Sidan 3 av 3 12 3
 
Verktyg Visningsval
2013-06-24, 22:44   #61

Focal

Medlem

Registrerad: maj 2012

Citat:
Ursprungligen inskrivet av spda242 Visa inlägg
....och övervakningen blir total !
Bara om användarna vill det!
Focal är inte uppkopplad
2013-06-24, 22:58   #62

mikegnorp

Medlem

mikegnorps avatar

Plats: Uddevalla

Registrerad: feb 2010

Citat:
Ursprungligen inskrivet av ggustavsson Visa inlägg
Nästan allt dom tar i numera blir fel, och inte rättar dom till något, utan kör bara på med "felen"
Just nu bryr jag mig inte om nått dom gör eller om deras nyare produkter, dom har bränt sina skepp.
Ja..Office 2013, Office 365, Server 2012, SQL server, Exchange, Share Point o.s.v..är jätte fel. LOL
mikegnorp är inte uppkopplad
2013-06-24, 23:05   #63

mikegnorp

Medlem

mikegnorps avatar

Plats: Uddevalla

Registrerad: feb 2010

Citat:
Ursprungligen inskrivet av e-lite Visa inlägg
Efter Win 8 floppen så är det viktigt att de spelar sina kort rätt nu. Jag tror verkligen inte att det är rätt för dem att ge sig in på mobila marknaden. MS har kämpat med windows pocket och mobile i snart 15 år, varför skulle de lyckas nu helt plötsligt? Fixa ett bra desktop OS istället, det de väl kunna lyckas med efter 30 års utveckling, eller?
Det var inget fel på pocket pc.. En utmärkt produkt. Jag hade Compaq (senare en Hp) iPaq 98 -2001. En utmärkt produkt med ett fantastiskt OS.
mikegnorp är inte uppkopplad
2013-06-25, 09:35   #64

Zicsoen

Medlem

Zicsoens avatar

Plats: Lund

Registrerad: nov 2012

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Buio Visa inlägg
Microsoft påstår ju att de lyssnar på folk och kritik. Jag tror personligen de lyssnar mer på aktieägare och marknadsanalytiker som vill se tillväxt.
Det är väl klart att de lyssnar på aktieägarna också, världen är inte svart och vit och ett företag likt MS med en produktportfölj som är tänkt att underlätta saker för dess användare är ju tvunget att hitta kompromisser som till gagn för båda läger. Målet i grunden är ju givetvis att tjäna pengar, hur ska man annars få ett företag att kunna utvecklas eller gå runt? -Det är väl det slutliga målet för mer eller mindre alla företag.
Tanken med ett OS som knyter ihop flera enheter är ju inte fel i sig. I långa loppet borde ju det underlätta för folk att enkelt förstå hur deras grejer fungerar när de känner igen sig i miljön oavsett vilken enhet de använder.
Företag måste förnya sig med jämna mellanrum för att inte måla in sig i ett hörn och sakta blöda till döds, detta gäller i synnerhet stora företag. Hade de släppt windows 8 utan MUI så hade de troligen fått en hel del kritik också då den enda skillnaden hade varit ytterligare ett identiskt OS fast med stöd för nya tekniker. -Sedan hade de visst kunnat hantera övergången lite smidigare och kanske borde de se över sin marknadsföringsavdelning en aning.
__________________
| Intel I7 3770K | Noctua NH-D14 | Asus P8Z77 v-pro 1155 | Corsair AX 760 | Gigabyte GTX680 WFx3 OC |
| Fractal Design R4 | Cruical BallistiX Tactical 16GB | Samsung 840 Pro | 1TB WD | Adam A7 | Windows 8.1 Pro |
Zicsoen är inte uppkopplad
2013-06-25, 12:13   #65

Agile

Medlem

Plats: Stockholm

Registrerad: jan 2002

Citat:
Ursprungligen inskrivet av mikegnorp Visa inlägg
Ja..Office 2013, Office 365, Server 2012, SQL server, Exchange, Share Point o.s.v..är jätte fel. LOL
Har man inte koll (som många inte har) så uttalar man sig så som bl.a. ggustavsson gjort.
Agile är inte uppkopplad
2013-06-25, 15:54   #66

