD för att Microsofts dåligt designade PCB funkar inte.

Sedan kör Nintendo Wii också en grafikdel från AMD. Nintendo Wii är väl trots allt rätt driftsäker?

Både Xbox 360 och PlayStation 3 har varit obsoleta i flera år. Utvecklare har i flera år behövt spendera tid för att komma runt konsolernas låga prestanda genom att introducera massor med prestandautjämnande faktorer, bland annat att sänka upplösningen, ta bort kantutjämning och texturfilter samt ta bort dynamisk skuggning och istället ha resurssnålare skuggningsmodeller.

Att du alls tror att det finns potential kvar i dagens system som bara väntar på en messias i utvecklarskrud är så typiskt för den gamla myten främst kretsande runt PlayStation 3 och dess fullkomligt idiotiska hårdvaruspecifikationer. Med en underdimensionerad grafikdel på en serverprocessor som står för enhetens teoretiska uträkningsprestanda - vilket gör mycket lite för 3D-grafik. Dagens konsoler är stendöda.
__________________
Fractal Design XL R2, Gigabyte GA-Z77X-D3H, Intel i5 3570k @4,2ghz, 12GB DDR3, Sapphire HD7950 (1100/1450), Seasonic Platinum 760W, Samsung 840 Basic 120GB, Samsung 840 EVO 250GB, Asus Xonar DG.
Mr.Borka är inte uppkopplad
2013-04-16, 16:23   #92

Hulle

Medlem

Hulles avatar

Plats: Sverige

Registrerad: jan 2005

Det är högst troligt att Xboxen kommer att säljas med abonnemang, som mobiltelefoner idag.

t.ex. köp idag för 0 kr plus en avgift i två år.

/hulle.
__________________
A600, 2 MB Chipram, 85 MB HD, Extra diskettstation, Joysticks: Tac-2, The Bug och Wico Red Ball.
Zotamedu:"Kompressorkylning är nog det mest miljöfarliga du kan göra med en dator om du inte tänker börja elda brunkol i den."
Hulle är inte uppkopplad
Senaste nyheterna

Redaktionens senaste nyhetsrubriker