Allmänna meddelanden i forum : Feedback
2014-01-16 till 2014-11-16  

Dimestam

Andreas Dimestam
Chefredaktör

Dimestams avatar

Plats: 127.0.0.1 / ::1

Registrerad: apr 2002

SweClockers 6.0 funktionskomplett!
[2014-10-22] SweClockers 6.0 funktionskomplett!

Idag firar vi att utvecklingen av nästa version av SweClockers går in i slutskedet. För en liten stund sedan blev SweClockers 6.0 funktionskomplett, vilket innebär att alla finesser är på plats och att det nu ”bara” återstår testning och utrullning.

Först och främst kommer vi gå igenom mjukvaran internt och se till att allt fungerar som det är tänkt. Därefter planerar vi att även öppna upp för nyfikna medlemmar, som då får möjlighet att ta en titt på nyheterna och hjälpa till i jakten på buggar. Tidsplanen ser ut som följer:

November: Intern testning
December: Publik testning
Jan–feb: Utrullning och premiär för SweClockers 6.0!

Mer information om den nya webbplatsen finns nedan. Vi tar tacksamt emot alla slags förslag och synpunkter i feedbackforumet!


[2014-05-07] Saker och ting faller på plats

Det var ett tag sedan vi skvallrade om SweClockers 6.0 och nu undrar ni förstås vad vi pysslar med. Här kommer en snabb uppdatering om läget!

[2014-02-12] Många bra förslag!

Vi får in massvis av förslag inför nästa version av SweClockers. För den som är nyfiken har vi svarat på de vanligaste önskemålen. Ta en titt i förslagslådan och fortsätt gärna tipsa om förbättringar. Vi jobbar på för fulla muggar och vill givetvis se till att göra SweClockers bättre än någonsin.


[2014-01-16] SweClockers 6.0 på ingång

Den som hängt på SweClockers ett tag känner säkert till att vi med jämna mellanrum rullar ut större uppdateringar av webbplatsen. Vi har medvetet varit hemlighetsfulla om framtidsplanerna, men nu kan vi äntligen avslöja att den sjätte versionen lanseras mot slutet av året!

Vad vi kallar för SweClockers 6.0 är litet speciellt projekt som i själva verket är uppdelat i flera faser. Först och främst arbetar vi med att gå över till ett nytt backend, helt och hållet utvecklat av oss själva. Det innebär framförallt att vi äntligen blir av med forummjukvaran Vbulletin, vilket ger oss helt andra möjligheter till att skräddarsy funktionerna för att passa just SweClockers.

Att skriva om i stort sett alla delar av webbplatsen är ett enormt arbete och därför väljer vi att inledningsvis behålla den nuvarande designen. Det betyder dock inte att medlemmarna blir utan nyheter, tvärtom arbetar vi febrilt med att förbättra samtliga avdelningar och finpolera funktionaliteten.

För att kunna göra SweClockers bättre än någonsin behöver vi hjälp från de främsta experterna, det vill säga våra ärade medlemmar! Ge förslag om förbättringar, önska nya funktioner eller bara brainstorma i Feedback-forumet. Vi tar tacksamt emot alla slags idéer – stora som små!

> Ge förslag till SweClockers 6.0!
__________________
» Kontakta oss » SweClockers på Facebook » SweClockers på Youtube
Dimestam är inte uppkopplad

 
Senaste nyheterna

Redaktionens senaste nyhetsrubriker