SmörBacon

Medlem

SmörBacons avatar

Registrerad: maj 2013

Ja eller är det ni som inte har koll. Tycker utan tvekan de flesta av de där produkterna är totalt fail och dessutom är det ju bara Office man möjligtvis är intresserad av som konsument och jag känner ingen som går till affären och köper Office för 2000 spänn..
SmörBacon är inte uppkopplad
2013-06-25, 15:54   #67

backfeed

Medlem

backfeeds avatar

Plats: Skellefteå

Registrerad: okt 2008

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Zotamedu Visa inlägg
Titanic och titanic är två olika saker. Det första är ett skepp som mycket riktig sjönk. Sen har vi ordet som han faktiskt menar, titanic, som betyder att något är stort och kraftfullt. Nordstets översätter det till titanisk, jättelik, väldig, himlastormande och ordet kommer från titanerna i den grekiska mytologin. Skeppet fick heta Titanic för att hon var det största skeppet i världen när hon sjösattes. Ett rätt passande namn med andra ord. Så det är inget konstigt uttalande, det är bara vi svenskar som tycker det är konstigt eftersom vi i princip enbart förknippar ordet med skeppet.
Ursäkta, men det var lite Captain Obvious över det där.
__________________
PC-burkar, C-64:or och en Amiga ...
backfeed är uppkopplad nu
2013-06-25, 20:56   #68

Umbrellas

Medlem

Plats: Uppsala

Registrerad: maj 2009

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Sensuella Sven Visa inlägg
Microsoft har sedan Bill Gates avgång sakta men säkert blivit sämre och sämre, och sämre. Synd, för jag var en utav få som faktiskt gillade företaget förrut.
Glamorisera inte Bill Gates.
Microsoft nådde de framgångar de gjorde just för att Apple sparkade Jobs och Apple flöt runt utan mål i över tio år. Det fanns ingen riktigt seriös konkurrent förutom Apple på 80- och 90-talet.

Sedan dess sysslade Microsoft mest med monopolisering av marknaden genom att stämma alla konkurrenter och försöka krossa dem. Det gick bättre än det borde. De blev ju åtalade av båda Europas och USA:s jurister och blev dömda av båda för monopol-beteende.

Gates var den styrande kraften i allt detta. Innovationen ströps totalt. Även om han sedan ungefär 5-6 år sedan klev ner från en operativ roll så har han ändå haft mycket att säga om de stora strategiska besluten. Dessutom så har han ansvar för de som han anställer som chefer.

Ledsen men Gates är i högsta grad ansvarig för det moraset vi idag ser.
Umbrellas är inte uppkopplad
2013-06-26, 22:10   #69

bengt-re

Medlem

Registrerad: jan 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av spda242 Visa inlägg
Saknar egen vision...? Kolla upp vad de håller på med i Google X. Inte är det att kopiera andra företag i alla fall
Jaha, övervakningsglasögon, självkörande bilar som Bilbranschen hållit på med ett tag nu och ev pårökt idé om ballonger med 3G...

Tittar hellre på de produkter de har släppt och konstaterar att alla som de har släppt är en kopia an något annat och googlifierat för att förpesta världen med deras reklam och naturligtvis med målsättningen att de ska tjäna pengar på informationen om oss!

...oc folk tycker detta är ok medan det blir folkstorm om att nya Xbox ska/skulle ringa hem var 24:e timme....folk har roliga prioriteringar![/QUOTE]

Nä, och som med allt annat regerar man istället för att agera så är man så satans två att det inte finns på kartan - Många har genom åren förutspått M$ död, men detta är nog spiken i kistan när man släpper på sina egna särdrag och istället försöker jaga efter andras koncept 4 år efter... tjena vad bra det kommer att gå...
bengt-re är inte uppkopplad Folding
Senaste nyheterna

Redaktionens senaste nyhetsrubriker