Razer blackwidow ultimate 2014 ingen knapp den andra lik

Permalänk
Medlem

Razer blackwidow ultimate 2014 ingen knapp den andra lik

Tjenare!
Förra veckan köpte jag ett Razer blackwidow ultimate 2014 med gröna brytare. Märkte ganska fort att 4 av knapparna inte kändes som blå/gröna utan mer som bruna. De saknar det klickande ljudet och vissa har inte ens den taktila känslan. Åkte till ett annat netonnet och fick ett nytt tangentbord, tyvärr är det likadant med detta fast med andra tangenter.

Finns det fler där ute som har samma problem som jag? Trodde först att jag fått ett dåligt exemplar men eftersom jag bytt in och problemet kvarstår så är det tyvärr inte så. Skäms lite att behöva åka tillbaka igen för han i kundcenter sa att han "knappt" kände någon skillnad. Har dock vänner som provat mitt tangentbord och dom kan bekräfta att jag inte behöver besöka ett mentalsjukhus.

Undrar om jag kan få tillgodo-kvitto istället för ett nytt för risken finns ju att det är så igen...Tyvärr är kartongen inte i nyskick då razer är experter på att packa så det är nästintill omöjligt att återställa !

Visa signatur

i7 5820k @ 4.6Ghz, 980Ti

Permalänk
Medlem

Har för mig dessa "gröna brytare" i detta tangetbord är billiga kinakopior på cherry brytare, håll dig undan från dessa...

Visa signatur

Acer Predator Helios 300