Verktyg Visningsval
2013-08-10, 00:32   #1

Tarquis

Medlem

Tarquiss avatar

Plats: Boden

Registrerad: jun 2011

Problematisk laddare/batteri


Hallå alla på sweclockers!


Jag har sedan tre år tillbaka en MSI GX740-238ne som har troget tjänat mig bortsett från ett problem. Det har nämligen varit så att datorn inte får in ström från adaptern lite till och från. Det har hittills löst sig genom att koppla ur och in adaptern men nu har problemet blivit värre och den fungerar knappt. Just nu kan jag endast använda batteri eller adapter på en gång. Om båda är ikopplade så påstår datorn att jag inte har i adaptern och strömmen tar slut. Om jag endast har adaptern så fungerar den, men prestandan sänks och såklart så slocknar maskinen om kabeln rycks ur. Har testat att återställa datorn och installerat om windows 7 drivrutinerna till batteriet.
Tror inte att det är glapp eller trasig sladd. Är det någon här som har erfarenhet från sådana saker?


//Tarquis
Tarquis är inte uppkopplad
2013-08-14, 17:04   #2

Stefan93

Medlem

Stefan93s avatar

Plats: Kista

Registrerad: sep 2011

kolla i AC jacket om det finns pins altså då menar jag pins som kan röra sig .. vissa AC jack har orörliga pins (typ) och vissa har väldigt tunna o rörliga pins se om dom rört sig och sitter konstigt, annars testa en universial laddare det kan vara så att den fungerar bättre .. finns en bra sådan laddare på webhallen från tillverkaren Deltaco för 250 kr!
__________________
I7 3770k, Gigabyte Radeon HD7970, MSI G45-Z77A, Corsair Vengenance Low Profile 2x 8GB, Kingston SSDNow V300 120GB, Fractal Design Define R4, Cooler Master Evo 212, Corsair HX650 v2 1 TB Western Digital Green Caviar, Asus Dvd Brännare.
Stefan93 är inte uppkopplad
Senaste nyheterna

Redaktionens senaste nyhetsrubriker

Senaste privatannonserna

Prylar säljes, köpes, bytes och skänkes

Skänkes
Sök jobb