Verktyg Visningsval
2012-04-10, 16:23   #1

Hakaboga

Medlem

Plats: Ske-å

Registrerad: okt 2011

Blåskärm/startar inte.


Ibland när ja ska starta datorn så får ja ingen signal till skärmen. Och ibland får ja blå skärm o efter de så blire samma sak.http://imageshack.us/content_round.p...zdzS0N3Ko83b2g

hjälp va säger den ?
Hakaboga är inte uppkopplad
2012-04-10, 22:33   #2

oscaralexiusson

Medlem

Plats: Helsingborg

Registrerad: jul 2008

Jag skulle rekommendera att du kör ett MemTest på dina RAM.

Det ska du köra ganska många timmar för att försäkra dig om att det inte är något fel.
Leta runt lite på forumet för tutorials eller sök på google om du är osäker.

I grunden är det bara att starta från ett USB-minne om jag inte minns helt tokigt!

Edit: http://www.techspot.com/vb/topic62524.html

http://www.memtest.org/



Det ska finnas How-to där någonstans!

Lycka till
__________________
MSI P67A-GD55 | Core i7 2600k @4.0 Noctua NH-D14| Corsair HX 650W | Corsair Dominato r8 GB | XFX Radeon 6950 2 GB | Samsung 500 GB + 2x 160 GB | Corsair Force 120 GB || NAD C326BEE | Cerwin Vega VS-10 | LG LH4000| Samsung SyncMaster EX2220
oscaralexiusson är inte uppkopplad
2012-04-11, 03:32   #3

Hakaboga

Medlem

Plats: Ske-å

Registrerad: okt 2011

om ja stänger av min dator och ska starta den 1min efter jag stängt av den så får ja ingen bil eller nått.. måste då låta den stå några timmar. men du tror att de kan vara de iaf?
Hakaboga är inte uppkopplad
2012-04-11, 19:22   #4

oscaralexiusson

Medlem

Plats: Helsingborg

Registrerad: jul 2008

Det är ju värt ett försök!
Det skulle säkert kunna vara någon annan hårdvara som strular också. Men kör du ett Memtest så kan du ju i alla fall utesluta dina RAM-minnen!
__________________
MSI P67A-GD55 | Core i7 2600k @4.0 Noctua NH-D14| Corsair HX 650W | Corsair Dominato r8 GB | XFX Radeon 6950 2 GB | Samsung 500 GB + 2x 160 GB | Corsair Force 120 GB || NAD C326BEE | Cerwin Vega VS-10 | LG LH4000| Samsung SyncMaster EX2220
oscaralexiusson är inte uppkopplad
2012-04-16, 22:01   #5

Hakaboga

Medlem

Plats: Ske-å

Registrerad: okt 2011

nya minnen men ändå samma problem.
Hakaboga är inte uppkopplad
2012-04-17, 10:16   #6

Jamba

Medlem

Registrerad: feb 2012

Jag läste på ett annat forum att en kille drog ut och satt i hård disk kablarna då skulle det ha tydligen funkat
Jamba är inte uppkopplad
2012-04-19, 18:55   #7

Hakaboga

Medlem

Plats: Ske-å

Registrerad: okt 2011

har prövat o dra ut dom och testa med olika men ingen skillnad.
Hakaboga är inte uppkopplad
Senaste nyheterna

Redaktionens senaste nyhetsrubriker

Sök jobb