Verktyg Visningsval
2012-05-04, 16:56   #1

LaFace

Medlem

Registrerad: aug 2011

graikkort, visar inga temperaturer?


Hej! min bror tog över mina gamla delar och beställde nytt nätaggregat och grafikkort, allt verkar fungera osv..(förutom att den hängde sig en gång på youtube)

men! jag får varken CCC eller MSI afterburner att visa några temperaturer?

specs:
E8500 3.16ghz
4gb corsair ddr2 ram
200gb ide HD
fractal design 650W psu
Sapphire HD7850
asus p5q 45 moderkort


hjälp någon?

förövrigt tror jag, att jag fick alla drivrutinerna installerade..eller kan jag ha missat något till moderkortet?

fresh windows 7 installation!
__________________
New:| 4930k 6 core @ 4.4ghz | 16gb corsair platinum 1866mhz | Asus X79 Deluxe | sli 780 lightning | Cooler master v1000w+ | Corsair 540 air |
old:| i7 2600k @ 4.5ghz | 16gb Corsair Vengeance | MSI-P67A-GD65 | MSI GTX680 Lightning | Corsair TX650 | Fractal Design R3 |
LaFace är inte uppkopplad
2012-05-04, 17:10   #2

k-tuning

Medlem

k-tunings avatar

Registrerad: okt 2011

installera om drivisarna.. och en core 2 quad skulle inte sitta fel!
k-tuning är inte uppkopplad
2012-05-04, 17:26   #3

LaFace

Medlem

Registrerad: aug 2011

ok, installerade ett par chipset drivrutiner till moderkortet vet jag, vart avinstallerar jag dessa isåfall och installerar de nya/igen?
__________________
New:| 4930k 6 core @ 4.4ghz | 16gb corsair platinum 1866mhz | Asus X79 Deluxe | sli 780 lightning | Cooler master v1000w+ | Corsair 540 air |
old:| i7 2600k @ 4.5ghz | 16gb Corsair Vengeance | MSI-P67A-GD65 | MSI GTX680 Lightning | Corsair TX650 | Fractal Design R3 |
LaFace är inte uppkopplad
2012-05-04, 17:31   #4

Jalle64

Moderator

Jalle64s avatar

Plats: Omnipresent

Registrerad: okt 2004

Citat:
Ursprungligen inskrivet av LaFace Visa inlägg
ok, installerade ett par chipset drivrutiner till moderkortet vet jag, vart avinstallerar jag dessa isåfall och installerar de nya/igen?
Du behöver inte avinstallera dem, bara lägg på de nya.
__________________
Gud är Död! - Nietzsche
Nietzsche är Död! - Gud
Jalle64 är inte uppkopplad
2012-05-05, 10:42   #5

LaFace

Medlem

Registrerad: aug 2011

tackar, problemet låg dock inte i drivrutinerna visade det sig, i CCC kan jag se temperaturerna om jag startar det först, men startar jag MSI afterburner så kan den inte läsa av tempen i varken CCC eller afterburner, och får starta om datorn för att få tillbaks tempen i CCC..

någon som vet hur jag kan fixa det?
__________________
New:| 4930k 6 core @ 4.4ghz | 16gb corsair platinum 1866mhz | Asus X79 Deluxe | sli 780 lightning | Cooler master v1000w+ | Corsair 540 air |
old:| i7 2600k @ 4.5ghz | 16gb Corsair Vengeance | MSI-P67A-GD65 | MSI GTX680 Lightning | Corsair TX650 | Fractal Design R3 |
LaFace är inte uppkopplad
2012-05-08, 17:03   #6

Jalle64

Moderator

Jalle64s avatar

Plats: Omnipresent

Registrerad: okt 2004

Vilken version av AB? Du kanske måste stänga av överklockmöjligheten i CCC för att det skall funka?!
__________________
Gud är Död! - Nietzsche
Nietzsche är Död! - Gud
Jalle64 är inte uppkopplad
Senaste nyheterna

Redaktionens senaste nyhetsrubriker